Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Kočky ,nezostal vám menopur?
@pipina19 požiadaj o pridanie do skupiny 😉
https://www.modrykonik.sk/group/6841/
Ahojte!
Kto by mal zaujem o
PROGESTERONE 200mg mam 2 krabicky nove nenacate. V jednej je 45kusov tabliet expiracia konci 11/2018
ESTROFEM 1mg, 6 krabiciek a v jedej je 28 tabliet expiracia konci 9/2019
Zostalo mi to doma, nepouzijem na dalsi cyklus.
Kto ma zaujem, napiste mi spravu a dohodneme sa. VDAKA
baby v akom čase volajú s Gyn fivu ohladom vkladu, majú mi dne volať a som od rána na ihlách.
Ahojte, dnes som mala podanu prvú dávku gonalu 🙂
Dievčatá, neviete ako robia v GF v decembri? Kedy končia a kedy v januári začínajú robiť?
@narciska3 ahoj, no ešte ani ja neviem....ja sa chcem objednať na január na konzultáciu do nitry, a teda dnes mi povedali, že mám zavolať zajtra, že zistia od lekárky, od Vondrákovej, ja chodím k nej...kamoška tiež chcela ísť na KET, ale tiež to nechá až po novom roku...osobne si myslím, že aj lekári určite až tak nebudú robiť...nemyslím to v zlom, ale tak vianoce, lyžovačky a tak...
@jankaone ahoj, tak držím palce, nech ti kontrola dopadne dobre. Mne dnes už rátali folikuly a brali krv a od zajtra si už picham tri injekcie, diphereline+Gonal+luveris. To ma veľmi nepotešili. A v sobotu mám ísť znovu na krv a sono. Tak som zvedavá, lebo to už budem mať 12dc. Už by som to chcela mať za sebou.
Dievcata IVF nam nevyslo 😑 a sestricka mi do telefonu vravela ze mi urobia dake vysetrenie zas v narkoze ze ci sa vobec oplati este vklad.neviete mi ppradit o com hovorila?

@janulka_1 radsej si tam zavolaj