icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

dada7111
27. feb 2019

@ajinka23 ahoj, kolko sa vam podarilo oplodnit? Ja som bola v gyn five minuly rok, mala som jedenast vajicok a z toho sa len dve podarilo oplodnit, zdalo sa mi to strasne malo, jedno mi vložili hned, ktore sa neujalo ale druha blastocysta sa ujala ale bohuzial v ôsmom tyzdni som potratil dali sme si pauzu teraz ale na jesen zaciname zase od zaciatku....

callisia
Autor odpoveď zmazal
ajinka23
27. feb 2019

@dada7111 dnes som si volala nakoniec bolo schopné oplodniť len 5 vajíčok a oplodnili sa len dve snáď to prežijú vklad mám mať v piatok zajtra ešte upresnia asi my vložia obidve zmrazovanie nespominala

ajinka23
27. feb 2019

Na embryotransfer je potreba doprovod?

veronika_lelonka
27. feb 2019

@ajinka23 odporúča sa

alexwarring
28. feb 2019

@callisia my sme mali PK, ale nie na vsetkych. Niekedy tie ktore normalne nepreziju PK, keby si tu PK nedala, tak by z toho mohlo byt babo pretoze niektorym embryam viac vyhovuje prirodzene prostredie, vysvetlene od viacerych lekarov

zoja82
Autor odpoveď zmazal
callisia
28. feb 2019

@alexwarring zaujimave,mne na to v gf nedali jednoznacnu odpoved. oni sami (celkom doktori) asi nevedia co je lepsie. ja nejak viac verim tej pk.teraz sme si ju dali. uvidime co z tych 4 ostane. ja som radsej az sa to vyselektuje hned na zaciatku a radsej ani neist na vklad ako same ket-y podstupovat. inak,skoda,ze neexistuje statistika uspesnosti s pk a bez pk.

mkatkam
28. feb 2019

@alexwarring chápem,my sme po dvoch ivf a ket išli do Brna.pocity velmi podobne.v brne mraziia po jednom bez problemov,čo je hneď dvojnásobný počet pokusov.poplatok jeden žiadne príplatky za embryoglue alebo embryoskop , robia to perfektne.z 5 vajíčok máme 4 hatch blastocysty vybornej kvality.vyvoj sme mohli pozorovať na nete.odpadol stres z telefonátu že kolko ich prezilo. Celkovo prístup a profesionálne sú úplne inde ako gynfiv.Vgivnfive sa nikdy toľko nepodarilo oplodniť.dokonca hovorili že boli výbornej kvality a potomzrazu na papieri už to bolo oveľa horšie. Reprodukčnú imunológia mas uzspravenu?

ajinka23
28. feb 2019

@mkatkam v Brne sa vám podarilo na prvý krát?

mkatkam
28. feb 2019

@ajinka23 áno, zatiaľ som tehotna.

callisia
Autor odpoveď zmazal
zoja82
Autor odpoveď zmazal
callisia
Autor odpoveď zmazal
zoja82
Autor odpoveď zmazal
callisia
Autor odpoveď zmazal
zoja82
Autor odpoveď zmazal
callisia
Autor odpoveď zmazal
zoja82
Autor odpoveď zmazal
zoja82
Autor odpoveď zmazal
ajinka23
28. feb 2019

Ja som mala pri odbere aj tamponadu snáď až do brucha 😁 ako jediná na izbe asi som krvacala a vyberanie bolo dost nepríjemné a som stále taká ubolená neviem si predstaviť zajtra vklad asi to nebude len tak bezbolestné.

callisia
Autor odpoveď zmazal
zoja82
Autor odpoveď zmazal
callisia
Autor odpoveď zmazal
zoja82
Autor odpoveď zmazal
mkatkam
28. feb 2019

@callisia som zabudla dodať,že my máme azospermiu,takže ozaj úspech že z5 vajok 4 oplodnili.to v gynfive zatiaľ o takom uspechu ani nesnivaju..bohužiaľ.

callisia
Autor odpoveď zmazal
veronika_lelonka
28. feb 2019

@mkatkam v ktorom centre ste boli v Brne?

mkatkam
1. mar 2019
ajinka23
1. mar 2019

Ahojte môj vklad bol dnes taký zvláštny asi mi neučinkoval diazepan ako mal a nedokázala som sa uvoľniť alebo neviem. Nemohla dom mňa vsunúť zrkadlá ale ja som bola úplne v kľude. Našťastie sa je to po veľkom boji podarilo.