Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
ahojte chcem sa spitat ci sa niektorej zvas stalo ze dali zle lieky ktore nezabrali a len tolko ze oni si misleli a ze lutuju a teraz som zaplatila celu sumu novych liekov lebob poistovna uz nedoplaca neviem ako sa taketo veci mozu stat
@katka.gzd dakujem,ja mám zmrazených troch,ale neviem či su všetci spolu alebo inak a PK si nedávam,lebo zmrzlinky sú 100bunkové blastocysty,oni už boli po PK zmrazené.
Ahojte, dlhšie som tu nebola. Mám za sebou vyšetrenie kontrastnou látkou , všetko je v poriadku. Vypísali sme papiere do poisťovne a budeme čakať kým nás zavolajú. Neviem či ma budú ale stihnú stimulovať ešte tento rok ale bola by som rada.
Ahoj neviete mi poradiť tento mesiac absolvujem druhé IVF prvé skončilo v 7 tyzdni mam isť siedmi den od menzesu na ultrazvuk a ako často to potom sleduju idem v sobotu na predlžený vikend nechcem ho moc rušiť peniaze mi nevrátia a doktor hovoril že treba to urobiť tento mesiac Dakujem za radu
@elise ahoj,aj ty v piatok?jaj už som nedočkavá kedy mi zavolajú,pri jednom et si pamätám,že volali až okolo piatej popoludní a druhom nejak pred 15.30,lebo som bola ešte v práci.
@moncici tak ja som po prvej kontrole šla na kontrolu myslím o5dní a potom sa to striedalo tak každý druhý-tretí den kontrola.
@annamary27 tak ja idem zajtra o 10 na vklad ty máš kedy? u mna rozmrazili 5 ale 3 sa prestali vyvýjať takže mi budu vkladať 2
@elise ja idem na 11tu hodinu a zatial všetky naše tri babulky sú o.k,ak ráno do ôsmej nezavolajú/keby sa niečo zmenilo u krpcov/,tak mám prísť ako mi vraveli.
@elise ,@annamary27 tak od zajtra nech sa zmrzlinky pekne v brušku zavŕtavajú a očakávame pozitítne výsledky 🙂
@annamary27 drzim palce, nas caka v pondelok konzultacia ohladne KET, tak to tu u Vas vsetko pekne sledujeme 🙂
@annamary27 držím moc palce, aby boli bambuľky Ok a u maminy sa im páčilo 😵 😵 😵
Kočky,keby som sa po Ket chvíľu/možno aj pár dní/ neozývala,tak ma mm odstavil od laptopu kvôli vyžarovaniu 🙂,chce pre nás to najlepšie prostredie 🙂
@gabinkaa ďakujem,no už sa idem maľovať a tak,za pol hoďku je tu mm,garderobu čo som si nachystala som musela zmeniť,tak mi napuchli ramená,že som sa do polopulovríka nevtesnala 😀 😀 😀 😀 MM mi odjakživa závidí mojae bicepsy,ale v takýchto prípadoch sa mi nepáčia,he he. 😵 😵

@elise
@annamary27 jaj babulky... coskoro vas to caka... no velmi zavidim... a dufam ze to date :D