icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

zuzankaa88
6. júl 2017

@rogiii ahoj mne vlozili raz dve morulky a nic, teraz mi vlozili 1 morulku a som tehu, zalezi na morulke ako sa jej bude u teba pacit 🙂 a jlavne mysliet pozitivne, ziadne negativne myslienky . Drzim palce

rogiii
Odpoveď bola odstránená
katarinakatka57
7. júl 2017

Ahojte baby, písala som 1 stranou dozadu, že som krvácala. tak som bola na krvi včera v centre, mi volali poobede že čo som mala okolo 400 hcg v utorok, tak mi to kleslo na polovicu. ale že nemám vysadiť lieky, ani to, čo mi dali na pohotovosti, že mám dojsť v pondelok ešte na krv. tak som chcela aby ma objednala zatial na konzultáciu, ale sestrička že v pondelok ked prídem na krv skúsi ma pichnúť k dr., lebo dr. že ma bude posielať na hematológiu a reproimunologiu, a tam že na výsledky sa čaká 6-8 týzdnov. tak dúfam, že sa k dr. dostanem v pondelok, lebo čakať na konzultáciu aby mi vypísala sprievodné listy, potom sa ešte bohvie kedy bude dať objednať....no teraz máme potom na pár mesiacov nútenú pauzu, ale tak čo už. zas načo vkladať, keby bol problém, ale tak dúfam, že problém nebude. no neviem, však 1 dieťa mám, a toto sa tiež aspon uchytilo, aj ked takto to dopadlo. no uvidíme.
ale to sa chcem spýtať baby, ono v utorok večer som začala "krvácať" ono na vložke som nemala, len ked som sa utrela. v stredu to bolo len špinenie do hneda, na vložke ani veľmi nie, len ked som sa utierala, a včera už do červenkasta ale zas na vložke nie. a dnes už nie vôbec od rána ako som sa utrela čistý papier. no neviem, hádam je to normálne. ked nevyšiel ET tam som normálne krvácala ako pri menšt., tak som z toho teraz taká všelijaká, som si myslela, že sa normálne rozkrvácam ako pri menšt. lebo však v piatok som mala dostať (mám veľmi pravidelnú ms) ked mi oznámili, že krv je pozitívna, tak vlastne do utorka sú to 4 dni, čo mi ms meškala. tak neviem, možnože to len lieky brzdia. hádam je to normálne :/ jasné kamoška pozitívne naladená, že možno len odišlo 1 (vkladali 2 prvojadrá) ale takéto som hned povedala že nie, nechcem si zbytočne robiť nádeje.
akurát mi stačilo, ked mi v utorok oznámili, že mi zo 61 zvýšilo hcg na 441, že super, s mužom sme sa tak veľmi tešili, ja som si už skoro tehu bundy pozerala na nete, a večer prišlo toto. a na centrálnom príjme akurát 2 tehulky ktorým odtiekla voda, no slzy sa mi kotúlali. veľmi sa bojím, že či to bola len náhoda, alebo že mi fakt niečo je. máme ešte 6 prvojadier, a 3 blastocysty, ale ked to už 2x nevyšlo, už aj muž je taký, že je ticho. ked som mu povedala, že nabudúce to vyjde, tak mi nič ani nepovedal. neviem, snažím sa byť naladená pozitívne, lebo čo iné mi zostáva, ako ani mne neni do smiechu že zas tolko čakať na výsledky, potom to zas absolvovať, ale normálne aj muž ked je takýto, aj od mamy som si vypočula, že to mám nechať konečne, že asi mne je "súdené mať 1 dieťa". ako podpora 0 bodov.

mlenna15
8. júl 2017

Baby nejaké rady na hyperstimulacny syndróm ?včera mi robili odber vajicok mala som 23,transfer sa nekoná až o mesiac.Pomaha alchemilkovy čaj aj na toto ?

nikushka8
8. júl 2017

@mlenna15 vela vody a vela proteinu, bud drink alebo v strave.. po ms problemy ustanu,ak nejake budes mat

mlenna15
8. júl 2017

@nikushka8 ďakujem pekne, čiže ten alchemilkovy čaj je nie potrebný ?

nikushka8
8. júl 2017

@mlenna15 nemas zac,alchemilku isto nie,ta je pri stimulke zakazana,bo stimuluje vajecniky!!

djera
9. júl 2017

Ahojte baby. Vcera som bola v Gynfiv na kontrole. Dr. Mi povedal ze este asi tyzden. Dnes je 14 den injekcii a musela som zacat cetrotid. Ze Mam jedno velke a ostatne male, musime pockat. Dufam ze vsetko bude v poriadku. Mam strach ze preco tak dlho trva. A este aj to ze manzel pracuje v zahranici, a Teraz prisiel domov a neviem e ze ci ma ist naspat alebo nie 🙁 Iba v utorok Mam ist na kontrolu. Niekomu to trvalo tak dlho?

