Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Ahojte baby, písala som 1 stranou dozadu, že som krvácala. tak som bola na krvi včera v centre, mi volali poobede že čo som mala okolo 400 hcg v utorok, tak mi to kleslo na polovicu. ale že nemám vysadiť lieky, ani to, čo mi dali na pohotovosti, že mám dojsť v pondelok ešte na krv. tak som chcela aby ma objednala zatial na konzultáciu, ale sestrička že v pondelok ked prídem na krv skúsi ma pichnúť k dr., lebo dr. že ma bude posielať na hematológiu a reproimunologiu, a tam že na výsledky sa čaká 6-8 týzdnov. tak dúfam, že sa k dr. dostanem v pondelok, lebo čakať na konzultáciu aby mi vypísala sprievodné listy, potom sa ešte bohvie kedy bude dať objednať....no teraz máme potom na pár mesiacov nútenú pauzu, ale tak čo už. zas načo vkladať, keby bol problém, ale tak dúfam, že problém nebude. no neviem, však 1 dieťa mám, a toto sa tiež aspon uchytilo, aj ked takto to dopadlo. no uvidíme.
ale to sa chcem spýtať baby, ono v utorok večer som začala "krvácať" ono na vložke som nemala, len ked som sa utrela. v stredu to bolo len špinenie do hneda, na vložke ani veľmi nie, len ked som sa utierala, a včera už do červenkasta ale zas na vložke nie. a dnes už nie vôbec od rána ako som sa utrela čistý papier. no neviem, hádam je to normálne. ked nevyšiel ET tam som normálne krvácala ako pri menšt., tak som z toho teraz taká všelijaká, som si myslela, že sa normálne rozkrvácam ako pri menšt. lebo však v piatok som mala dostať (mám veľmi pravidelnú ms) ked mi oznámili, že krv je pozitívna, tak vlastne do utorka sú to 4 dni, čo mi ms meškala. tak neviem, možnože to len lieky brzdia. hádam je to normálne :/ jasné kamoška pozitívne naladená, že možno len odišlo 1 (vkladali 2 prvojadrá) ale takéto som hned povedala že nie, nechcem si zbytočne robiť nádeje.
akurát mi stačilo, ked mi v utorok oznámili, že mi zo 61 zvýšilo hcg na 441, že super, s mužom sme sa tak veľmi tešili, ja som si už skoro tehu bundy pozerala na nete, a večer prišlo toto. a na centrálnom príjme akurát 2 tehulky ktorým odtiekla voda, no slzy sa mi kotúlali. veľmi sa bojím, že či to bola len náhoda, alebo že mi fakt niečo je. máme ešte 6 prvojadier, a 3 blastocysty, ale ked to už 2x nevyšlo, už aj muž je taký, že je ticho. ked som mu povedala, že nabudúce to vyjde, tak mi nič ani nepovedal. neviem, snažím sa byť naladená pozitívne, lebo čo iné mi zostáva, ako ani mne neni do smiechu že zas tolko čakať na výsledky, potom to zas absolvovať, ale normálne aj muž ked je takýto, aj od mamy som si vypočula, že to mám nechať konečne, že asi mne je "súdené mať 1 dieťa". ako podpora 0 bodov.
Baby nejaké rady na hyperstimulacny syndróm ?včera mi robili odber vajicok mala som 23,transfer sa nekoná až o mesiac.Pomaha alchemilkovy čaj aj na toto ?
Ahojte baby. Vcera som bola v Gynfiv na kontrole. Dr. Mi povedal ze este asi tyzden. Dnes je 14 den injekcii a musela som zacat cetrotid. Ze Mam jedno velke a ostatne male, musime pockat. Dufam ze vsetko bude v poriadku. Mam strach ze preco tak dlho trva. A este aj to ze manzel pracuje v zahranici, a Teraz prisiel domov a neviem e ze ci ma ist naspat alebo nie 🙁 Iba v utorok Mam ist na kontrolu. Niekomu to trvalo tak dlho?
A este taku otazku Mam ze co ked som nedostala k ovitrol injekcie... Mam len 10 kusov tej tekutiny co Mam natiahnut do injekcnej ihly... este si to ne Mam davat Ale co kés budem?
Ahojte neviem ci s tym ma niekto skusenost ale chcela by som sa opytat zacala som brat lieky na oddialenie menzesu nakolko v piatok ideme na dovolenku k moru a mrcha ma prist zrovna v piatok... ideme na tyzden a vlastne dalsi piatok by som si dala poslednu a menzes by mal prist 2-4 dni potom.... a mala by som si zajt do gf na krv pred 3 ivf tak sa xcem opytat ci s tou mrchou mozem ist??? Vie mi niekto poradit?
Tak baby, zajtra idem na punkciu folikulov. Drzte palceky 🙂
Som po neuspesnom et, menzes mi trval len 3 dni a to tak, ze slabunke ale bolestive. Je to normalne?
Ahojte. Dnes rano mi odoberali vajicka. Teraz ma boli brucho ked sa pohibujem a aj pri cikani trosku. Aj vy ste take mali?
@djera je to normálne, ja som to mala zopár dní
@barborital00 tak Dufam ze ma to prejde lebo to neni velmi Dobre 🙁
@mlenna15 a este vam nerobili transfer?
@djera po odbere mi povedali že bude lepšie, keď transfer necháme na neskoršie lebo som mala hyperstimulacny syndróm :/to asi aj preto som taká nafuknuta dúfam že to prejde s menatruaciou... Ale som aj rada že to odložili lebo pri tomto syndróme ak sa uchyti bábätko tak je to ešte horšie. Odobrali mi 23folikulov, a mám 7snehuliacikov, na ktorých veeelmi myslím a dúfam že sa to podarí 🙂koľko vám odobrali folikulov ?
@djera dúfam že to nebude hyperstimulacny syndróm !ale aj keby bol tak ono to pominie len treba veľa piť a papať proteíny!ja som prvé tri dni iba ležala a veľmi mi to pomohlo teraz ma to trošku zaboli ale už je oveľa lepšie 🙂)juuj veď aj 9je super !A transfer máte kedy?držím päste 🙂
Asi 10 dni som mala bolesti,transfer robili za mesiac.este par dni a rodime

@rogiii ahoj mne vlozili raz dve morulky a nic, teraz mi vlozili 1 morulku a som tehu, zalezi na morulke ako sa jej bude u teba pacit 🙂 a jlavne mysliet pozitivne, ziadne negativne myslienky . Drzim palce