Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?
Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉
tak kočky, to čo ste popísali je pravda, u mňa to tiež tak bolo, u mňa sa vystriedali asi všetky emócie od ľútosti, cez smútok až po zlobu, ale človek sa s tým postupom času vyrovná 😉 a keď to nevzdá tak to aj nejakým spôsobom vyrieši, my sme sa s manželom dohodli, že urobíme aspoň jeden dobrý skutok vo svojom živote a už sme sa rozhodli pre adopciu a to v každom prípade, či budeme alebo nebudeme mať vlastné mimčo 😉 🙂
no je fak wrtulka, že naša labradorka nás teraz drží nad vodou 🙂
Teda do 40 mám ještě "chvilku času".. ještě mi nebylo 28 ale i tak se na narozky netěším nechci je slavit ani o nich slyšet nic!
ale je to prostě o tom kdo se nevzdá ten se dočká.. i když já teď uvažovala kolik toho člověk vydrží.. jak psychicky tak fyzicky.. než to už dál nedokáže a vzdá se? A jeslti by to vzdání se vlastně nebylo to řešení.. že pak by se to povedlo.. nevím.. u někoho too tak funguje.. ale kdo mi dá záruku že to je ta správná cesta? Taky by mě zajímalo holky když vybojujete to jedno budete chítít bojovat znova o druhé?
wrtulka ja už mám tiež dosť rokov a tak my keď vybojujeme aspoň jedno a jedno si adoptujeme tak budeme šťastná rodinka 😉 presťahujeme sa na chalupu a k našej megy si zadovážime ešte jedného štvornohého chlpáča 😵 a potom budem spokojná 🙂
Megynko přesně mě taky pesina.. ale tak obě zvířátka drží na dvodou.. protože není nic krásnějšího než přijít domů kde vás vítá někdo a má tak strašnou náádhernou radost z toh že jste doma.. fakt se domů těším..
což mě připomíná vám se hodím fotku jak se ty naše dvě zlatíčka skamarádily 😀 😵
No a u nás je to s tou adopci teď ve fázi že já bych do ní šla hned.. ale manža se s tím smiřuje.. ale smiřáje znamená že časem do toho půjdmee taky a myslím že to nebude tak douho trvat..
Holky psychodktorka mi navrhovala adopci na dálku co si o ní myslíte?
Holky já si vždycky přála velkou rodinu.. 3 děti ☹ tak uvažuju že by se dalo adoptovat i sourozenecký pár třeba do 3 let nebo tak..uvidíme já doufám aspoň v jedno.. a pak adopce.. jo a nakonec v ten zázrak doufám..resp. já na něj spoléhám 😉 😀
Megy ale ještě jednoho pesana bch brala fakt jo! No ale mám za úkol nejdřív vychovat tu naši obludku a pak teda až bude vychovaná tak můžu druhýho pesana.. tak se musím náležitě snažit 😀
wrtulka, sú úžasní v tom pelíšku 😵 no tak musím povedať že môjmu manželovi tiež trošku dlhšie trvalo zmieriť sa s adopciou ako mne, ale teraz je v pohode, teda aspoň tak vyzerá, bože dúfam ,že ho do toho netlačím 😀 nad adopciou na diaľku sme ani neuvažovali, chceme mať to mimčo doma a prežívať spolu s ním všetko pekne od začiatku každý deň 😉
Megynka já na manžela tlačím 😀 já se k tomu přiznám.. ale nikdy bych nešla do ničeho co by nechtěl.. takže tlačím.. pak mu dám čas se s tím srovnat a tak pořád dokola.. 😀 😉
holky když si vzpomenu že nechtěl jít k vůbec žádnýmu doktorovi ..na začátku.. jako co by chodil k doktorovi co se mu bude dívat na pytlík? 😀 😀
no wrtulka, chlapov treba občas trošku nakopnúť 😀 ale tak opatrne, najlepšie tak aby si mysleli že to oni na to prišli prví a že to vlastne oni chcú 😀 ale ten môj je práve taký že prvý podnet na vyšetrenia dal on a to ešte pred svadbou lebo on tušil že tie spermie nebudú dobré a že aby som si svadbu ešte rozmyslela ak budem chcieť,no ja som nechcela a som rada, lebo je fajn a iného by som nechcela 🙂
megynka to máš pravdu nakopnout občas potřebují 😀 😀 😀
ale je fakt že když už jsme se do toho kolotoče dostali tak nebyl problém ho dostat na vyšetření, spermiogram kamkoliv..
teda takže vy jste to věděli už před svatbou? 😀 No to my ne.. my po půl roce snažení kdy jsem gyndařkce nakecala že se snažíme už rok..
