icon

Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?

megynka
14. mar 2010

Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉

chanel
2. apr 2010

krásné Velikonoce 😉

megynka
autor
2. apr 2010

krásny sviatočný , veľkonočný dník 🙂
u nás pršalo,potom snežilo,a teraz zasa prší 😠

wrtulka
2. apr 2010

Ahojky Megynka!🙂
u vás máte dneska svátek? my jsme normálně v práci..
jinak počasí tady tak nic moc ale teď vysvitlo sluníčko tak aspoň že tak..já ců jaro..
jo pojedeme v pondělí do ZOO i s pesinou Megy nemáš zkušenost ? Psi tam můžou jen se bojím aby pesina nezačala vyštěkávat třeba hrochy 😀

megynka
autor
2. apr 2010

ahoooj 😉
tak u nás je sviatok 🙂 máme voľno v práci 🙂 tak megy ešte v ZOO nebola ale keby sme ju tam zobrali asi by nechcela ísť ani domov,to by sa zbláznila od radosti 😀 😀 😀 ideme s ňou teraz von do toho nečasu 😉 tak až ti to rýchlo ubehne v práci ani som nevedela že nemáte sviatok, automaticky som si myslela že aj vy ste doma 😉

wrtulka
2. apr 2010

Megynka já zase nevěděla že máte svátek.. no u vás ten svátek asi prošel a u nás ne vím že taky nevrhovali aby byl ale prd 😔 u nás projde tak max. zvýšení daní a snížení mateřské ale nový svátek? 😝

megynka
autor
2. apr 2010

sme doma z vychádzky a teraz neviem čo 😒 asi budem čítať,nemám na to čas keď chodím do práce a teraz konečne voľno 😉 kuknem telku, niečo pomaškrtím 😉 no proste pohoda
wrtulka,tebe sa to už tiež kráti, tak si uži zbytok dňa a ďalšie tri dni voľna, výlet do ZOO je super, možno sa aj mi niekde vyberieme, podľa počasia, ja ZOO milujem 😉 🙂

wrtulka
2. apr 2010

Megynka už jen půl hodinky a mizím domůůůů 😀 😵
zatím je venku sluníčko tak snad to vydrží a vyrzíme s pesinou až dojedu domů..
no jnak já se přiznám že ZOO moc nemusím.. jako že je tam hezký příjemný prostředí a tak to jo, ale mě vadí tě ty zvířata sou zavřený 😔 prostě at už mají jakkoliv velký a krásný výběhy pořád mají jen ty výběhy... a nemůžou kam sami chtějí.. mám s tím vnitřní problém..
pokud jde o knížky tak taky nestíhám ale teď jsem se zažrala do jedné 😀 úplně pitomoučkej hloupoučkej románek ale tak krásně se to čte.. ta naděje... ta láska.. a děti roděj ani nevěděj jak 😀
btw. zrovna čtu na seznamu že někde opustila ženská narozená dvojčátka.. protože má doma už 11 dětí 😝 😔 no ale na druhou stranu.. aspoň se nějakej neplodnej pár dočká (pokud bude dost soudná!) dvojtýho štěstíčka..

v555
2. apr 2010

Prajem krasne prežitie Veľkonočnych sviatkov. 😉 😉 😉

megynka
autor
4. apr 2010

ahojte 😉 🙂
ja si užívam toto voľno, nič nerobím, dnes máme len na programe cvičák 😉 všetkým želám krásny dník,aj ten zajtrajší 😉 🙂

wrtulka
4. apr 2010

Ahojky Megynka tak to ti moc přeju..
já se ještě nezastavila 😀
včera nakupování s manžou, pak mytí oken, praní.. a tak..umřela jsem u romanťáku v 9 večer 😀
dneska dopolko s mamkou a ségrou taky nákupy mám novou tašku a krásnej dlouhej svetřík..
teď jsem právě dopekla kurče a jdu mýt jedno z posledních oken..
Jinak cvičák tenhle víkend nebude.. včera měli kousací den a dneska byla myslím brigáda nebo nevím ale každopádně cvičák bude ve středu a to se tam chystám! Dneska jsem měli návětšvu.. přeskočil k nám sousedův pes.. a pak teda ještě ségra sem přivezla pesana - zlatýho retrívra tak se spolu vyřádili 😵 😵 hele Megy nevíš jak se pozná když pesina hárá? Se bojíme že to nepoznáme 😀

megynka
autor
4. apr 2010

ahoj wrtulka,tak si mala čo robiť 😉 ja som mala už okná umyté 😉 na nákupoch sme boli tiež včera,teraz sme prišli z cvičáku, boli sme dve hodinky, úplne sa vybláznila 🙂 my budeme mať na cvičáku brigádu budúci víkend
naša ešte nehárala, ale myslím, že pred tým jej začne taký slabý výtok a opuchne jej šušulka,no a kamarát čo má labradorku hovoril,že všade krv,hlavne to prvé háranie vraj je také silnejšie,tak musela mať na doma háracie nohavičky 😉 musíme ich kúpiť aj našej,lebo o 2 mesiace to môžeme už čakať,možno aj skôr 😨 ja mám z toho trošku obavy ako to zvládneme, ale asi bude len na vodítku vonku ☹ už aby to bolo za nami 🙂

