Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
tak ahojte.prva ziadost mi prepadla a tak sa podala dalsia a teraz cakat.jaj nechce sa mi. ☹
my ideme zajtra do centra tak dúfam že budeme mať už žiadosť schválenú. sme tam objednaný na 9 ráno. mám si zobrať nejaké peniažky? neviete? daju mi už recept na injekcie? aj mi sestrička ukáže ako si mám pichať? trochu mám obavy.
@elise peniaze netreba myslim, ak si zaplatila 100 za doplnkove sluzby tak myslim ze ine zatial netreba. ked este nebudes schvalena injekcie ti zapozicaju a potom vratis ked ti vypisu recepty
ak sestricku po prosis nech ti ukaze tak v prvy den pichania prides a ukaze ti ako to pichat
nemusis mat vobec obavy. ja som mala dlhy protokol a pichala som 15 dni lebo som dobre reagovala a dalo sa to zmaknut
@elise ja som zatiaľ bola na dvoch operáciách, ani raz som nedýchala cez masku, anesteziologička mi len oznámila pichám uspávačku a zrazu som nevedela o svete 🙂 to až potom po uspatí som bola zaintubovaná kvôli dýchaniu 😉 a po zobudení sa mi len motala hlava, keď som už vstala, inak som nemala nejaké komplikácie (myslím zvracanie a pod.)
@tinasc ahoj,ja som si pichávala len puregon v pere do brucha,ostatné mi pichala mama,ona je zdravotná sestra.
@annamary27 tak to máš super, mne to nemá kto pichať, tak budem musieť asi sama 🙂
@pici zajtra si pekne pospinkaj pri OPU a nech je všetko o.k. 😀 😀 😀 😀 😀 My sme chodievali na 7mu,manželík odovzdal materiál 😀 😀 😀 😀 😀 a mna potom zavolali do dennej miestnosti okolo ôsmej 😵 😵 😵
@annamary27 no ja ratam ze na 7, 15 tam budeme... a to hned ako si isla do stacionara ste isli na to, ci?
ahojte babulky,tak to mam za sebou... mame 16 vajicok,8 sme nechali prirodzene oplodnnit, 8 napichnut. zajtra budem volat kolko mame embryjok :D dakujem ze ste na mna mysleli
@pici mpžno sa pýtam teraz blbo.....ale keď si dávaš predĺženú kultiváciu a máš viac krpcov....tak sa platí jednorázovo?.....ja som v tomto nováčik....a neviem ako a čo mám a nemusím....čo sa opaltí a čo nie.....ja viem, že je to na zvážení každej....ale aja tak by som chcela mať v tom jasnejšie.....ani pri zmrazených neviem ako....ako s apotom postupuje.....je to všetko také nové pre mňa

ahojte, neviete či nevadí, že pred tromi týždňami som bola na laparke a teraz začnem stimulku, a odber vajíčok sa robí tiež pod narkózou... myslíte, že to nevadí, že v takej krátkej dobe budem mať zase narkózu?