icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

alexwarring
1. mar 2019

@mkatkam ahoj ano, vraj je tam vsetko v poriadku, ale vysledky som nevidela. Chcem si ich vsak vypytat pre svojhi gynekologa, a doma si robim vlastnu zbierku vysledkov lebi vraj robianproblemy, ak chce clovek ist niekam inam. A akom centre ste v brne?

mkt26
2. mar 2019

@dada7111 ahoj ja som mala 17 folikulov z toho 11 zrelych porarilo sa oplodnit 5 ale po 4 dnoch sa 4 prestali vyvyjat cize zostalo iba jedno ktore mi teraz v utorok vlozili nic nezostava len verit ze sa uchyti neviem si predstavit zase odznova vsetko absolvovat 😩

1983lucka
3. mar 2019

Ahojte dievčatá. Ako prosím prebieha OPU v BA? Prídeme na siedmu a ďalej? Dakujem za odpoved , neviem co mam očakávať ...

janan82
3. mar 2019

@1983lucka pojdete na recepciu. Povedia nech si sadnete k zadnym dveram. Pockate a zavolaju vas dnu. Nieco vysvetlia. Vas poslu von cakat na prijem na izbu. Manzel ostane a pojde na odovzdat spermiogram. Potom vas prijmu na izbu. Povyzliekate sa do nocnej kosele a cakate. Pridu vam zaviest ihlu do zily na narkozu. Potom cakate a ked povedia vase meno, idete na wc a do tej saly. Pojdete na kozu a pomaly prehltate a zaspite. O par minut sa prebudzate a prevezu vas na voziku do postele. Este dospavate a pride embryolog a povie vam aka bola uroda 😁 a poradi co a ako. Potom uz len cakate na spravu a odchadzate okolo 12-13 tej

zuzulka501
3. mar 2019

@1983lucka ja som to prežila včera na 7 prídeš potom si ta zavolajú aj muža tvojho povedia vám co a ako ty pôjdeš von mužíček tvoj odovzdá spermie tebe medzitým zavedú kanilu a pôjdete si všetky ľahnúť na izbu okolo pol 9 a tam lezite asi o pol 10 si nás začali volať na zákrok lahnes si na kožu nejaký chlap ma hľadal po celé že nech myslím na niečo pekné a zavedú ti to žily oblbuvaky a zápis za 10 15 min sa zodvihnes z kozy dajú ta na vozík a na posteľ ale nepamätáš si nič iba ich registrujes po pol hodine zhruba si schopná normálne vnímať a odvtedy nám to išlo veľmi dlho pílu stali nás až o 1 príde embryolog ten povie koľko vám zobrali vajok a co ďalej takže tak to bolo v gynfive. narkoza bola super

1983lucka
3. mar 2019

@zuzulka501 dakujem za odpoved;) držím palce

1983lucka
3. mar 2019

@janan82 dakujem a prajem vsetko dobre ;)

janan82
3. mar 2019

@1983lucka a kedy ta to caka? Drzim palceky 🍀

1983lucka
3. mar 2019

@janan82 niekedy tento tyzden. Este idem na jednu kontrolu zajtra a potom mi povedia presný den. Dakujem pekne;)

ajinka23
5. mar 2019

Baby a keď ste išli na 10 deň na krv HCG bolo aj sono? A na výsledok ste cakali či volali poobede? Chcem sa objednat ke kaderníčke aby som to stihala lebo som na PN a bez vychádzok a kontrola sú dobré alibi mám to 100km ďaleko.

endzel
5. mar 2019

@ajinka23 len krv. Termin na sono davaju cca 6 tyzdnov po vklade

veronika_lelonka
5. mar 2019

@ajinka23 len odber krvi...sono robia az po dalsich 3 tyzdnoch...cca 5 tyzdnov po vklade... krvne testy si mozes nechat spravit aj u obvodneho gynekologa a do centra zavolat vysledok HCG..

ajinka23
5. mar 2019

@veronika_lelonka a na ktoré číslo volať? Na recepciu čí na to kde som si volavala na výsledky pri stimulácii?

veronika_lelonka
6. mar 2019

@ajinka23 sestricke, kam volavame pre vysledky z krvi

alexwarring
6. mar 2019

@janulka_1 u nas je to s tymi vysetreniami tak isto, ale i napriek dalsim testom nevysiel ani 3.bklad

janulka_1
6. mar 2019

@alexwarring ahoj, neviem uz na co si odposala kedze som tu uz dlhsie nepisala 😊

petra844
6. mar 2019

@ajinka23 ahoj prosim ta po kolkych dnoch od vkladu sa ide na krv?a za kolko su vysledky

endzel
6. mar 2019

@petra844 10-14 den od vkladu na krv, vysledky v ten den popoludni

ajinka23
6. mar 2019

@petra844 10 a 14 deň po vklade

ajinka23
7. mar 2019

Dnes som 6 den po et a začína mi asi menštruácia trochu krvavy hlen a bolesti. Je to prvé IVF a žiaľ asi neúspešne 😭

alexwarring
7. mar 2019

@janulka_1 neskoro som si vsimla, ze to bol rok 2018 :D :D ale myslim, ze to bolo k tym vkladom, o ktorych si hovorila, ze si mala et a 2ket neuspesne? ako ste na tom teraz?

janulka_1
8. mar 2019

@alexwarring ano presne tak, 3x neuspesne. Teraz? Odisli sme z gyn-fiv. Momentalne riesime moju operaciu nakolko mam tazku endometriozu, a potom ideme opat na to. Ale tento krat do iscare, aspon to mame teraz tak najodporucanejsie. A vy?

elimu
8. mar 2019

@ajinka23 Nezúfaj, to ešte nemusí znamenať, že to nevyšlo. Pokiaľ to nie je krv, tak je dobre. Spinenie môže znamenať uhniezdenie alebo prasknutie nejakej cievky. Už si testovala? Alebo sa nechystas vôbec testovať?

ajinka23
8. mar 2019

@elimu testovala a nic spinenie sa zosilnilo a mam dost krvavy hlen 😒 taka bleda krv uvidime aspoň sa pripravim skorej ked to bude negativne

elimu
8. mar 2019

@ajinka23 tak to ma mrzí 😔 Ešte hovoria, že aj tá bledá krv je v poriadku, ale u mňa to tak nikdy nebolo. Ale tebe držím palce ✊

ajinka23
8. mar 2019

@elimu dá sa povedať, že to už skončilo ale nádej si nedávam.

elimu
9. mar 2019

@ajinka23 a máte aj nejakých mrazacikov?

ajinka23
9. mar 2019

@elimu nemáme ☹ všetko zasa od znovauž do toho nepôjdem nikdy z chripkou

klara7771
9. mar 2019

kočky ja po sklamaní v gyn fivom uvažujem nad zmenou centra, ktoré centrum by ste odporúčali ? uvažujem, že pôjdem do čiech

mkatkam
9. mar 2019

@klara7771 Reprofit