Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@djera Do Ba na zakroky a krv a sono UZ do Nitri . Ja som raz volala ohladom krvi lebo bolo po 14h a doslova ma zdrbali ze preco volam...Dakujem ti
@tobiaskababo ďakujem. Držím palce na zajtra, nech ti to výjde🤰 Ja som sa tiež cítila dobre, občas ma tak jemne pichlo v brušku. Len vravím, že som už mala ten vnútorný pocit, že to nevyšlo.
@nimana Toto je ako hra :-/ bud alebo... 50 na 50 och
Baby, ten progesterón po KET užívate alebo si ho vkladáte? Predtým mi kázali užívať, teraz nevraveli nič, ale v správe o KET mám napísané, že vkladať a to som si všimla teraz -4. deň po KET 😲
@tobiaskababo na zajtra drzim palce nech ti to vyjde ✊👍😉
@nimana je mi to velmi luto, ze ti to nevyslo...ak mate este zamrazene, mozte ist dalsikrat 😊
Chcem sa opytat ked je zena tehu ale zacne jej potom klesat hcg musi ist na cistenie.Co to je ?co to znamena ?ako to prebieha?
@tobiaskababo Držím zajtra palce! 🍀
@nimana Je smutné, že ti no nevyšlo, ale neboj, snáď sa raz podarí, ešte máš dosť času. My už máme toto poslednú možnosť, takže buď to vyjde, alebo si adoptujeme mimi, sme už v poradí, museli sme to oddialiť kvôli KET.
@adulik333 ja som si vkladala... Ked som krvacala, tak tu dobu som musela uzivat peroralne , no bola to hroza, byvalo mi zle,spava som bola nonstop atd.. potom ked som to konzultovala s gyndosom, tak bol radsej za vkladanie, lebo ze to lepsie posobi, telo si zoberie hlavne co potrebuje rychlejsie, a nema to taky silny oblbovaci ucinok (vzhladom na to, se ja som to uzivala do nejakeho 15tt, celkom dlho)... Drzim palce 😉
@luci67 Mala si Utrogestan alebo Progesterone Ladee Pharma? Lebo prvýkrát som mala Utrogestan, o tom viem, že sa môže aj vkladať, ale teraz mám ten druhý progesterón a v návode nič o vkladaní nie je. Tak neviem, či to platí všeobecne pre všetky tie kapsule alebo len pre konkrétny typ. Dnes už totiž lekári píšu len účinnú látku do papierov, nie konkrétny názov lieku.
@adulik333 je to to iste 😉 aj ja som mala prv utrogestan , a potom progesteron. Lisilo sa to v podanej davke vlastne len ( niecoho som vkladala dve , a toho druheho len jednu tobolku, nepamatam si teraz
narychlo kolko ktoreho 😀).. a vlastne po tom mojom krvacani atd som vzdy volala aj s p. Dr. Stenovou, a ked sme sa bavili o tom utrogestane tak bola vyjavena, ze v ktorej lekarni som ho este zohnala, ze uz sa momentalne vyraba len progesteron ako nahrada za to 😉.. takze pribalovym listkom sa nezatazuj. Normalka vkladas to ci ono 😉
@adulik333 ďakujem a silno ti držím palce, aby ste sa čím skôr stali rodičmi 😘
A všetkým v skupine želám krásne Vianoce. Konečne sa idem naplno pustiť do prípravy. Od dnes už len koledy😉 Čakajú nás predsa len najkrajšie sviatky roka a kto vie, čo nám prinesie nový rok. Treba myslieť pozitívne a tešiť sa z každého dňa.
@tobiaskababo Veľmi na Teba myslím a silno silno držím palce🙏
@nimana velmi dobre sa citim vsetci sa cudovali kde je test😀 uz ked som vydrzala tolke roky tych par dni dam som si vravela...a uz len 3hod kym zavolaju..berem to bud alebo aj ked verim a viem ze to vyslo 👧 si velmi zlataaaa dakujem tii ❤
@tobiaskababo držím ti palce🙏🏻👍🏻..
Nevyslo to
@tobiaskababo juuuj to vazne? ☹ mas nizke hcg alebo ziadne? Velmi ma to mrzi. Ale tak snad dalsi pokus bude uspesny. Drzim palce.
