Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Na embryotransfer je potreba doprovod?
@ajinka23 odporúča sa
@callisia my sme mali PK, ale nie na vsetkych. Niekedy tie ktore normalne nepreziju PK, keby si tu PK nedala, tak by z toho mohlo byt babo pretoze niektorym embryam viac vyhovuje prirodzene prostredie, vysvetlene od viacerych lekarov
@alexwarring zaujimave,mne na to v gf nedali jednoznacnu odpoved. oni sami (celkom doktori) asi nevedia co je lepsie. ja nejak viac verim tej pk.teraz sme si ju dali. uvidime co z tych 4 ostane. ja som radsej az sa to vyselektuje hned na zaciatku a radsej ani neist na vklad ako same ket-y podstupovat. inak,skoda,ze neexistuje statistika uspesnosti s pk a bez pk.
@alexwarring chápem,my sme po dvoch ivf a ket išli do Brna.pocity velmi podobne.v brne mraziia po jednom bez problemov,čo je hneď dvojnásobný počet pokusov.poplatok jeden žiadne príplatky za embryoglue alebo embryoskop , robia to perfektne.z 5 vajíčok máme 4 hatch blastocysty vybornej kvality.vyvoj sme mohli pozorovať na nete.odpadol stres z telefonátu že kolko ich prezilo. Celkovo prístup a profesionálne sú úplne inde ako gynfiv.Vgivnfive sa nikdy toľko nepodarilo oplodniť.dokonca hovorili že boli výbornej kvality a potomzrazu na papieri už to bolo oveľa horšie. Reprodukčnú imunológia mas uzspravenu?
Ja som mala pri odbere aj tamponadu snáď až do brucha 😁 ako jediná na izbe asi som krvacala a vyberanie bolo dost nepríjemné a som stále taká ubolená neviem si predstaviť zajtra vklad asi to nebude len tak bezbolestné.
@mkatkam v ktorom centre ste boli v Brne?
@veronika_lelonka Reprofit
Ahojte môj vklad bol dnes taký zvláštny asi mi neučinkoval diazepan ako mal a nedokázala som sa uvoľniť alebo neviem. Nemohla dom mňa vsunúť zrkadlá ale ja som bola úplne v kľude. Našťastie sa je to po veľkom boji podarilo.

@ajinka23 ahoj, kolko sa vam podarilo oplodnit? Ja som bola v gyn five minuly rok, mala som jedenast vajicok a z toho sa len dve podarilo oplodnit, zdalo sa mi to strasne malo, jedno mi vložili hned, ktore sa neujalo ale druha blastocysta sa ujala ale bohuzial v ôsmom tyzdni som potratil dali sme si pauzu teraz ale na jesen zaciname zase od zaciatku....