icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

gelinka75
5. júl 2012

@sheronka no ved aj tak si nepomozeme 🙂

maruskaaaa
5. júl 2012

@sheronka testovanie každého láka, je to taký adrenalín, zajtra to už budeš mať za sebou a budeš sa pekne tešiť 🙂 🙂 🙂

sheronka
5. júl 2012

@gelinka75 Budeš zajtra testovať?

sheronka
5. júl 2012

@maruskaaaa No to je jaký adrenalín 😀

lea1333
5. júl 2012

@sheronka zajtra ides na krv ?

maruskaaaa
5. júl 2012

@gelinka75 moja, už je to za dverami, to rýchlo zbehne. Ja som dnes dostala mrchu a tak cca o 22-25 dní už možno budem pichať. V poisťovni by to už mohlo byť schválené, zajtra tam asi zavolám. Vidíš, mňa to všetko ešte len čaká 😉

sheronka
5. júl 2012

@lea1333 Anoooo a neviem akú činnosť budem robiť do 14:00. Šťastie že mám gelové nechty, ináč by som ich dala všetky dole 😀

maruskaaaa
5. júl 2012

@sheronka ja sa z toho vytešujem a verím, že budete mať všetky pozitívne výsledky 😉 lebo toľko bocianikov som videla

sheronka
5. júl 2012

@maruskaaaa Volaj volaj, ja som volala skoro stále a myslím že to pomohlo. Koľko už čakáš?

gelinka75
5. júl 2012

@sheronka no uvidim, neni som rozhodnuta, ci nepockat, podla ranajsich pocitov 😀

sheronka
5. júl 2012

@maruskaaaa No nám pred 3 týždňami behali dvaja bociani po záhrade, čo my ani v dedine bocianov nemáme 😅 A týždeň na to, ma kvalitne "okakal" vtáčik 😀

gelinka75
5. júl 2012

@maruskaaaa isto zavolaj a hned ako ti povedia schvalene, popros nech to oskenuju do centra, ze mas konzultaciu uz naplanovanu 😉

maruskaaaa
5. júl 2012

@sheronka zajtra tam zavolám, tento piatok už budú 3 týždne od doručenia. No tých bocianikov je teraz naozaj veľa 🙂 🙂 🙂

maruskaaaa
5. júl 2012

@gelinka75 asi to takto urobím. A keby som ich poprosila, myslíš si, že by tú žiadosť oskenovali aj mne? Volala som v utorok a povedali mi, že do konca tohto týždňa by to mala posudková schváliť, ale vraj to ide ešte niekomu na konečný podpis.

sheronka
5. júl 2012

@maruskaaaa Akú máš poisťovňu?

gelinka75
5. júl 2012

@maruskaaaa hej, mali by to spravit, ta teta bola inak dost mila, len tam maju strasny chaos 😠

lea1333
5. júl 2012

@sheronka 😀 😀 😀 😀 moja chod niekam na vylet 😉 a bude to pozitivne 😉 //krasne

maruskaaaa
5. júl 2012

@sheronka VšZP

maruskaaaa
5. júl 2012

@gelinka75 tak ju skúsim poprosiť, snáď to výjde 😀 😀 😀

gelinka75
5. júl 2012

@maruskaaaa treba skusit 😀 😀 mozno motyka vystreli

maruskaaaa
5. júl 2012

@gelinka75 verím, že zajtra vystrelí 😀 😀 😀 😀

gelinka75
5. júl 2012

@maruskaaaa uz aby si zacala, potom ta tu my budeme podporovat 😀 😀

maruskaaaa
5. júl 2012

@gelinka75 ďakujem pekne, ja viem, že vy mi poradíte čo a ako. A mužím mi sľúbil, že mi tie inj. bude pichať, zlatý je 😉 dnes sme varili spolu gulášek, také pekné to bolo 😀 😀 😀 😀

sheronka
5. júl 2012

@maruskaaaa Ja som pichala 25 dní tak mám už takú prax že keby ma vyhodili z banky, idem robiť sestričku 😀

gelinka75
5. júl 2012

@maruskaaaa tak to mas odvazneho muza, moj by mi to nepichol 🙂

maruskaaaa
5. júl 2012

@sheronka ja som z banky po 15 rokoch odišla dobrovoľne, radšej budem aj sama pichať,ako by som sa tam mala vrátiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maruskaaaa
5. júl 2012

@gelinka75 on sa skôr teší, že mi to bude pekne pripravovať, miešať, taký alchýmista. On je taký technický typ.

sheronka
5. júl 2012

@maruskaaaa Ja sa tam nemienim vrátiť pokiaľ nemusím. Až by to vyšlo, plánujem zostať PN už od začiatku. Bude to ťažké finančne ale tak uskromníme sa.

maruskaaaa
5. júl 2012

@sheronka súhlasím s tebou, tie stresy nestoja za to 😉

sheronka
5. júl 2012

Aha babulky, jaký chutný 😅