wrtulka
4. apr 2010

megynka ta naše se už hárala .. loni v červnu.. ale to ještě nebyla naše..tohle bude její druhý hárání..a my štěňátka ještě nechceme.. ale nemám zkušenost jak jsme jí dostali roční..
jinak my taky máme hárací kalhotky - od původní majitelky, ještě se taky dá koupit takový sprej po kterém nebude psům na dálku vonět..
no u nás je blbý to že sousedi mají takového něco jako vlčátka (je to kříženeček) a ten nám přeskakuje plot (no zatím to udělal 3x) a obávám se že je to proto že z ní už něco cítí nebo nevím..
my jí máme celé dny na zahradě takže až se bude hárat tak jí budeme muset asi někam zavírat no nic moc 😔 takže taky už aby to bylo za námi

megynka
autor
4. apr 2010

no wrtulka,tak to ju asi budete musieť zatvárať,lebo keď sa začne hárať tak ten susedov pes nebude poznať žiadnu prekážku 😒

megynka
autor
5. apr 2010

wrtulka ako,boli ste v ZOO? ako sa Lajke páčilo? alebo aj u vás bolo dnes tak škaredo? ja mám ZOO rada,ale súhlasím s tebou,že tie zvieratká sú tam zatvorené a nemajú žiadnu slobodu,ale mnohé sa tým možno aj zachránili, lebo vo voľnej prírode by neprežili,niekto si možno tiež myslí že našu megy trápime keď je snami na byte,možno sa jej to nepáči a to hlavne keď sme v práci,ale už je na nás tak naviazaná, že keď ideme k našim a necháme ju na záhrade a my ideme do chalupy,tak ona hneď za nami s plačom,nechce byť vonku sama bez nás ju to tam nebaví a radšej bude v obývačke pod stolom 😀 hlavne aby bola pri nás 🙂 dnes bolo tak škaredo, spala celý deň,samozrejme pri mne a boli sme s ňou aj hodinku von pobehať 😉 🙂 zajtra chúďa už bude zasa sama,ideme do práce,strašne mi je za ňou smutno keď musím do práce,hlavne keď sme dlhšie doma ☹

wrtulka
6. apr 2010

Dobré ránko..
Megynka do ZOO jsme nakonec nejeli i u nás bylo počasí na prd 😝 😔
ale šli jsme ke tchýňce na oběd a jelikož jsme neměli auto tak jsme šli pěšky cca 5km.. vzali jsme i Láju tak se hezky prošla 😵 😵 i když obludka celou dobu táhla.. sem čekala kdy se unaví a ono vůbec 😀 😝 sme si dělali srandu že ne že jdu na prochajdu já s ní ale ona s námi 😀
No my jak jí máme venku tak taky dost často chce za náma dovnitř.. prostě to jsou závisláčkové 😀 😵
Megynka zkouším menstruační kalíšek znáš to?
Jinak do toho centra jedu už v pátek! 😲 co ty kdy si budeš volat o vvýsledky té fragmentace?

megynka
autor
6. apr 2010

dobré ránko 😉

wrtulka menštruační kalíšok poznám,ale nemám 🙂 no potom napíš či sa oplatí 😉 🙂 a v piatok idete na pohovor? ja už o tie výsledky asi nebudem volať,lebo mám ísť 2-3 dc na hormonálny profil a to bude buď koncom týždňa alebo v pondelok tak už to vydržím a keď tam budem tak sa ich spýtam,lebo teraz cez sviatky im aj tak určite tie výsledky neprišli,mali to poslať z Bratislavy

wrtulka
6. apr 2010

Megynka menstruační kalíšek se vyplatí hlavně ekonomicky.. umyješ ho a použiješ znova..
jen to zavádění je prča 😀
A kdy půjdeš na hormonání profil? A to ti ho do teď nedělali nebo je to opakované vyšetření?

megynka
autor
6. apr 2010

HP mi robili niekoľkokrát,ale budú znovu, ja neviem, vždy pred ivf mi ho robia 😉 ešte neviem ako dostanem ms,mala by som v piatok a potom by mi to vyšlo ísť tam v pondelok,ale neviem keď mne to po tých ivf už chodí tak 2 dni hore dole

wrtulka
6. apr 2010

megynka ty máš probémy s hormony po IvF?
představ si že já už od listopadu mám kolem 10-12 dni ms! Hrůza 😔 V ptátek to řeknu doktorovi..uvažuju jeslti to může být hormonama nebo ččím jeslti to nemůže být třeba endometrioza ..

