icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

djera
2. nov 2017

Podarilo sa!!!!!!! Volala som im a povedali mi ze som tehotna 😊😊😊 Moj mali snehuliacyk si ma oblubil ❤️❤️❤️
Uz len nechapem ze ako to vedia z jednej krvi, ked pri prvom vklade som bola dva krat aby vedeli ci stupa alebo klesa HCG...

jankaone
2. nov 2017

@djera gratulujem Ti z celého ❤️

nimana
2. nov 2017

@djera To je úžasná správa!!! Gratulujem a prajem Ti krásne tehotenstvo, aby ste boli obaja zdraví

djera
2. nov 2017

@jankaone
@nimana Dakujem krasne 😊😊 Dufam ze vsetko bude v poriadku aj nadalej 🙏🏻😊😊

lilyianka
6. nov 2017

Baby chcela som sa spytat,ze sliznica maternice 7,5mm dostatocna pred vykonanim KET? Lebo doktorka hovorila,ze spodna hranica je 7mm...a co to vlastne znamena? V tomto sa nejak nevyznam...dakujem

luci67
6. nov 2017

@lilyianka ja si len pamatam ze som mala 15 mm,bola ok.. aby sa tam embryjko lepsie uhniezdilo (ponorilo
sa do nej poriadne) 😉 ... kedy mas KET?

lilyianka
6. nov 2017

@luci67 mala som vcera...vo stvrtok som mala sliznicu 7mm a vcera 7,5 mm a bol mi urobeny KET....vraj najnizsia hranica kedy to mozu robit je 7mm....predtym netusim kolko som mala ked som bola na ET a KET

luci67
6. nov 2017

@lilyianka drzim moc palecky 😉😘

lilyianka
6. nov 2017

@luci67 dakujem 🤗 a prosim ta tych 7mm to je hrubka maternice? Myslis,ze to nie je malo?

luci67
6. nov 2017

@lilyianka nie, to je hrubka sliznice,ktorou je akoby potiahnuta maternica zvnutra 😊 vlastne co sa uziva utrogestan/progesteron, ci estrogen/estrimax.. podporuju prave jej rast, aby bola cim hrubsia, a embryjko sa tam pekne vnorilo, a drzalo sa tam 😉 .. uzivaj nadalej vsetko a skus uja googla, ake potraviny su mozno dobre na podporu rastu sliznice maternice 😉

lilyianka
6. nov 2017

@luci67 ja uzivam od 1DC estrimax a par dni pred KET mi nasadili progesterone
Este ma napadla jedna otazka, mozno hlupa...bolo mi povedane,ze uhniezdenie by malo nastat na cca treti az stvrty den od KET.. ze co tam dovtedy to embryjko robi

luci67
6. nov 2017

@lilyianka putuje/plave, pokym sa nevnori na nejakom mieste do tej sliznice 😉 .. pekne oddychuj, drzim palce , nech si najde svoje miestocko

djera
7. nov 2017

@lilyianka drzim pacle, potom napis co povedali v telefone 14 den 😊😊

lilyianka
7. nov 2017

@djera dakujem velmi pekne...dufam, ze to uz vyjde...do tretice vsetko dobre ✌ a uz tam hlavne nemame ziadnych mrazacikov kedze mali rozmrazit len 2, ale nevyvijali sa, tak rozmrazili posledne 2 a tie sa zacali vyvijat 🤗

janulka_1
7. nov 2017

Baby, aj pri KET treba tak vela vody pit tak ako pri ET? A aku mate skusenost s KET? Mame blastocysty

lilyianka
7. nov 2017

@janulka_1 viac vody sa pije pri ET kvoli tomu,ze pro odbere vajicok mozes schytat OHSS....ked ta nastimuluju hormonmi...ja som ho tiez mala...povedala mi to len taj mimochodom zdr.sestra ked som lezala na sale po ET..inak by som nevedela...pila som cca 4l tekutin potom a po par dnoch uz to bolo ok
A ohladom KET ako myslis? Ono je to hop alebo trop..bud sa rozmrazia a budu sa vyvijat alebo nie

lilyianka
7. nov 2017

@janulka_1 aha teraz som si vsimla..takze mate zamrazene blastocysty? V podsrate aj tam je to bud alebo...

janulka_1
7. nov 2017

@lilyianka ja som pila 4,5-5l denne a aj tak dom mala OHSS. Myslela som to tak, ze tie ktore boli na KET ze ci sa im ujalo a ako to je s rozmrazovanim

lilyianka
7. nov 2017

@janulka_1 ja som bola aj na ET aj KET a neujalo sa ani jedno
Pri ET mi vkladali blastocystu, pri KET morulu
Ja som niekde citala vraj ak su zamrazene prvojadra tak sa lepsie rozmrazuju a blastocysty vraj horsie...ale to som ozaj citala...ci je to pravda neviem, nechcem zavadzat

djera
7. nov 2017

@janulka_1
Ja som bola Teraz na ket. Dnes som uz v piatom tyzdni. Dufam ze vsetko bude v poriadku a navuduci tyzden dostanem od lekara tehu knizku.
Pila som vela aj Ja, Ale len preto lebo som bola stale smadna, a Teraz tiez pijem ovela viac, a chodim na zachod kazdu pol hodinu... 😂 rozmrazovali mi dve embrijka a tiez vlozili dve embrijka. Ale bohuzial Ja neviem ci boli moruli alebo blastocity lebo som sa nepitala a oni mi to nepovedali.

lilyianka
7. nov 2017

@djera a mala si PK?

janulka_1
7. nov 2017

@djera jeee tak to je uzasna sprava. Moc moc gratulujem. Aj ja sa snazim zvysok pomali tekutiny, hoc pijem dost sj bez toho. Ja mam mrazene po PK. Nam by maki vkladat tiez dve lebo ich mame tak mrazene. A ujali sa ti obe?

djera
7. nov 2017

@lilyianka Mala som pk
@janulka_1 este neviem ze Kolko 😊 Dufam ze buduci tyzden mi vedia povedat 😊

janulka_1
7. nov 2017

@djera a bola si po vklade na PN alebo si isla do roboty?

djera
7. nov 2017

@janulka_1 no Ja nemam pracu takze som bola doma a lezala som, a aj Teraz som doma a vatcinu casu lezim. Len varim a nic ine velmi...

moooonca
7. nov 2017

Kocky uz mam stimulaciu pred IVF.pichame injekcie . Prosim vas aj vam kazali pit vela tekutin ??? Neviem ci som ju zle nepochopila.lebo kazala 4-5l denne

moooonca
7. nov 2017

Uz soj nasla kde pisete o tom 😁😁

janulka_1
8. nov 2017

@moooonca ano kazali, je to kvoli ohss

nimana
8. nov 2017

@moooonca ahoj, držím palce. Aj ja som si dnes pichla prvú injekciu. Trošku som s tým bojovala, ale dala som to😅 Zajtra to už bude ľahšie

lilyianka
8. nov 2017

Ahoj baby, potrebujem poradit...v nedelu som absolvovala KET cize dnes som treti den ( ak neratam den vkladu) no a mam bolesti brucha, podbruska...ako byva pred ms 😐 moze to byt liekmi? Uzivam medrol, estrimax, progesterone a fraxiparine...a sem tam ma picha akoby pri vajecnikoch...spinenie nemam...prsia som mala citlive uz myslim pred KETom...progesterone mi bol nasadeny 2 dni pred ket
A je treba uzivat stale estrimax? Neviem preco som bola v tom, ze po vklade sa uz neuziva