icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

miskab
21. jún 2011

@pici mnoooo az buducu , veru ale sa to vlecie jak slimak 😕 nebudem testovat 😉 bojim sa co by tam bolo 😕

nalada
21. jún 2011

@pici ďaleko je tá streda, že? A kdeže ešte ďalší pondelok.... aaaach

tinasc
21. jún 2011

babule a neviete ktoré tehotenské vitamíny sú najlepšie? ja viem spomína sa tu femibion, lenže ja kvôli štítke nemôžem vitamíny s obsahom jódu... takže neviem... chcela by som niečo brať, zatiaľ beriem samostatne kys. listovú, vitamín C a E... ale takto ma to už nebaví 😉

fibi21
21. jún 2011

@danka483 aha tak nic :( ja na 10 a vysiel mi negat ....ale to je ine ako siedmy ....

nalada
22. jún 2011

Dobré ráno! Opäť máme krásny deň. 🙂

zuzancek22
22. jún 2011

ahojte, dnes som napísala mail do poisťovne či je už moja žiadosť schválená, tak uvidím kedy mi odpíšu.

yoyo123
22. jún 2011

ahojte pipiny 🙂 Mám potvrdené tehotenstvo z krvi,mla som hcg 282,a dneska soom si urobila tehot.test len tak z prdele a tam len slabulinká palička,to čo má znamenat?Som 20.ty den po KET 😖 Ved 14.den som ich mala pene červene,ja som krava načo som si ho robila 😕

nalada
22. jún 2011

@yoyo123 a krvička bola robená naposledy 14. deň? A teraz 20. deň test slabý?

nalada
22. jún 2011

@zuzancek22 Verím, že odpíšu skoro!

yoyo123
22. jún 2011

@nalada ano naposledy 14.den krv,neni že uplne slaba ta čiarka,je ju dodbre vidiet,ale slabšia ako pred tyždnom

nalada
22. jún 2011

@yoyo123 Pokiaľ ju je dobre vidieť, myslím, že to bude dobré. Každý test je iný, trošku ináč zareaguje. A neporovnávaj "odložený" test z minula, je to s odstupom času trošku skreslené... Musela by si porovnať 2 čerstvé testy... Neboj, bude dobre. Kedy máš USG?

yoyo123
22. jún 2011

@nalada v utorok idem mojmu gynek. na USG,tak uvidím snad to bube o.k 😉

nalada
22. jún 2011

@yoyo123 držím palce!

miskab
22. jún 2011

@nalada ahoooj ako sa citis ako ti je??

zuzancek22
22. jún 2011

baby tak to je riadna rýchlosť, už mi dali aj odpoveď

zuzancek22
22. jún 2011

všetko zdržujú v centre, bo konečne som sa dostala po to kedy naozaj odoslali z centra

elise
22. jún 2011

@zuzancek22 picháš si diphereline? ja som si do schválenia žiadosti pichala diphereline potom som začala s fostimonom.

zuzancek22
22. jún 2011

@elise nie nič, bola som 2.5. na HP a odvtedy nič, vyvolávala som do centra a tam mi povedali, že je odoslaná, a nakoniec mi volali 25.5. že ju idu odosielať, že či môžu, lebo platnosť má potom iba 3 mesiace, a dnes som písala do poisťovne a žiadosť dostali len minulý týžden vo štvrtok, takže v centre majú riadny bordel.

nalada
22. jún 2011

@miskab ahooooj, pohodička - pohoda. A Ty? 😉
@zuzancek22 to sa mi asi sníva.... 😠

miskab
22. jún 2011

@nalada ja tiez v pohode,len ma trosicku pobolieva sem tam brusko, a prsia ma trosicku bolia na dotyk len dufam ze su to neni priznaky mrchy 😠 😕

miskab
22. jún 2011

@zuzancek22 supeeeer tak ziadost je a uz len zacat pichat 😉 drz sa mojko ,,, 😉

nalada
22. jún 2011

@miskab mňa bruško nebolí, prsia ma bolia ešte spred odberu - odvtedy to pretrváva... na mrchu nemysli 😉

pici
22. jún 2011

@miskab
@nalada ja nemam ziadne priznaky, po prvom et ma boleli prsia neskutocne, teraz nic. vcera ma akurat brucho bolelo. to je vsetko.

miskab
22. jún 2011

@pici mna tak strasne zas prsia nebolia len na dotyk su take citlive , ale to mavam sem tam pred mrchu 😕 aj mna pobolievalo brusko aj sem tam ma pichalo vo vajecnikoch raz na jednej strane raz na druhej .....

pici
22. jún 2011

@miskab tak snad ma este zacnu boliet :D

miskab
22. jún 2011

@nalada mnooo sak uvidim co to je cez vikend by som mala dostat mrchu uvidim .... dufam ze nepride ta svina 🙂

pici
22. jún 2011

@miskab no ziadnu mrchu nedostanes kym beries utrogestan

pici
22. jún 2011

@zuzancek22 nemam slov

pici
22. jún 2011

@tinasc no ja beriem prave ten femibion... skus sa poradit v lekarni...

miskab
22. jún 2011

@pici to ked sa berie utrogestan mrcha nepride??? fiiiiha to som nevedela