icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

segab090
9. aug 2017

@tinni ahoj osobne si myslim ze zbytocne neupozornuj na to ze sa snazite len par mesiacov. Podla mna povedz ze sa snazite uz rok. Kazdy sa na to trošku inak pozera ak ste neuspesni rok ako len par mesiacov

luci67
9. aug 2017

@stastenka42 tazka cinnost, ale snazime sa, myslim to pozitivne myslenie momentalne 😊

segab090
9. aug 2017

@matamm ovulku zistuju folikometriou. Cca 11 az 12 den ides na usg a podla toho vidi lekar ako rastie folikul aky je velky a cca kedy praskne. Potom existuju aj ovulacne testy tie sa daju kupit v lekarni. Ten hormonalny profil je hlavme na to aby ti zistili ci mas dobre hodnoty.

segab090
9. aug 2017

@luci67 silno ti drzim palce aby si nola tehu 🤰 hcg ti pekne stupa tak len treba verit ze to bude ok. Potom daj info 🙂

luci67
9. aug 2017

@segab090 dam 😊 Bodajby!!! Uvidime co bude dnes na kontrole..

katvic
9. aug 2017

@tinni ja som isla hned ako sme sa rozhodli mat dieta. lebo mam 38 a uz som sa dost bala ze co ... no a nakoniec mame ze uplne zly spermiogram cize dobre sme spravili ze sme necakali ...

tinni
9. aug 2017

@katvic tak veľmi držím palce aby ste boli úspešní 😉

tinni
9. aug 2017

@katvic a vy chodíte ku komu?

segab090
9. aug 2017

@luci67 tak ako si dopadla?

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
fatma1
9. aug 2017

@djera Pisem ti IP

luci67
9. aug 2017

@segab090 trosku v soku , ale krasnom 😉... Myslim ze dokt taktiez... Ked som uvidela obe drobatka 😍😍, tak preslo vsetko.... Aj to, kolko zbytocneho stresu sme museli zazit... To sa neda opisat...

djera
9. aug 2017

@luci67 Gratulujem 😊😊😊😊

segab090
10. aug 2017

@luci67 jaaaj ta to sa silno tesim. 😍 nechapem preco ta vystavovali tolkemu stresu. Ved uz len to stupajuce hcg nasvedcovalo tomu zeby malo byt vsetko ok. Ale hlavne ze je to tak ako ma byt. Drzim palce nech to dotiahnes do stastneho kpnca a o 9 mesiacov porodis zdrave 👶

zuzankaa88
10. aug 2017

@luci67 takze dvojky 🙂 aj ja cakam dvojky jednovajecne gratulujem ;)

luci67
10. aug 2017

@segab090 no uz mame 1,5mesiaca za sebou 😉 strasne sa tesim... Boli to strasne dni a nikomu nieco take neprajem! Ale ako som povedala vsecicko je zabudnute 😍..
@zuzankaa88 jeeej jednovajecne no to je uzasneeeeee !!!!! 😍😍😍 My dvoj 😊 ... Len nech nam to ide ako ma 😘

janka2810janka
10. aug 2017

@luci67 gratulujem 😊😊😊😊

tinni
10. aug 2017

Kocky chodíte niektorá k doktorovi Harbulakovi? Ste spokojne?

katvic
10. aug 2017

@tinni k behunovej. Ale keby sa ma niekto opytal, ako to hodnotim, tak neviem povedat. Ked som zacala, mala som strasne malo informacii, cele to dobieham az teraz, viac menej za pochodu uz pocas ivf ... a cim viac citam, tym viac sa stresujem. Ale citim, ze priestoru na diskusiu s lekarmi mam fakt malo, nech uz som bola na kontrole u kohokolvek, asi som malo asertivna 🙄

katvic
10. aug 2017

@ruzicka603 myslim ze som platila 120 eur. Je to ambulatne vysetrenie. Do maternice ti vstrekuju kontrastnu latku a podla toho vidia cez ultrazvuk priechodnost vajickovodou ... mna to vysetrenie nejak nebolelo, neuzila som ani diazepam co ti pred tym daju, bolo to ok. Netrva to dlho. Ale asi pol hodinu po nom som mala dost bolesti, musela som si dat tabletku a lezat ...

tinni
10. aug 2017

@katvic ako prosím ta koľko ste platili cca za tie základne vyšetrenia, kým ste pristúpili k ivf?

tinni
10. aug 2017

@tinni to malo byt "a", nie "ako" 😂

katvic
10. aug 2017

@tinni no platili sme len to vysetrenie na priechodnost vajickovodou (tusim 120 eur) a potom 2 spermiogramy (to si fakt nepamatam, 30 eur spolu?) + mala som spravu od mojej gynekologicky. Ostatne veci sme neplatili nic.

tinni
10. aug 2017

@katvic ďakujem 😉A aké všetky vyšetrenia vam robili na začiatku? Prepáč že ta tak spovedam, len neviem čo ma čaká...

katvic
10. aug 2017

@tinni vsetko najdes u nich na stranke (neplodnost-ako prebieha liecba-co vas caka v centre asistocanej reprodukcie). Ja som absolvovala to zakladne vysetrenie + hyfosy.

oliva001
10. aug 2017

@tinni ahoj, ja som chodila k dr. Harbulákovi. Čo sa týka vyšetrení, tak všetko záleží na tom či už vieš aký máte s partnerom zdravotný problém. Je to potrebné doložiť ako podklad pre poisťovňu. V prípade, že nezistia žiadny problém, budete absolvovať 3x insemináciu (každá 100eur). Až po troch neúspešných sa posiela žiadosť na IVF. Inak sa zisťuje priechodnosť vajcovodov (120 eur), hormonálny profil (0 eur), spermiogram (15 eur).

sonelka
11. aug 2017

Ahojte, chcem sa spýtať...
- boli ste niektoré nespokojné s Gyn Fivom ? či už sestričky, lekári, prístup alebo čokoľvek ...

elenkaba
11. aug 2017

@sonelka ja som bola nespokojna

janinuska
11. aug 2017

@sonelka Aj ja som bola nespokojna, pristup ešte ako tak, ale nevysvetlili veci a ich praktiky tiež neboli uplne ok.

tinni
11. aug 2017

Ja som bola dnes u Dr. Harbulaka a pôsobil na mna dobre