icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

djera
6. feb 2018

@katatko351 lutujem 😟 Ale nevzdavaj to!!!

katatko351
6. feb 2018

@djera no uz som sa objednala na konzultaciu tak snad na buduci mesiac to vyjde uz mam len poslednu blastocystu

kufea
6. feb 2018

@boba82 áno. inak tiež chodíme k stenovej.

kufea
6. feb 2018

@katatko351 to ma mrzí. koľký pokus to bol? ten ďalší už bude úspešný.

katatko351
6. feb 2018

@kufea uz moj 5 z toho raz biochemicke a raz v 12 tt MA

boba82
6. feb 2018

@kufea aha, tak to spinenie asi suvisilo s tym sterom...dakujem za info

vivinka105
6. feb 2018

@boba82 ahoj mne sa to nestalo :-/

vivinka105
6. feb 2018

Baby prosim Vas, mozem ist na kontrolne sono ( vyska vystelky maternice) pred KET na 11DC? Dakujem

katarina372
7. feb 2018

@vivinka105 ako si zístila ze mas ohss?davala si si embryoscope,dakujem

katarina372
7. feb 2018

@djera prosim ta davala si si embryoscope?vyslo vam to po vklade ci az ket?

katarina372
7. feb 2018

@vivinka105 ako zistili ohss?davali ste embryoscope ci

vivinka105
7. feb 2018

@katarina372 ahoj, mala som opuchnute brucho, ale riadne ako ked si tehotna a nedokazes sa ani schudcit, bolest v podbrusku, nemohla som spavat vo dorovne, ani na boku hladala som si polohu. Zvacsene vajecniky 10 cm, potom som uz tazsie dychala a opuchli mi nohy( to bolo to posledne stadium) ano dali sme si embryoscop.

katarina372
7. feb 2018

@vivinka105 ahoj boze to ma mrzi a sla si na pohotovost..tie bolesti mam aj ja aj dychavicnost..dnes som bola na sone pred odberom vajicok, snad by to videli..ci?

marttina30
7. feb 2018

@katarina372 myslim si ze by to zistili keby si mala ohss.Ja som mala pred odberom vajicok uz vseliake stavy.som si tu na forach precitala kadeco uz som bola uplne mimo ze aj ja to urcite mam.Pytala som sa pri poslednom sone, ze ci nahodou nemam ohss a doktorka prve co povedala, ze nech neverim vsetkemu co si precitam na forach a ze oni by mi to urcite povedali keby bol co i len maly naznak ohss.takze ak nic nehovorili tak je to ok😊pichas si nejake vysoke davky hormonov?

katarina372
7. feb 2018

@marttina30 ahoj ďakujem presne taketo.stavy mam aj ja..brala som menopur a cetralex a cetrotid ten mi inak skoro celý zostal..uz si.po vklade?ake sluzby ste si platili?embryodcope,lepidlo,haking,masc?dakujem

djera
7. feb 2018

@katarina372 davali sme si individualnu kultivaciu a nie embrioscope. Predlzenu kultivaciu, selekciu spermii a ISCI. Po prvom vklade som bola strasne chora, kasel, natcha, kichanie. Stale som kaslala a vtedy som si napinala brucho. Lezala som 14 dni Ale sa nam to nepodarilo. Po KET som nelezala tak dlho, Ale som nebola abi chora. A to sa nam podarilo.

marttina30
8. feb 2018

@katarina372 nerob si zbytocny stres, oni vedia co treba robit.Hlavne treba mysliet pozitivne.Ja som uz v 11tt.Mali sme predlzenu kultivaciu a indi.sledovanie embryi,nic ine.drzim palce✊😊

vivinka105
8. feb 2018

@djera zlatko, ja teraz sedim v GF cakam na prvu kontrolu pred KEtom 12dc a som nachladnuta( bolest hrdla, zalahnute v usiach, bez teploty) neviem co mam robit. Predpokladam, ze vklad bude niekedy buduci tyzden. To by som mohla vylezat. :-/

vivinka105
8. feb 2018

@katarina372 ano aj som bola v nemocnici 🙂 neboj sa vacsinou to maju baby s PCO a ked mas extremne vela folikulov ja som mala cca 40. A mozes sa citit nafukbuto, mas v sebe folikuly pomaly o velkosti 2cm. Neviem kolko ich mas, ale aj to ti sposobuje tlak. 🙂 neboj sa.

sofia1
8. feb 2018

@boba82 nie nemala som vôbec spinenie....skôr ten menzes moze byť

boba82
8. feb 2018

@sofia1 je to zvlastne lebo u mojho gyn sa mi to za 16 rokov nikdy nestalo, teraz uz nespinim, len opat vcera troska vecer...ale menzes mi meska, ja mam dlhe cykly, ale testy negativne😢

katarina372
8. feb 2018

@vivinka105 co je pco...

vivinka105
8. feb 2018

@katarina372 polycysticke vajecniky

djera
8. feb 2018

@vivinka105 co povedali? Mne povedali pred vkladom ze ked chcem mozeme pockat aby som sa uzdravila Ale Nevadi ze som chora ked nemam teplotu. Lenze Ja ked kaslem tak strasne z brucha a ked fukam nos, tál silno tiez z brucha ako muzi... Ale som povedala ze ked nevadi tak pome do toho...

vivinka105
8. feb 2018

@djera ze ak neberiem ziadne lieky a nie je to nic vazne ( bez teploty) nema to ziadny vplyv. Kazdopadne mam vklad 14.2.18 😀

vivinka105
8. feb 2018

@djera nechtiac som to odoslala 🙂. Tak na Valentina mame vklad, uz lezim doma a do stredy musim byt fit. Mam si zacat vkladat progesteron a pred KET do ust? To znamena, ze uz vecer pred KET mam zapit? Ci az tu ranajsiu? Dakujem 🙂

djera
8. feb 2018

@vivinka105 Ja som aj tu vecernu lebo som nikdy nevedela normalne zmit so seba tu mastnotu, Ale to je individualne 😊 tak drzim palce aby sa podarilo 😊

vivinka105
8. feb 2018

@djera ďakujem, opat o dalsi krocik snad blizsie k cielu. Co si myslis, preco Vam to prvy krat nevyslo? A ako si sa spravala po vklade?

katarina372
8. feb 2018

Kocky zajtra mam odber vajicok ako to prebieha?viem ze nalacno a anesteza..za aky cas od prijmu vas beru na salu?ako vam bolo po prebrati?ostalo mi sest injekcii cetrotidu..v baleni bolo sedem a len jednu som uzila,nechcete niektora?

vivinka105
8. feb 2018

@katarina372 uplne v pohode 🙂 rano prides, sestricka ti vsetko vysvetli. Pripravis sa, vyzlecies daju ti do ruky kanylu a zoberu ta na sal. Za 15-20 min je po vsetkom 🙂 hned sa preberies a budes taka unavena, malatna. Potom pride za tebou embryologicka a vsetko ti povie, kolko je vajicok atd atd 🙂