Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
babulky hcg 66 ale som tehotnáááá, v pondelok idem na kontrolný test druhý.
@elise SUPER !!! len tak ďalej.
ahojte baby.dlho som tu nebola ako sa mávate?já zarezávam v robote tak som dosť unavená na chat akurát mám tento týždeň nočnú to je riadny zabijak.inak s drahým sme sa doholi,že možno na budúci rok skúsime brno a možno druhé centrum ešte uvidíme zaťiaľ si užívame leto a já budem pravdepodobne celé leto v robote kedže celozávodnú máme až koncom augusta ☹
@nalada no tak oplatí... zaplatiť sa to musí... to je za doplnkové služby, teda pichanie injekcií, telefonické informovanie ohľadom termínov punkcie a kontrol, koľko bolo odobratých vajíčok a ako sa im darí (ale len cez víkend) a pod. služby navyše cez víkendy ak ti vyjdú kontroly... podľa mňa je to dosť za to, že som to v podstate ani nevyužila, len raz som bola na kontrole v sobotu, inak mi všetko vyšlo cez týždeň, informovať som sa musela telefonicky sama, okrem tej jednej soboty... a párkrát mi sestričky pichli injekciu mojimi prinesenými liekmi...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@misi76 parada... cysta vydrzi.. neboj...