no nic je náádherný počasí já se balím a mizím domůůůůů tak hezkej víkend.. určo se tu ukážu 😉
pekný víkend všetkým 😉 ja sa tiež určite ozvem 😉
dobry večer babenky,kde ste??????ja sa mordujem v praci a vy nikde 😀 😀 😀 prave sme skončili jednu operaciu-extrauterinu-mimomaternične tehotenstvo,no to bolo.Možem vam povedať,nikdy to nechcem zažiť.A ešte ma čakaju dva čísla takže do ranka bieleho maa postarane o zábavu 😀 ,rano budem ako vygrcaný rezanec 😝 😝 😝 .Tak sa majte pekne a dobru noc vam prajem,vyspinkajte sa do ružova aj za mna,pa pa pa 😉
dobré ránko a pekný víkend 😉
u nás už je škaredo, prší 😒 celý týždeň keď sedím v práci je pekne a teraz keď mám voľno tak bude pršať,to je na porazenie 😠
no nič strávim víkend v daždi so psom a pri telke 🙂
v555, tak ty máš za sebou nočnú, tak tebe teraz dobrú noc 😉 podľa toho čo si písala, tak nočná bola náročná,som nevedela, že robíš v nemocnici 😉 to by som ja určite nezvládla
ahojte,tak teraz som sa prebrala,moja nočná bola ešte horšia než som predpokladala 😠 😀 😝 .Megy ja si ale neviem predstaviť inu robotu,ja viem robiť len to to a velmi ma to baví.No ale dnes rano som si myslela,že už budem plakať 😀 😀 😀
v555 no ja som to myslela tak že by som nikomu nedokázala ani zobrať krv, obdivujem každého, kto zvláda prácu v zdravotníctve a extra v nemocniciach 😉 🙂 ja by som bola na to slaboch
Ahoj holky, Wrtul: přečetla jsem si Tvé albíčko ☹ ☹ ☹ , už to musí být jen lepší!!! V555: Ty pracuješ v nemocnici a baví tě to? To je super práce,pokud Tě to těší...až na ty noční,člověk je unavený,kámoška taky pracuje v dětské,jako sestřička, je to dost náročná práce. Megynko: kdy se chystáš na další pokus? Já jsem právě přemýšlela, jetli by ted nebyly vhodné nativy, není to tak náročné jak na peněženku tak na tělo. Ale ve vzduchu je laparka a hystero...to jaksi nedokážu skousnout.
ahoj chanel 😉
my sa chystáme na ďalšie IVF asi tak 6,7/2010, hysteroskopiu mám za sebou už minulý rok a absolvovala som ju úplne zbytočne, v centre to proste chceli mať pre istotu, ale keď sme išli tento rok na pohovor do iného centra lekár sa ma pýtal na základe čoho ma posielali na hysteroskopiu, že on na utz. nič nevidí, takže ak by mi to ešte raz niekto nariadil a nebol by na to preukázateľný dôvod tak by som určite toto vyšetrenie odmietla
ahojte baby, prisla som vas zase "pozriet" a povzbudit 🙂
chanel ahoj, som rada, ze ta zas niekde stretavam a ze sa nevzdavas. fakt som verila, ze ti toteraz v marci vyjde, ale ono to raz fakt vyjde 😉 tiez sme mali v nasej stimulkovskej temicke (kde zatial vsetky otehotneli, ale jedna zial potratila. ..je mi luto afrika ☹ ) jednu s endometriozou a nie len reagovala velmi dobre, ale ani v tehu uz nemala dalsie problemy. takze neveset hlavu kvôli ende, ta sa da liecit 😵
ja som bola tiez roky taka dlhodobka a kvôli mm so zlymi vyhliadkami a vidite kde som... je tazke sa s tym vyrovnavat a cakat a dufat a nevediet co a kedy to vôbec vyjde, ale zavist a neprajnost voci inym tehulkam a mamickam to nevyriesi. bola som sice citliva a smutna, ale tesila som sa aj s inymi, lebo viem, ze vsetko ma svoj zmysel...a asi to tak ma byt
wrtulka- ved my sme sa tusim tiez stretli v teme IUI ako so chanelkou, ale asi neskôr
krásne ránko 😉
rosienka ale my vôbec necítime ani závisť ani žiadnu neprajnosť voči iným tehuľkám a mamičkám 😉
Krásny den Vam prejem!
