icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

elise
6. máj 2011

babulky čo ste tu dlho prečo sa téma volá pipiny z GV ? prečo pipiny? dedukujem že preto že si pichaáme 🙂

tinasc
6. máj 2011

@elise asi aj ja sa budem 😀

tinasc
7. máj 2011

čaute, takže ja už nič nemusím riešiť, dnes prišla mrcha, ale nepýtajte sa ma ako mi je ☹ takže v utorok skočím do GF mám začať pichať aj fostimon nech mi to hneď aj ukážu, alebo pichnú...

elise
7. máj 2011

@tinasc super tak si aj ty pokročila dopredu 🙂

tinasc
7. máj 2011

@elise áno, teším sa z mrchy tak ako nikdy nie 😀

elise
7. máj 2011

to ano ja som sa vytešovala🙂 super teším sa s tebou ja mám dnes druhu injekciu fostomonu zatial ok snažím sa piť veľa vody, ale začínam byť unavená

tinasc
7. máj 2011

@elise ja som už teraz nejaká unavenejšia... máš aj nejaké iné pocity z fostimonu?

elise
7. máj 2011

@tinasc zatial nič mimoriadne, uvidím po takej 4 injekcii, v stredu idem na krv a ultrazvuk

tinasc
7. máj 2011

@elise bude ti to stále pichať švagriná dúfam, že sa nemýlim, ale švagriná to bola? asi sa to nebude dať, aby si si to pichala sama...

elise
7. máj 2011

@tinasc ano švagrina mi to pichá, a ja nemám odvahu sama sebe pichať🙂 mám dáky blok že ja by som injekciu pichla ale inemu nie sebe

tinasc
7. máj 2011

@elise no to je sranda... však diphereline si picháš sama nie? ja si budem musieť sama... ak to teda nebude do svalu... inak budem musieť poriešiť inak 😉

tinasc
8. máj 2011

dobré ránko 🙂
ešte by som mala otázočku, kedy ste boli prvýkrát na kontrole cez menzes, tretí, alebo štvrtý deň? lebo rozmýšľam, či pôjdem zajtra, alebo až v utorok, lebo od toho utorka mám začať pichať aj ten fostimon, tak chcem aby mi to ukázali, nechce sa mi tam behať dvakrát...

misi76
8. máj 2011

@tinasc ahoj, ja som vždy chodila na 4. deň, aj som menej krvácala aj mi to tak vždy vyšlo. A potom ti hneď sestričky môžu ten fostimon pichnúť a budeš vidieť ako.

wewi na dnes držím palce, bohatú úrodu

pici
8. máj 2011

@tinasc najlepsie na 4ty den, aj ja som bola kvoli intenzite menzesu a ostychu :D

pici
8. máj 2011

@wewulka bohatu urodicku :D

elise
8. máj 2011

@wewulka myslím na teba a držím palčeky, ozvi sa ked budeš domka a budeš môcť na net🙂

wewulka
8. máj 2011

@pici @elise Ahojte, v centre to prebehlo fajn aj ked som bola velmi nervozna. Isla som uplne prva, mala som 26 vajicko, ale su tam aj nejake mensie a tie sme dali oplodnit prirodzene a vsetky ostatne sme dali napichnut. Zajtra vsak budem vediet blizsie. Teraz ma trosku boli brusko, ale da sa to vydrzat, dufam ze zajtra to uz bude v pohode.

tinasc
8. máj 2011

@misi76
@pici aj ja som tak rozmýšľala, že 4 deň, pekne mi to vyšlo na utorok, takže pôjdem v utorok, hneď mi môžu aj fostimon pichnúť a aj budem menej krvácať to je pravda... nakoniec aj dobre, že mi mrcha meškala 😀

tinasc
8. máj 2011

@wewulka páni tak to je super úrodička... gratulujem... a ako sa cítiš? aj ti bolo zle?

wewulka
8. máj 2011

@tinasc nastastie mi zle nebolo iba som bola veeelmi hladna, ale manzel mi uvaril skvely obed a tak som mohla lezat, citim sa ok az na mensie bolesti.
a co tvoja mrcha? este nedorazila ?

tinasc
8. máj 2011

@wewulka tak to je super, že ti zle nebolo, niektoré babulky tu mali veľmi zlé skúsenosti a bolo im nanič, tak aj ja sa na to psychicky pripravujem, že mi bude hnusne 😉 a mrcha dorazila, takže všetko je zase v poriadku 😉

wewulka
8. máj 2011

@tinasc supeer 🙂 takže postupujes dalej

tinasc
8. máj 2011

@wewulka hej postupujem, som zvedavá ako to celé dopadne 🙂 😉

wewulka
8. máj 2011

@tinasc urcite velmi dobre 😉

tinasc
8. máj 2011

@wewulka no tak to dúfam... ty si mala teda super úrodu... zajtra si budeš volať ako embryjká dopadli? kto ti robil punkciu?

elise
8. máj 2011

@wewulka super úroda 😉

wewulka
8. máj 2011

@tinasc tak to som bola aj ja velmi prekvapena, zajtra si budem volat a som zvedava co mi povedia, robila mi to moja p.doktorka Behunova

tinasc
8. máj 2011

@wewulka dúfam, že ti ich vydrží čo najviac 🙂

wewulka
8. máj 2011

@tinasc @elise 🙂 🙂 🙂

pici
8. máj 2011

@wewulka jejda no super.. to je skvele... daj vediet , dufam ze sa im bude pekne krasne darit