Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@stastenka42 tazka cinnost, ale snazime sa, myslim to pozitivne myslenie momentalne 😊
@luci67 takze dvojky 🙂 aj ja cakam dvojky jednovajecne gratulujem ;)
@segab090 no uz mame 1,5mesiaca za sebou 😉 strasne sa tesim... Boli to strasne dni a nikomu nieco take neprajem! Ale ako som povedala vsecicko je zabudnute 😍..
@zuzankaa88 jeeej jednovajecne no to je uzasneeeeee !!!!! 😍😍😍 My dvoj 😊 ... Len nech nam to ide ako ma 😘
@luci67 gratulujem 😊😊😊😊
Kocky chodíte niektorá k doktorovi Harbulakovi? Ste spokojne?
@tinni k behunovej. Ale keby sa ma niekto opytal, ako to hodnotim, tak neviem povedat. Ked som zacala, mala som strasne malo informacii, cele to dobieham az teraz, viac menej za pochodu uz pocas ivf ... a cim viac citam, tym viac sa stresujem. Ale citim, ze priestoru na diskusiu s lekarmi mam fakt malo, nech uz som bola na kontrole u kohokolvek, asi som malo asertivna 🙄
@ruzicka603 myslim ze som platila 120 eur. Je to ambulatne vysetrenie. Do maternice ti vstrekuju kontrastnu latku a podla toho vidia cez ultrazvuk priechodnost vajickovodou ... mna to vysetrenie nejak nebolelo, neuzila som ani diazepam co ti pred tym daju, bolo to ok. Netrva to dlho. Ale asi pol hodinu po nom som mala dost bolesti, musela som si dat tabletku a lezat ...
@tinni ahoj, ja som chodila k dr. Harbulákovi. Čo sa týka vyšetrení, tak všetko záleží na tom či už vieš aký máte s partnerom zdravotný problém. Je to potrebné doložiť ako podklad pre poisťovňu. V prípade, že nezistia žiadny problém, budete absolvovať 3x insemináciu (každá 100eur). Až po troch neúspešných sa posiela žiadosť na IVF. Inak sa zisťuje priechodnosť vajcovodov (120 eur), hormonálny profil (0 eur), spermiogram (15 eur).
Ahojte, chcem sa spýtať...
- boli ste niektoré nespokojné s Gyn Fivom ? či už sestričky, lekári, prístup alebo čokoľvek ...
Ja som bola dnes u Dr. Harbulaka a pôsobil na mna dobre

@tinni ahoj osobne si myslim ze zbytocne neupozornuj na to ze sa snazite len par mesiacov. Podla mna povedz ze sa snazite uz rok. Kazdy sa na to trošku inak pozera ak ste neuspesni rok ako len par mesiacov