Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@slniecko137 mne vkladali dve 5 bunkové... a jedno sa uchytilo... a to som im vôbec neverila... len blbo dopadlo...
@tinasc pred chvíľou som našla aj nejaký článok o nepravidelnom delení, 🙂 samozrejme tam nebolo písané nič dobré, tak som to ukázala hneď aj mm... jasné že mi vynadal že zasa čítam blbosti a hned mi to vypol 🙂 . Tak dúfam že aj 9bunkové je OK
je tu niekto komu vkladali embryo, ktoré malo nepárny počet buniek a všetko to dobre dopadlo? ...už mi z toho asi hrabe 🙂 🙂 😀
@pici ved aj ja,ale čítala som aj také extrémy,že mali kočky do tretieho mesiace tehu negat.testy tak sa ukludnu 😉 jem
@slniecko137 že by to tak zle dopadlo preto, lebo sa nepravidelne delilo???? no všetko je možné...
@tinasc neviem, asi sa v tom prestanem vrtať... minulý rok mi vkladali dve 100bunkové a tiež sa to nepodarilo..... Tak ostanem pri tom ... ak to má byť tak to bude
@slniecko137 To mi je luto. Ja sa liecim takmer 4 roky. Som uplne OK, len sliznicu mam po kyretazi taku nizku, ze som takmer 2 roky nemala menzes. Nastastie tam mam aj zopar miest, kde je vyssia a reaguje na estrofem. Tak uvidim, ako to pojde
@annamary27 Kam chodite k lieticelovi? Ja na to moc nie som, ale mam kamosku, ktora tiez chodi a zatial jej vzdy povedal to, co bola pravda a co sa aj stalo. Tiez som o tom rozmyslala. Clovek chce vyskusat vsetko, nikdy nevies, ci to pomoze.
@slniecko137 mne tiez vkladali dve 100bunkove a nepodarilo sa, 1.test pozit a 2.test uz kleslo hcg a teraz beriem estrofem a verim,ze KET uz vyjde. Asi to netreba riesit kolko buniek ma, ak bude silne vydrzi to az dokonca.
Mam Ashermanov syndrom. No mam ho skor napisany preto, ze uz nevedeli co so mnou. On totiz tento syndrom spociva v tom, ze po kyretazi vzniknu zrasty, sliznica nerastie a nemenstruuje sa. Ja som zrasty nemala a ani nemam. Dva roky ma tahali po roznych vysetreniach a nic. Nakoniec mi dali vnutromaternicove teliesko - to som chcela otehotneiet a oni mi dali teliesko! NAstastie to zabralo a ja mam konecne menzes, no je velmi slaby, cyklus 30-32 dni a nizka sliznica. Muz ma v spermiograme oligoastenozoospermie, no robili mu ho velmi nestandartne - den po sexe, takze vysledky su velmi skreslene. A vy aky mate problem?
@pici Mam Ashermanov syndrom. No mam ho skor napisany preto, ze uz nevedeli co so mnou. On totiz tento syndrom spociva v tom, ze po kyretazi vzniknu zrasty, sliznica nerastie a nemenstruuje sa. Ja som zrasty nemala a ani nemam. Dva roky ma tahali po roznych vysetreniach a nic. Nakoniec mi dali vnutromaternicove teliesko - to som chcela otehotneiet a oni mi dali teliesko! NAstastie to zabralo a ja mam konecne menzes, no je velmi slaby, cyklus 30-32 dni a nizka sliznica. Muz ma v spermiograme oligoastenozoospermie, no robili mu ho velmi nestandartne - den po sexe, takze vysledky su velmi skreslene. A vy aky mate problem?
Ahojte pipinky
Chcela by som vás povzbudit,aby ste verili tomu,že všetko dobre dopadne,len tomu prosím Vás VERTE!!! 😉
Ked si Vás tu tak čítam,až mi behajú zimomriavky po tele,že aj ja som toto prežívala 😔 držím palčeky a nevzdávajte sa.Posielam vám smajlíkov pre šťastie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a ešte 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .

@alabu ty si tu pekne dlho nebola