icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

elise
24. máj 2011

@danka483 treba volať posudkovým lekárom a poisťovni🙂 ak máš pobočku blízko tak vybehni osobne

danka483
24. máj 2011

@elise volám....

elise
24. máj 2011

@danka483 držim palčeky aby si dobre pochodila🙂

danka483
24. máj 2011

@elise mám ju teraz na linke a je to schválené ešte mi niečo zisťuje

elise
24. máj 2011

@danka483 super je to super gratulujem k schváleniu🙂

danka483
24. máj 2011

@elise baby moje viete to online 🙂 a že to je schválené od 12.5.2011ale že to ešte do centra neodoslali 😒

elise
24. máj 2011

@danka483 aspon si to posurila a určite to dnes pošlu🙂

danka483
24. máj 2011

@elise veľký cmuk ti posielam dík za nakopnutie

tinasc
24. máj 2011

ahojte ,takže z 8 vajíčok máme 4 embryjká, vklad by mohol byť zajtra... 😉

miskab
24. máj 2011

@danka483 ahoj uz pichas fostimon a kam do brucha ci do zadku a chodis k sestricke ci ? ja este stale cakam mrchu a nechodi jaaaaj 😠 🙂

elise
24. máj 2011

@tinasc dávate tie zvyšne 2 aj zmraziť? a nedáte predlženu kultiváciu?

tinasc
24. máj 2011

@elise tak to neviem ,či pôjdu tie zvyšné zamraziť, no bodaj by áno... embryologička hovorila, že predĺžená kultivácia sa robí len vtedy, keď je veľa vajíčok a vlastne tak sa vyselektujú tie najlepšie... a ja nemám asi na výber...

zuzmilag
24. máj 2011

Ahojte dievcata, nemate nahodou skusenosti so spinenim pocas stimulacie. Koncom tohot tyzdna by som mala ist na punkciu a dnes som v nohavickach objavila hnedasty vytok. Je to normalne?

tinasc
24. máj 2011

@zuzmilag ja s tým nemám skúsenosti, ale podľa toho čo som čítala v príbalovom letáku injekcií (neviem ktoré berieš) tak tam stálo že môže byť špinenie mimo cyklu...ale ak by to bolo dlho, asi by som kontaktovala doktora 😉

pici
24. máj 2011

@zuzmilag pocas stimulacie ti moze byt podla mna vsetko. take konske davky hormonov do tela :D takze urcite to nie je nic zle...

zuzmilag
24. máj 2011

@tinasc Mam Diphereline, Gonal a Luveris. Ale zajtra idem na kontrolu, tak sa spytam. Gratulujem k styrom moznym dedickam 🙂

zuzmilag
24. máj 2011

@pici No to je pravda. Asi mozem byt rada, ze nemam migreny, bolesti zaludka a manzel moze byt rad, ze nie som agresivna 😀 Zatial 😕 Co tam po spineni.

tinasc
24. máj 2011

@zuzmilag ďakujem 🙂 tiež si myslím, že v stimulke môže byť všetko, ale ak máš pochybnosti pýtaj sa doktora, na to tam sú 🙂

zuzancek22
25. máj 2011

ahojte babenky, chcem sa spýtať ako prebieha krátky protokol v GF.? Dik, síce žiadosť mi konečne ešte len včera odoslali ale stihla som sa spýtať aký protokol by som mala mat.? tak nech viem čo ma čaká? a ako ste reagovali na injekcie, či ste boli na PN -ke..

zuzmilag
25. máj 2011

Tak, spinenie je ok, folikulov je vela, vela, punkcia v piatok. Konecne, brucho mam ako balon.

zuzmilag
25. máj 2011

@zuzancek22 Ahoj, ja prave koncim s pichanim. Protokol som ale mala dlhy - pichala som si 21 dni. Kratky protokol, myslim, zacina az pocas menstruacie, ale vela o tom neviem. Na PNke som nebola. Da sa to zvladnut, len je potrebne chodit rano na kontroly. Bola som 5 krat pocas samotneho pichania. Tak je dobre,ak ti v praci budu tolerovat, ze prides neskor. Ale to asi aj zavisi od toho, co robis. Po injekciach som nemala vedlajsie ucinky, ktore by prekazali v praci. Ale kazdy vraj reaguje inak. Teraz sa pre teba zacina poriadny kolotoc, tak pevne nervy a vela stastia 🙂

zuzancek22
25. máj 2011

@zuzmilag ďakujem, a cca koľko vychádzajú injekcie?

elise
25. máj 2011

@zuzancek22 ja som šla na pnku až ododna punkcie do 4 dna od transferu kontrola v pohode , to len prídem neskôr do práce, pichanie sa dá zvládnuť. diphereline nebolo až také darahe ale za fostimon som doplácala 108 € za 10 balení a mala som 4 balenia po 10 ks.

elise
25. máj 2011

@zuzmilag super tak bohatu urodičku 🙂

silviami
25. máj 2011

Ahojte, chcem sa spýtať aké lieky máte na stimuláciu. Predtým som mala 2x Gonal, teraz mi ponúkli niečo iné, som si nezapamätala názov, ale že už 2 roky to používajú.

zuzmilag
25. máj 2011

@zuzancek22 to zavisi od dlzky protokolu a od injekcii. Ja som celkovo za lieky platila 500 eur. Teraz mi ale nejake aj zostali.

zuzmilag
25. máj 2011

@elise Dakujem, dufam, ze bude 🙂

zuzmilag
25. máj 2011

@silviami Ja som mala Gonal a potom Luveris. Ale dievcata tu spominaju nejaky Fostimon, ak sa nemylim.

elise
25. máj 2011

@zuzmilag musí byť🙂

zuzmilag
25. máj 2011

@elise Ty uz mas babatka v brusku, ze? Ako sa citis?