chanel,prosím ťa pekne čo vynde finančne nativ aspon približne,ja som už vyčerplala 3 pokusy IVF,dakujem 😉
v555 mna vyšiel nativ 31400kč
V555: Nativ 11tis. plus nějaké doplatky, záleží jestli Tě u toho trochu nastimulují nebo jen to provedou s jedním vajíčkem v Tvém cyklu, přesně to budu vědět 12.dubna jdu do nového Caru na konzultaci. Megynko: jsi u vzp? sestřička mě říkala, že ta hradí léky na 4 .pokus ivf, že to celé vyjde,tak jak psala bakosko na těch 30 tis, zhruba. Na ultrazvuku zatím žádný nález nemám...myslím si, že mi tu laparku a hystero chtějí udělat jen pro kontrolu.Takže se mi do toho vůbec nechce a proto jdu na konzultaci jinam. Rosienka: moc tě zdravím a děkuji, jednou nám to vyjde všem! Musí, jinak to prostě nevidím! 😝
chanel , nemám vzp ale my sme boli ako samoplatcovia na 3 IVF v Prahe a tak teraz ideme ešte cez poisťovňu
megi- ale niektore to tu pisali, tak preto som k tomu nieco napisala...viem, ze kazda citi nieco ine a aj v kazdej situacii sa pocity menia, najmä po neuspechu, to je pochopitelne
chanel- je to otazka casu...kym sa tvoria vajicka, niet sa coho obavat 😉
dobré ránko 😉
rosienka, kočky tu písali že ich deptalo keď všetci na okolí otehotneli a oni stále len čakajú a nič, ale nikto tu necíti žiadnu závisť a neprajnosť voči iným tehuľkám, ako si to napísala ty, a to je sakra rozdiel!!!!
Dobré ránko..
tak mám za sebou nááročnej ale krásnej víkend..
v pátek jsem šla na "zábavu" no nakonec jsme ve 3 kecaly celou dobu u baru.. docela fajn.. s těma holčinama jsem se snad i rok neviděla..
v sobotu praní, vaření, mytí oken, a to sem ještě stihla s Lájou cvičák 😵 😵 😵 2 hodiny.. dostala pochvalu že je šikovná a já sprda že jsem na ní pomalá 😀 😝
v neděli jsme byli na zkoušce šatů - půjčuju si šatky na ségřinu svatbu 😀 😵 😵 😵
a pak velký úklid.. jo a v neděli odpoledne k nám přeskočil za naší pesinou sousedův pes 😝
Tak pesina dostala do manži přednášku na téma : To se dělá tahat si domů bez dovolení cizí psy? 😀 Usnula u ní 😀 😀
dobré ránko wrtulka, tak to si mala veselo 🙂 my sme boli u rodičov na oslave, mama mala 60-tku a v nedeľu bol na cvičáku iba manžel,ja som ešte dobiehala doma čo som nepostíhala a upratovala som,víkend ubehol hrozne rýchlo a teraz zas a v práci ☹ ešte že nás čaká predĺžený víkend 🙂
ozaj a šaty sú aké?
tvoj manžel pesinu riadne vychováva 😀 už aby mal deti, Lajka si vydýchne 😀
Megynka to jsem byla já kdo tu psal o té závisti..
ale myslím že i to je přirozené..( i když se mi to na mě samé nelíbí a chci to změnit) prostě se mi stalo to že závidím těhotenství.. ale je fakt že závidím v dobrým nikomu nepřeju nic špatného!!! Ale je fakt že jednou se mi stalo že jsem se úplně zhroutila když mi napsala o těhu moje nekamarádka.. která střídala chlapi jak ponožky.. Ne že bych jí to nepřála ale říkala jsem si proč proč proč? Proč ona může a já ne? Prostě ta "nespravedlnost"
Nicméně myslím že je dobře že to dokážu přiznat jak sobě tak tady vám.. tak to beru a jeslti mě za to někdo odsoudí...prosím..
Megy tak to samozřejmě myslel ve srandě tu přednášku 😉 😀
prej: "to je jako bys mi domů tahala černocha" 😀 😀 "budete mít pruhovaný děti" 😀 a ták no
šatky bych dala fotku jenže se mi vybyla baterka u foťáku takže to mám vyfocený jen na mobilu a to je kvalita k prdu..
sou takový dlouhý, s rozparkem a velkým výstřihem do V, mají barvu takovou jako do hněda s takovým makatým vzorem.. nejsou moc výrazný spíš takový přírodní.. ale tak budu sestra nevěsty tak nemůžu jít v červeným (to sem si původně myslela)..
Jak budete slavit velikonoce? My snad vyrazíme někam na výlet..
No a oslava dobrý? já se poslední dobou těhle akcí bojím ☹ ☹ ☹
Za necelý měsíc budeme mít oslavu 70 naší babičky bude tam celý příbuzenstvo až do 3 kolena snad 😔 😔 😔
Tak už mám připravenou větu typu " Kdyby jen chtění stačilo tak už máme minimálně paterčata 😝 " jo a vezmu si sebou fotku pesiny 😝

ja to poznam...ale aj na teba raz pride...uvidis....ja uz mam aj vela rokov, jedna babenka v nasej teme - teraz sa jej narodila dcera ako 40-rocnej.....