segab090
9. júl 2017

@djera aky mas protokol asi kratky ze? Zvycajne taky 14-16 den byva odber vajicok ale kazda sme ina. Dr. vidi podla usg ako foliky rastu podla toho sa rozhodne kedy odber.

djera
9. júl 2017

@segab090 Ano Mala som na papieri ze 14 den odber Ale zatial nic... a Teraz ma zacalo boliet brucho a asi ztoho cetrotid nie? To je normalne?

janulka_1
9. júl 2017

@djera ja som mala odber az na 17DC

djera
9. júl 2017

@janulka_1 Ale ked este tyzden tak to bude 20 - 22 dni...

djera
9. júl 2017

A este taku otazku Mam ze co ked som nedostala k ovitrol injekcie... Mam len 10 kusov tej tekutiny co Mam natiahnut do injekcnej ihly... este si to ne Mam davat Ale co kés budem?

misela103
11. júl 2017

Ahojte neviem ci s tym ma niekto skusenost ale chcela by som sa opytat zacala som brat lieky na oddialenie menzesu nakolko v piatok ideme na dovolenku k moru a mrcha ma prist zrovna v piatok... ideme na tyzden a vlastne dalsi piatok by som si dala poslednu a menzes by mal prist 2-4 dni potom.... a mala by som si zajt do gf na krv pred 3 ivf tak sa xcem opytat ci s tou mrchou mozem ist??? Vie mi niekto poradit?

djera
14. júl 2017

Tak baby, zajtra idem na punkciu folikulov. Drzte palceky 🙂

janulka_1
14. júl 2017

Som po neuspesnom et, menzes mi trval len 3 dni a to tak, ze slabunke ale bolestive. Je to normalne?

segab090
15. júl 2017

@janulka_1 ahoj aj moja ms bola kratka ale asi normalna

djera
15. júl 2017

Ahojte. Dnes rano mi odoberali vajicka. Teraz ma boli brucho ked sa pohibujem a aj pri cikani trosku. Aj vy ste take mali?

barborital00
15. júl 2017

@djera je to normálne, ja som to mala zopár dní

mlenna15
15. júl 2017

@djera mne robili odber pred týždňom a stále ma bolí bruško a nafuknuta som ani nehovorím :/

djera
15. júl 2017

@barborital00 tak Dufam ze ma to prejde lebo to neni velmi Dobre 🙁
@mlenna15 a este vam nerobili transfer?

mlenna15
15. júl 2017

@djera po odbere mi povedali že bude lepšie, keď transfer necháme na neskoršie lebo som mala hyperstimulacny syndróm :/to asi aj preto som taká nafuknuta dúfam že to prejde s menatruaciou... Ale som aj rada že to odložili lebo pri tomto syndróme ak sa uchyti bábätko tak je to ešte horšie. Odobrali mi 23folikulov, a mám 7snehuliacikov, na ktorých veeelmi myslím a dúfam že sa to podarí 🙂koľko vám odobrali folikulov ?

djera
15. júl 2017

@mlenna15 sedem to je Super, Dufam ze uz vam uz bude lepsie a podari sa van aj transfer. Mne zobrali len 9, ale neako mi je stale horsie... Dufam ze na rano bude lepsie, alebo skor horsie ked si trosku odpociniem 😕

mlenna15
15. júl 2017

@djera dúfam že to nebude hyperstimulacny syndróm !ale aj keby bol tak ono to pominie len treba veľa piť a papať proteíny!ja som prvé tri dni iba ležala a veľmi mi to pomohlo teraz ma to trošku zaboli ale už je oveľa lepšie 🙂)juuj veď aj 9je super !A transfer máte kedy?držím päste 🙂

sofia1
15. júl 2017

@mlenna15 tiez som to mala,dr sa cudovala,ze som doma vydrzala,ze som nesla do nemocn.vela som pila a jedla viac bielkovin.mala som 39 vajicok.

mlenna15
15. júl 2017

@sofia1 waw 39vajicok ??!!to je úroda 🙂to sa nečudujem že ta boleli vajecniky po odbere !A kedy ta to prešlo ?hlavne to nafúknuté bruško?A to ti dovolili transfer hneď či sa posunul ako mne na neskoršie ?

sofia1
15. júl 2017

Asi 10 dni som mala bolesti,transfer robili za mesiac.este par dni a rodime

star2017
15. júl 2017

@mlenna15
Veeeela vidy pit. Aj 3,5-4 litre denne

star2017
15. júl 2017

@misela103
Napis mi do spravy, vysvetlim

djera
16. júl 2017

Dnes mi volali ze zostalo 7 embriok 😁😁😁 vsetky sme dali napichnut, a mame predlzenu kultivaciu, takze transzfer mame vo stvrtok, a uz mi je aj ovela lepsie 😊 Boli to Ale sa sa vydrzat...
@mlenna15