icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

lilyianka
20. nov 2017

@janulka_1 radsej si tam zavolaj

pipina19
20. nov 2017

@delly16 ahoj chcem sa spýtať máte ešte menopur?

pipina19
20. nov 2017

Kočky ,nezostal vám menopur?

ria294
20. nov 2017

@pipina19 požiadaj o pridanie do skupiny 😉
https://www.modrykonik.sk/group/6841/

pipina19
20. nov 2017

@ria294 ďakujem😀

nimana
20. nov 2017

@oliva001 takže si stimuláciu neprerusila? No som zvedavá, čo sa zajtra dozviem. Vaječníky má už niekoľko dní pobolievaju, každý deň som si myslela, že už ju dostanem. Ďakujem ti, že si mi odpísala.

delly16
21. nov 2017

@pipina19 ahoj, pisala som spravu... 🙂

nancsy
22. nov 2017

Ahojte!
Kto by mal zaujem o
PROGESTERONE 200mg mam 2 krabicky nove nenacate. V jednej je 45kusov tabliet expiracia konci 11/2018
ESTROFEM 1mg, 6 krabiciek a v jedej je 28 tabliet expiracia konci 9/2019
Zostalo mi to doma, nepouzijem na dalsi cyklus.
Kto ma zaujem, napiste mi spravu a dohodneme sa. VDAKA

lmt
23. nov 2017

baby v akom čase volajú s Gyn fivu ohladom vkladu, majú mi dne volať a som od rána na ihlách.

lilyianka
23. nov 2017

@lmt volaju az poobede...max do 16tej myslim

lmt
23. nov 2017

@lilyianka dakujem👍tak čakám ďalej.

jankaone
26. nov 2017

Ahojte, dnes som mala podanu prvú dávku gonalu 🙂

nimana
27. nov 2017

@jankaone aj ja som na gonale😉

djera
27. nov 2017

@jankaone
@nimana
Vela stastia!!!

jankaone
27. nov 2017

@djera ďakujem, ako sa máte?

djera
27. nov 2017

@jankaone
Stale citim ze som nafuknuta, a vela krat ma boli brucho. Ale da sa vydrzat. Uz som v 9tyzdni 😊 minuli tyzden som vola v GynFiv uz nemusim viac krat ist, len k mojmu lekarovi... 😊
Mame jedneho bojovnika a uz aj srdiecko pekne bije 😊😊

narciska3
27. nov 2017

Dievčatá, neviete ako robia v GF v decembri? Kedy končia a kedy v januári začínajú robiť?

jankaone
27. nov 2017

@djera super tesim sa s Tebou dúfam, ze to vsetko úspešne zvládnem.

katarinakatka57
27. nov 2017

@narciska3 ahoj, no ešte ani ja neviem....ja sa chcem objednať na január na konzultáciu do nitry, a teda dnes mi povedali, že mám zavolať zajtra, že zistia od lekárky, od Vondrákovej, ja chodím k nej...kamoška tiež chcela ísť na KET, ale tiež to nechá až po novom roku...osobne si myslím, že aj lekári určite až tak nebudú robiť...nemyslím to v zlom, ale tak vianoce, lyžovačky a tak...

nimana
28. nov 2017

@jankaone Tak ja už mám za sebou 21 injekcií Dipherelinu a Gonal dnes 5deň. Mám dlhú stimuláciu a ešte mi týždeň meškala MZ, tak sa mi to posúva. Vo štvrtok mám sono a odber očakávam od piatka do pondelka, tak uvidím, čo mi povedia. Tebe to ako cca vychádza? Možno sa tam uvidíme😉

jankaone
28. nov 2017

@nimana ja budem mat dnes za sebou tretiu injekciu gonal ja som len s gonalom začala. V piatok idem na krv ako reagujem a niekedy buduci tyzden by mal byt odber velmi sa toho bojim. (Narkózy) 🙂

nimana
28. nov 2017

@djera to je super, že si už v 9tt, ako rýchlo to ubehlo. Nech Ti pekne rastie bruško❤ Verím, že všetko pôjde tak ako má 😉 Dávaj si na seba pozor a užívaj si toto magické obdobie.

nimana
28. nov 2017

@jankaone Neboj sa toho. To je taká chvíľka. Už som to raz absolvovala, ale v Iscare. Uvidíš, všetko to dobre dopadne😉 Aj si si zvýšila pitný režim?

djera
28. nov 2017

@nimana Dakujem pekne 😊😊 vela stastia aj tebe!!!

jankaone
28. nov 2017

@nimana ano zvýšila som nakolko mne povedala doktorka zemi hrozí ten hyperstimulacny syndróm nakolko ma PCO.

jankaone
30. nov 2017

@nimana ahoj, ako to vyzera? Kedy budes mat odber ja zajtra idem na krv a sono prvýkrát.

nimana
30. nov 2017

@jankaone ahoj, tak držím palce, nech ti kontrola dopadne dobre. Mne dnes už rátali folikuly a brali krv a od zajtra si už picham tri injekcie, diphereline+Gonal+luveris. To ma veľmi nepotešili. A v sobotu mám ísť znovu na krv a sono. Tak som zvedavá, lebo to už budem mať 12dc. Už by som to chcela mať za sebou.

jankaone
30. nov 2017

@nimana a to Ti hned povedali, ze ake injekcie mas dalej brat alebo az poobede volali.

moooonca
1. dec 2017

Dievcata IVF nam nevyslo 😑 a sestricka mi do telefonu vravela ze mi urobia dake vysetrenie zas v narkoze ze ci sa vobec oplati este vklad.neviete mi ppradit o com hovorila?

mimiqa
1. dec 2017

@moooonca neviemm...mozno prefuk??? Ved tam zas zavolaj co tym myslela