@segab090 hcg 0,1 nie uz druhe nebude..skusim adopciu
@tobiaskababo och, veľmi mi to je ľúto. Tak veľmi som si želala, aby ti to vyšlo. Nie je to fér. Viem, že slová útechy teraz nestačia...
@nimana uplne ma to zlozilo po tom telefonate ... prebrali ma vodou ...uz lezim mam pichanie v maternici vysadila som lieky .Som zvedava ake brutalne krvacanie ma caka..
@tobiaskababo
Mrzi ma to, velmi som ti drzala palce. A preco nechces uz druhe? Nemas zmrazene? Hned adopcia?
@tobiaskababo ach. Presne viem, ako sa cítiš. Toto isté som mala po prvom IVF. Plač pomáha...a potom treba vstať a ísť ďalej. Ono sa to podarí. Určite. Žiaľ nie každému vyjde už prvý pokus. A vždy je tu šanca, že sa to podarí aj prirodzene. Neviem u koho je u vás problém, ale ja som po prvom neúspechu prirodzene otehotnela. A veľmi by som ti dopriala rovnaký zázrak!!!
@djera Zmrazene nemam . Od zaciatku som vravela ze 2ivf nehrozi...ked sa 10r nedalo prirodzene a nepomohlo ani ivf kde vlozili dve naco sa dalej trapit...takto pomozem nejakemu drobcekovi kt sam bez mamicky place v D.domove....
@tobiaskababo je mi luto, ze ti to nevyslo 😐 a viem ako ti je....ja po ET som neskutocne revala, dokonca som ponicila min.rok vianocne ozdoby...co uz musela som sa na niecom vyburit...muz len pozeral a bol ticho....
Mnaby len zaujimalo kolko % uspesnost maju...lebo co tak vidim a citam tu, tak velmi nizku...
@tobiaskababo
Prve sa ani nam nepodarilo, Ale mi sme Mali zmrazene a Ja som Isla dalej, a druhe sa podarilo. Ale keby se nedarilo, Ja by som Isla aj na tri IVF ked sa da... nikdy nemozes vediet. Ne vzdavaj to!!
@tobiaskababo velmi si mladucka, ty mas este toolko sanci a casu, kludne si poziadaj aj o adopciu a paralelne sa daj na druhe IVFko. Oddychni si, vyplac sa, predychaj to..a vysukat rukavy a sup na novy pokus. Nikdy nevies...neber to tak fatalne, ze sa to nepodarilo. BTW. odid z GF. Nestracaj tam cas. Tam prist k babatku je skor o stasti. Treba ist niekam, kde maju individualnejsi pristup a spickovu embryologiu. A hlavu hore, vela parov zmenilo Car a pac, hned tehu.
@dena22 áno, máš pravdu. Ja som bola na prvom v Iscare a keď porovnám prístup ku mne a celkovo, tak mne sa viac páči Gyn fiv. V Iscare som sa cítila len ako to číslo a tu som Naozaj chodila rada. Aj keď teda ani tu to nevyšlo. Ale ja by som išla opäť. Teraz podstúpi muž hormonálnu liečbu a keď sa nepodarí, skúsime tretie ivf. Mám 31 rokov a budem to skúšať. Vypočula som si aj názor, že by som sa mala na to vykašľať, veď už jedno dieťa mám a aj dosť nepríjemné komenty. Ale my s mužom túžime po veľkej rodine a aby tu raz naša Julka neostala sama.
S akým car máš skúsenosti ty?
@tobiaskababo aku mas diagnozu, ze takto behas po ivf? baby moje, ja som tento mesiac stretla zenu, ktora sa vrhla na ivf po 6 mesiacoch neuspechu, nasli jej diagnozu, ktoru vobec nemala!!! pco... isla do druheho centra, tam jej povedali, ze vy nemate pco, ale mate nepriechodne vajcovody... znicili jej tymi roznymi liecbami telo tak, ze ma ako po chemoterapii... viete, ze toto je brutalny biznis, ze im nejde o dobro ani matky ani babatka?

@tobiaskababo drzim palce. Chodis so BA? Ja som musela stale volat...