megynka
autor
6. apr 2010

tak to lekárovi určite povedz, 10-12 dní je moc, no ja to nemám až tak ale cítim že tie hormóny mi to nejak posúvajú a aj keď mi ms začína tak to trvá aj tri dni len také sem tam špinenie a až potom začne a neskutočne ma bolievajú prsia aj 2 týždne čo som tiež pred tým nemávala,neviem možno aj ovuláciu mám trošku posunutú, také množstvo hormónov sa určite musí nejak odraziť

wrtulka
6. apr 2010

megynka tak tohle mám přesně taky! Jen silnější..
prvních pár dní třeba i 5 jen špiním pak mi ms zesílí a pak zase slábne proto 10 i víc dnů
tý brďo co to může být? Ale hormonální profil jsem měla ok a tohle mi to dělalo už i dřív - když jsme se ještě snažili a nevěděli jsme že to nepůjde.. ale to sem si dokázala srovnat kontryhelem, femigardem.. obojí teď piju už x tý měsíc.. a jako pozoruju zlepšení..ale naposledy prostě 10 dnů ms ☹

megynka
autor
6. apr 2010

no práve že ja som to takto nemávala,uvidím ako dopadne ten HP,no dúfam že dobre lebo neviem či by sa tým potom to ivf neskomplikovalo

wrtulka
6. apr 2010

megynka já měla HP ok vždycky.. nemůže to fakt být třeba ta endoška 😨 😖
no musím se v pátek zeptat!

megynka
autor
6. apr 2010

no len endometrióza nie,to by nám tak ešte chýbalo,to už by som sa na to fakt vyprdla 😠

wrtulka
6. apr 2010

megynka nevím no zeptám se ty si byla na laparoskopii (promiň jeslti už jsem se ptala) já ještě ne ani mi to nikdo nenavrhnul.. ale i tak..asi se na to zeptám

megynka
autor
6. apr 2010

wrtulka na laparke som nebola a tiež mi ju nikto za tie roky nenavrhol,možno na začiatku by som na ňu išla ale teraz po tom všetkom čo mám za sebou už nie, nemám na to chuť a keby mi zistili endo, tak by sa všetko skomplikovalo a ja by som už úplne prestala veriť že sa to podarí, asi by som potom vzdala aj 4IVF,ak tam teda niečo je nechcem o otm vedieť a buď sa to podarí alebo nie 😉

wrtulka
6. apr 2010

Megynka to chápu 😔 to já naopak chci vědět jeslti nějakou takovou nemoc nebo co to je mám.. abych věděla s čím bojuju..i když je teda pravda to že s endometriozou se moc dělat nedá 😔 takže stejně skoušet IvF, ETy, KETy...ale kdyby mi třeba zjistili neprůchodnost vejcovodů..tak by ani ty IUI nemělo důvod zkoušet.. pokud by mi to neodstranili.. a navíc se říká že když tě profouknou že se docela často zadaří přirozeně.. 😉 asi že mají spermoušové lepší cestu..
takže uvidíme v pátek se na to zeptám doktora a asi to nechám až po 3IUI když by se nepodařily..
Megynka u vás doufám že to dobře dopadne už byste si mooc zasloužili po tom všem úspěch! Ale víš co? Jsem moc ráda že jsem tě mohla poznat! Jsi tak nabitá pozitivní energii/nadějí.. moc mi to pomáhá a říkám si že jen kdo nebojuje prohál.. však my obě máme ještě dost času ten náš boj vyhrát 😵 😵 😵 😵 a vyhrajeme ho!
Jo v pondělí jsem se rozhodla že si skočím pro foruláře - žádosti o adopci 😵 😵 😵

megynka
autor
6. apr 2010

jeeej wrtulka, si ma prekvapila s tou adopciou,ale jasne,treba porozmýšľať, je to dlhá cesta a keby sa vám podarilo mimčo tak sa dá adopcia aj myslím pozastyviť,niekde som to čítala 😉 všetky si už zaslúžime trošku šťastíčka a raz ho dostaneme,neboj budeš mať určite aj svoje mimčo, niekomu sa podarí až po 10 rokoch a oproti takým prípadom sme len amatérky 😉 🙂 tak hádam sa dozvieš len dobré správy v piatok 🙂 ja som si aj dnes ráno povedala,že žiadne nie a nepodarí sa a podobne vôbec nesmiem uvažovať ani si to pripustiť 🙂 a ani ty 😉 🙂

wrtulka
6. apr 2010

Megynka máš pravdu.. 😉
představ si co se mi teď stalo..
byla sem s kamarádkou ve zveráku a koupila tam ten sprej co se dává když se hárají feny aby nevoněly pejskům..
no a podařilo se mi ho vylít kamarádce do kabelky..
takže jsme se obě vrátily do práce a smrdíme jak největší tchořové 😀 😀 😀 😀 a skoro celej sprej je v pr... 😝 😀

megynka
autor
6. apr 2010

😀 wrtulka 😀 😀 😀 hádam to vaši kolegovia s vami vydržia 😀