Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Ahojte dievčatá. Ako prosím prebieha OPU v BA? Prídeme na siedmu a ďalej? Dakujem za odpoved , neviem co mam očakávať ...
@1983lucka pojdete na recepciu. Povedia nech si sadnete k zadnym dveram. Pockate a zavolaju vas dnu. Nieco vysvetlia. Vas poslu von cakat na prijem na izbu. Manzel ostane a pojde na odovzdat spermiogram. Potom vas prijmu na izbu. Povyzliekate sa do nocnej kosele a cakate. Pridu vam zaviest ihlu do zily na narkozu. Potom cakate a ked povedia vase meno, idete na wc a do tej saly. Pojdete na kozu a pomaly prehltate a zaspite. O par minut sa prebudzate a prevezu vas na voziku do postele. Este dospavate a pride embryolog a povie vam aka bola uroda 😁 a poradi co a ako. Potom uz len cakate na spravu a odchadzate okolo 12-13 tej
@1983lucka ja som to prežila včera na 7 prídeš potom si ta zavolajú aj muža tvojho povedia vám co a ako ty pôjdeš von mužíček tvoj odovzdá spermie tebe medzitým zavedú kanilu a pôjdete si všetky ľahnúť na izbu okolo pol 9 a tam lezite asi o pol 10 si nás začali volať na zákrok lahnes si na kožu nejaký chlap ma hľadal po celé že nech myslím na niečo pekné a zavedú ti to žily oblbuvaky a zápis za 10 15 min sa zodvihnes z kozy dajú ta na vozík a na posteľ ale nepamätáš si nič iba ich registrujes po pol hodine zhruba si schopná normálne vnímať a odvtedy nám to išlo veľmi dlho pílu stali nás až o 1 príde embryolog ten povie koľko vám zobrali vajok a co ďalej takže tak to bolo v gynfive. narkoza bola super
@zuzulka501 dakujem za odpoved;) držím palce
Baby a keď ste išli na 10 deň na krv HCG bolo aj sono? A na výsledok ste cakali či volali poobede? Chcem sa objednat ke kaderníčke aby som to stihala lebo som na PN a bez vychádzok a kontrola sú dobré alibi mám to 100km ďaleko.
@ajinka23 len odber krvi...sono robia az po dalsich 3 tyzdnoch...cca 5 tyzdnov po vklade... krvne testy si mozes nechat spravit aj u obvodneho gynekologa a do centra zavolat vysledok HCG..
@veronika_lelonka a na ktoré číslo volať? Na recepciu čí na to kde som si volavala na výsledky pri stimulácii?
@ajinka23 sestricke, kam volavame pre vysledky z krvi
@janulka_1 u nas je to s tymi vysetreniami tak isto, ale i napriek dalsim testom nevysiel ani 3.bklad
@alexwarring ahoj, neviem uz na co si odposala kedze som tu uz dlhsie nepisala 😊
Dnes som 6 den po et a začína mi asi menštruácia trochu krvavy hlen a bolesti. Je to prvé IVF a žiaľ asi neúspešne 😭
@janulka_1 neskoro som si vsimla, ze to bol rok 2018 :D :D ale myslim, ze to bolo k tym vkladom, o ktorych si hovorila, ze si mala et a 2ket neuspesne? ako ste na tom teraz?
@alexwarring ano presne tak, 3x neuspesne. Teraz? Odisli sme z gyn-fiv. Momentalne riesime moju operaciu nakolko mam tazku endometriozu, a potom ideme opat na to. Ale tento krat do iscare, aspon to mame teraz tak najodporucanejsie. A vy?
kočky ja po sklamaní v gyn fivom uvažujem nad zmenou centra, ktoré centrum by ste odporúčali ? uvažujem, že pôjdem do čiech

@mkatkam ahoj ano, vraj je tam vsetko v poriadku, ale vysledky som nevidela. Chcem si ich vsak vypytat pre svojhi gynekologa, a doma si robim vlastnu zbierku vysledkov lebi vraj robianproblemy, ak chce clovek ist niekam inam. A akom centre ste v brne?