icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

nimana
1. dec 2017

@jankaone Potom som si volala medzi 14-15 a povedali mi, aké injekcie a kedy prísť. Napíš, čo povedali tebe.

borka31282
1. dec 2017

ahojte baby, je to normalne, ze na 7 den od vkladu mam migrenu. od 2 dna mi nie je vobec dobre, nemoze vela robit. Vcera som zehlila a potom mi bolo zle a dnes ako pisem som mala od rana migrenu. Pomaham si vodou a mokrou utierkou. Bojim sa zobrat akykolvek liek proti bolesti - este som si otvorila okno, aby bolo chladno. Robila som si aj tehotensky test - myslim ze je to dost skoro, ale bol biely. skusim v pondelok, ked bude 10 den od vkladu. Neviem, necitim sa ako po IUI. Od 2 dna ma boli brucho a dnes som aj vracala, lenze mi to neide do hlavy.

jankaone
1. dec 2017

@nimana tak som bola dnes na krvi a sone, povedali ze reagujem pekne a zvýšili dávku gonalu na 125 a v pondelok ďalšia kontrola. Odber by som mala mat ku koncu týždňa alebo buduci tyzden v pondelok.

nimana
1. dec 2017

@jankaone Tak to je potešujúca správa, že ide všetko tak ako má. Len ak ďalej👍 Ja som zvedavá, čo mi povedia zajtra ráno.

jankaone
2. dec 2017

@nimana Potom napis ze co Ti povedali.

nimana
3. dec 2017

@jankaone Tak o odbere stále nič. Ultrazvuk a krv, že pravý vaječník super, pekné veľké folikuly, no ľavý prestáva reagovať, aj tam sú folikuly, ale menšie a od štvrtka do soboty sa nezmenili. Ďalšia kontrola v pondelok, čo som si už myslela, že ideme na to, keďže to budem už 14dc. Stále si mám pichať tie tri injekcie, tak verím, že to celé dobre dopadne.

lmt
3. dec 2017

@nimana ak máš dlhý protokol, čo myslím že ak si dobre pamatám tak máš tak to môže potrvať aj dlhšie, ja som pri dlhom mala odber oocytov na 21 deň. neboj sa dobre to dopadne.

jankaone
3. dec 2017

@lmt uz si mala vklad?

lmt
3. dec 2017

áno mala minulý piatok, zajtra idem na krv na 10.deň.

nimana
3. dec 2017

@lmt to naozaj až 21 deň? Tak to si ma riadne prekvapila, ale aj som sa ukludnila. Ďakujem Ti a zajtra držím palce, nech sa dizvieš krásnu správu

jankaone
3. dec 2017

@lmt tiež Ti držím palce 😘

barborital00
4. dec 2017

Viete niektorá, že v akom termíne budú mať v GF Vianočné voľno ???

nimana
4. dec 2017

@jankaone Tak vo štvrtok ma čaká odber. Zajtra ráno si mám ešte pichnúť tú moju trojkombináciu a večer o 22 ovitrelle. Ako si na tom ty?

jankaone
4. dec 2017

@nimana super uz to budes mat za sebou, ja si mam pichat gonal+cetroide v stredu opäť kontrola este neviem kedy budem mat odber.

lmt
4. dec 2017

krv negatívna, nepodarilo sa nám to, hodnota 0,99, vysadila som všetko, veľa štastia vám prajem, nech máte pekné vianoce.

mimiqa
4. dec 2017

@lmt Novy rok je nas 😉

lmt
4. dec 2017

@mimiqa ja už do 3 IVF tak lahko nepôjdem, ale tebe držím palce.

mimiqa
4. dec 2017

@lmt nemas zamrazene ????

lmt
4. dec 2017

@mimiqa nie nemám nič, mali sme len jeden vklad s 2 IVFka. nepodarilo sa nič zamraziť.

mimiqa
4. dec 2017

@lmt ouuu..tak oddychni si..naber silu a skus neskor..nevzdavaj sa...aaa nepovedali aky je problem??

nivea93
4. dec 2017

Ahojte 2.1.2018 nás čaká vstupná konzultácia na žilinskej pobočke. Ako to prebieha? Teraz 15.12.2017 idem ešte na hematologicke vyšetrenie. Som po dvoch spontánnych potratoch oba v tomto roku. Prosím nejaké rady ako to tma chodí? 😊

nimana
4. dec 2017

@lmt ahoj. Je mi to ľúto. Bolo to pre teba náročné a žiaľ to ani teraz nevyšlo 😔. Je to také nespravodlivé... Ale bojovala si. Oddychni si a aj keď je to ťažké, neprestavaj veriť, ja na zázraky verím. Nikdy nevieš, čo Ti osud prinesie. Drž sa, posielam Ti objatie

jankaone
4. dec 2017

@lmt je mi to ľúto 😥 Tak ako pise nimana je to fakt nespravodlivé, ale treba veriť.

segab090
5. dec 2017

@nivea93 prebieha to asi takto ze budete mat konzulraciu s lekarom on sa vas bude pýtať ako dlho sa snazite aky problem mate atd. Treba,so sebou vziat vsetky vysledky co mas pomoze mu to vyhodnotit co dalej. Niekomu beru hned aj krv na hormon.profil.

segab090
5. dec 2017

@nivea93 ale ked tak rozmyslam ty nemáš problem otehotniet ale udržať plod. Je super ze si si dala urobit hematku no odporucila by som ti este reproimunologicke vysetrenie a mozno aj genetiku. Do ivf by som bez tychto vysetreni nesla. Ivf skor riesi problem s pocatim nie s udrzanim.

borka31282
5. dec 2017

ahojte baby, chcela by som sa spytat? Ake potrebujem vysetrenia, bola som na KET a asi mi nevysla, uz som 11 den po KET a test je biely, viete nechcem ist na dalsi KET kym neviem v com moze byt problem. Myslim ze kym sa dostanem do CAR, mozem sa aspon objednat. Dakujem.

sintuska06
5. dec 2017

Ahojte baby,som po ket 5 deň no žiadne pocity nemám, dnes nadránom ma trocha bolelo brucho ako na MS. Je to zle však?

mimiqa
5. dec 2017

@sintuska06 malo by ta trosku v podbrusku pobolievat...sa roztahuje maternica...embryjko sa zavrtava poriadne...drzim palce 🤗😁

mimiqa
5. dec 2017

@borka31282 skus ist koli stitnej...alebo hematologiu...

djera
5. dec 2017

@sintuska06
Mna bolelo brucho asi 4 tyzdne po vklade. A krvny test bol pozitivny. Ne boj sa 😊😊 drzim palce 😊