icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

oliva001
13. nov 2017

@borka31282 skús tam zavolať. Oni pracujú aj počas sviatkov a víkendov. Vždy má niekto z lekárov službu, tak je možné, že ťa vezmú aj v tedy.

djera
13. nov 2017

@borka31282 od 10 do 14 dni mozez ist na kontrolu. Ja som bola 13 den.

janulka_1
13. nov 2017

Mam na vas otazku, ked dostanem menzes nie rano ale v priebehu dna alebo vecer, estrimax zacinam brat v ten den a potom kazdych 8 hodin? Alebo cakam na dalsi den?

lilyianka
13. nov 2017

@janulka_1 ja som zacala uz ten den...ms som dostala poobede a vecer som zobrala prvu tabletku estrimaxu

djera
13. nov 2017

@janulka_1 mne povedali ze vtedy ked uz nie len velmi slabo mam, aj Ja som dostala vecer tak som zacala az rano brat.

delly16
13. nov 2017

Baby, keby niektora potrebovala, zostal mi puregon, menopur,.diphereline aj pregnyl....vsetko nove....

moooonca
13. nov 2017

Dievcata ide niektora v stredu na odber ? Ja idem prvy krar a bojim sa tej narkozy

segab090
13. nov 2017

@moooonca narkózy sa vobec neboj je to cca 5-10 min zalezitost viac nie. Trosku si pospinkas a budes fit. Drzim palce 😉

jankaone
13. nov 2017

@moooonca potom napis aká bola ta narkóza ja sa jej tiez velmi bojím ale mna to čaká cca o necelý mesiac 🙁

moooonca
14. nov 2017

@jankaone jasne napisem. Hned xajtra ked budem fit.

moooonca
14. nov 2017

@segab090 kolko sa tam potom asi lezi ???

djera
14. nov 2017

@moooonca na obed uz budes doma 😊

nimana
14. nov 2017

@borka31282 ahoj, radšej im zavolaj dopredu, ale myslím, že v pondelok to bude ok.

segab090
14. nov 2017

@moooonca ja som tam lezala cca 2 hod

lucia262
14. nov 2017

@moooonca ahoj, cely zakrok trva 15 minut, stopovala som to, ked som cakala 🙂. Nas v ten den 5, cca o 8.30 nad brali na izbu, od 9 sa zacalo. Ja som bola posledna, asi nejakych 15 minut som este pospala a potom sa uz prebudzala. Zo zakona tam musis polezat 2 hodiny, medzitym nam sestricka vsetko vysletlila, co nad caka, prisla embryologicka, dohodli sme sa co a ako a tie 2 hodiny utiekli ank neviem ako. Asi o 12.30 uz som utekala za manzelom a sup domov. Nie je sa coho bat 😉

moooonca
14. nov 2017

A je tu taka co jej to vyslo na 1x ????

lilyianka
14. nov 2017

Baby chcem sa spytat...mali ste aj vy bolesti po KET? Som 9 den po Ket ( den vkladu neratam) a uz niekolko dni ma dost boli brucho, vajecniky a sem tam krize...o paleni zahy radsej nehovorim
A dnes pravy vajecnik uplne velka bolest...myslite, ze to moze byt z tych liekov? Bolest je to ako pred ms..kazdy raz ked idem na wc sa bojim ci tam nieco neuvidim...

19lilly
14. nov 2017

@lilyianka ja som mala taketo priznaky myslela som ze uz uz dojde ms a ona nedosla a ket bol uspesny

skovarik
14. nov 2017

@lilyianka ja som mala presne take bolesti ale mna prešli asi 7den a na 9den som začala spinit 10 opäť bolesti ale hlavne kríze no a prišla ms😢..ale vraj s tých liekov môže cely cas pobolievať..skús sa s tým nestresovat a dohovaraj bábätku ..držím palce

lilyianka
14. nov 2017

@19lilly mna aj predtym bolelo brucho pri Et a Ket...ale teda pri tomto je to fakt brutal!! Preto sa stale obavam ked idem na wc, co ma tam caka...

@skovarik zatial sa tym nestresujem, prihovaram sa stale aj hladkam 🤗 len fakt bolesti velke a do pondelka daleko...a myslim, ze test by bolo este velmi skoro robit

djera
14. nov 2017

@lilyianka Ja tiez som Mala tieto bolesti este aj 3 tyzdne po vklade. Teraz som 4 tyzdne po vklade, Mala som uspesny vklad Ale niekedy mi strasne pichne do bruska. Hlavne ked sa zohnem alebo pri niektorich pohiboch.

Dufam ze je vsetko c poriadku aj stebou 😊😊hlavne sa neboj!!

lilyianka
14. nov 2017

@djera hlavne to boli ked sa postavim prip.chodim....ak si lahnem, sadnem a vylozim nohy tak je fajn...
Ono totizto ja chodim aj do prace...ale snazim sa co najmenej chodit a vstavat

djera
15. nov 2017

@lilyianka tak isto som bola aj Ja. Ked som stala dlho na mieste alebo pri postaveni, chodeni. Neboj sa vsetko bude v poriadku 😊

moooonca
15. nov 2017

Hura tak vyber uspesne dnes za mnou. Bolo len 8 vaj ale povedali ze staci. Vklad bude asi v pondelok.
Aj vas po vybere bolelo brucho? ( nic hrozne len taky tlak)

djera
15. nov 2017

@moooonca mna velmi bolelo, a aj druhy a treti den som citila...povedali ze to je normalne lebo so strasne velkou ihlou to robili...

jankaone
15. nov 2017

@moooonca narkóza bola v pohode?

moooonca
15. nov 2017

@jankaone narkoza uplne super. Vobec mi po nej nie je zle. Cele to fakt trvalo aj zo zobudenim cca 15min.

moooonca
15. nov 2017

@djera a volala si na druhy den ? Kolko sa vam ich uspesne oplodilo? Vkladala si 1 ci 2 ?

djera
15. nov 2017

@moooonca mne volali oni, my sme Mali pk a vlozili jedno na prvy krat a z 8 mi mrazili 4. Nepodarilo sa po Tom mi vlozili 2 na KET.

jankaone
15. nov 2017

@djera
@moooonca a ked ste isli na odber koľko ste platili približne tam?