icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

sonelka
12. aug 2017

@elenkaba
@janinuska ahojte, a riešili ste to nejako, alebo vôbec. Lebo ja som im písala mail a ozvali sa mi na to. Len ešte čakám na konzultáciu u Harbulaka. Tak som zvedavá

janinuska
12. aug 2017

@sonelka Ja som to nechala tak, len sestričke som povedala, čo mi vadilo, čo podla mna robili nespravne do telefonu a už som tam viac nešla, ty si pisala mail v čom si bola nespokojna a kôli tomu konzulatcia? Dober tomu rozmuiem?

sonelka
12. aug 2017

@janinuska áno, písala, čo mi vadilo. Dúfam, že mi nevinada 😕 tak po papuli mi hádam nedá... Uvidím, pôjdem tam, čo mi povie...

elenkaba
12. aug 2017

@sonelka ja som sa tam uz nevratila, nepacil sa mi pristup lekarov, ani hromadne cakanie na sono a ked lekar dosonoval, hlavne sup sup vonku, ziadne otazky a kedze som sa nieco potrebovala spytat, tak som ich viditelne obtazovala, a teda hlavne praktiky embryologov sa mi uz teda rozhodne nepozdavali....za mna toto centrum rozhodne nie.

sonelka
12. aug 2017

@elenkaba áno presne tak, všetko rýchlo, len rýchlo vytiahnuť od nás peniaze a nech hlavne neotravujeme

janinuska
12. aug 2017

@sonelka Ty ako pacient maš pravo žiadat vysvetlenie pokial sa ti niečo nezda, je ich povinnostou ti veci vysvetlit, určite z toho nadšeny nebude, ale jeho problem, ja som už nemala nervy viac tam ist, ale dobre si spravila, niečo ti bude musiet vysvetlit, oni sa tvaria strašne premudrelo, že všetko vedia a my nič, ale ono to tak nie je. Držim palce.

tinni
12. aug 2017

@elenkaba ahoj, môžem sa opýtať prečo sa ti nepáčili praktiky embryologov? Ja tam začínam teraz chodiť, tak by som pripadne zmenila centrum hneď na začiatku

sonelka
12. aug 2017

@janinuska ďakujem ❤

nikushka8
12. aug 2017

@elenkaba tiez som odtial odisla,po dvoch iui. Neskutocne sa mi nepacilo,ze to tam funguje ako na beziacom pase,bez informovania a sance dostat vcas termin..len zaplat a neotravuj 😕

marculka51
12. aug 2017

@sonelka aj ja som bola nespokojná celkový prístup bol zlí..

segab090
12. aug 2017

O ktorom GF sa bavite? V ktorom meste co ste nespokojne? Ja chodim do ZA a celkom pohoda. Mili personal lekar aj sestricky niet sa na co stazovat

petkasmetkakilometka
12. aug 2017

Ja som tam bola tiez totalne nespokojna v BA! Ten pristup, to spravanie, bolo strasne. Po tyzdni v nemocnici s hyperstimulakom, zapale maternice a odlozenom vklade sa ma p.doktorka na kontrole v GF opytala, ze co z toho robili v Ruzinove take halo, ze ma nechali v nemocnici. Ze mali sme tu aj horsie. Doteraz neviem, ci sa chvalila, ze vedia zenu aj horsie dogabat, alebo co... Po tom vsetkom sme sli do Brna a to bol teda UPLNE iny pristup. Ked to tu kocky na MK pisali, nechcelo sa mi tomu verit Ale vsetko je to pravda. Doteraz ked idem okolo GF ma prepadne uzkost, ake mam na to zle spomienky...Teraz cakame maleho Reprofotitaka a ist do Brna bolo najlepsie rozhodnutie ake sme urobili...

janka2810janka
13. aug 2017

Ahojte. Chcem sa vas opýtať koľko dni vas bolelo brucho po punkcii?

segab090
13. aug 2017

@janka2810janka ahoj u kazdej je to ine mna napr ani velmi nebolelo. Take nieco ako pri ms bolesti nic hrozne. Ale su baby co maju bolesti najma ak mali vela vajok moze hrozit ohss pi vela vody plus jedz bielkoviny.

janka2810janka
13. aug 2017

@segab090 hej toho ohss sa bojim. Snažím sa pit vodu. Cikam neustale . Vajok som mala 17

linda10
13. aug 2017

@petkasmetkakilometka ahoj ja mam tiez skusenost s GF a tiez som neverila aj vzhladom nato ze sme to podstupovali prvy krat;ale zaten rok co sme si zazili no kolko placu vsetko;pristup katastrofalny a som presvedcena otom ze klamu ako len vedia aj ked to nedokazem ale proste viem ocom hovorim.Oni vidia len peniaze ;zakrok sme mali neuspesny a ked sa znovu odhodlame tak urcite BRNO .GYNFIV nikdy viac ......

sofia1
14. aug 2017

@janka2810janka ahoj mna asi ryzden bolelo,mala sim 39 vajicok a aj ohss

janka2810janka
14. aug 2017

@sofia1 a ako sa ti prejavil ohss ?

segab090
14. aug 2017

@janka2810janka ak by ti neprechadzali bolesti urcite chod k lekarovi nech na teba pozrie

janka2810janka
14. aug 2017

@segab090 ako da sa to vydržať len je to neprijemne .

petkasmetkakilometka
14. aug 2017

@linda10 Mne trvalo rok, kým som sa znova tiež odhodlala ísť do toho. Nechápala som ako môžu ženy zvládnuť to absolvovať niekoľko x krát. Až keď sme šli do Brna, som pochopila, že sa to dá úplne inak. A povedala som, že keby toto bol môj prvý cyklus a bol neúspešný vôbec by som sa nebála ísť do toho znova. Nie ako v GF. Z toho mám traumu doteraz. PS: Tiež im tam neverím ani nos medzi očami...

segab090
14. aug 2017

@sofia1 fuuuha 39 vajicok? Tak to je teda sila. Kolko mas rokov asi si mladucka ked tolko ich bolo a cim si stimulovala?

segab090
14. aug 2017

@petkasmetkakilometka mas zle skusenosti s GF BA?

kristinaon
14. aug 2017

Ja som z Gf praveze spokojna sice nam prve Ivf nevyslo ale nemam nejaku zlu skúsenost ani nic..ideme s nimi aj do druheho ivf bude pravdepodobne v novembri

katvic
14. aug 2017

@petkasmetkakilometka pls mozes napisat viac ze v com to je ine v brne? Vdaka!!!

janulka_1
14. aug 2017

Ahoj naby mam gonal ak by ste potrebovali

sofia1
14. aug 2017

@segab090 nie som taka mladučká😊40tka.

sofia1
14. aug 2017

@janka2810janka
Strasne bolesti a nafuknute podbrusko,vela som pila preslo zac tyzden

segab090
14. aug 2017

@sofia1 waw tak to klobuk dole tolko vajok blahozelam. S cim si stimulovala? Kedze mas 40 uz si vsetko platila sama? A este jedna otazocka z tych 39vajok bolo kolko zrelych? A kolko sa vam zadarilo embryjok? Tisko zavidim mam o 4r menej ako ty a len dve vajka a z toho len jedno embryjko ktore sa neuchytilo. Na jesen ma caka dalsie ivf

sofia1
14. aug 2017

@segab090 za chvilku mam termin,28 sa oplodnilo,nam sa hned uchytilo.uz len porodiť😁