Plánujeme 4. IVF. Ste na tom rovnako?
Ahojte 🙂
nájdu sa tu optimistky, ktoré plánujú tento rok 4.IVF a aj po troch neúspešných pokusoch stále veria, že sa to podarí? 😉
Ahojky..
kde všichni jste? ☹
Potřebujeme spoustu bojovných dušiček!
Jinak já byla včera na té sociálce .. a mám kontakt na jinou pracovnici soc. které mám dneska zavolat a domluvit se kvůli těm formulářům..na adopci..
celý večer jsme seděli a s manžou to řešil.. tak už máme tak nějak představu čím budeme procházet, co po nás budou chtít a jaké mrně chceme my 😀
dobré ránko 😉
tak ja musím makať, chvíľku tu nebudem, máme nejakú nárazovú robotu 😠 ma porazí 😠 😠 😠
wrtulka tak predstava už je a čo na to hovoríte, naozaj ste sa už rozhodli že do toho idete? budem držať palce až natrafíte na samých fajn ľudí keď sa do toho pustíte 😉
baby ale fakt kede ste všetky? nemáte nič nové? píšte,píšte,píšte.... 😉
Megy tak se obávám že si tu budeme psát samy 😔 to není moc optimistické..
ale co jsem ti chtěla napast tak jsem mluvila s tou paní "zubatou" ze sociálky..
zítra se tam staví manža..a prý to bude schůzka tak na 3/4 hodiny takže žádný že si jen vyzvedneme formuláře a budeme si nad nima v klidu přemýšlet.. paní už je aktivní a hned nás chce zahrnout informacema otázka zní jeslti nás chce jako pozitivně naladit nebo odradit 😀 😀
Jinak k těm požadavkům na mrně..
dohodli jsme se doma že dáme mrně do 3 let..asi dáme i sourozeneckou dvojíci do 3 let.. třeba jedno roční a druhý 3 letý ..nebo tak nějak.. nebo třeba dvojčátka..
no manža nechce toho černouška takže toho bohužel škrtáme.. je to totiž tak že já mám nároky mnohem menší .. bych brala skoro cokoliv 😀 ne to kecám.. mám problém s nemocema a třeba se i bojím alergií na psa/kočku když obojí máme a jsme na ně psychicky navázaní...
taky nechce romské/poloromské..a od feťačky..
ale jinak tak nějak nemáme další omezující kritérium.. no aby bylo zdravý.. ale možná ty nemoce.. co by se daly vyléčit.. takový ty děcký a tak.. ty možná jo to ještě uvidíme... jak tohle vlastně máte vy ?
tak u nás to tak vôbec nebolo, wrtulka, pani nič v pohode, boli sme tam 15 minút aj s tým že tie žiadosti nemohla nájsť 😀 tak možno tá vaša je aktívna alebo si chce len pokecať, uvidíte, som zvedavá 😉 možno ak bude taká akčná aj to vybavíte skôr 😉 ja teda dúfam, že sa kočky ozvú až začnú stimulovať a snažiť sa zo všetkých síl, lebo toto bude asi taká súkromná téma potom 😒 počkáme ,do večera im dáme čas a potom baby uvidíte ak sa neozvete 😀
Megy 😀 😀
No uvidíme..do telefonu byla paní strašně moc milá a všechno..
ale hlavně už do toho telefonu zdůrazňovala že to není o těch formulářích..což chápu 😀 ale o tom vydržet.. zvládnout to , necouvnout a tak..a ona to není sranda to chápu..
no my by sme chceli novorodenca, zdravého, a nie rómske ani polorómske dieťa, ale sme hovorili že môže mať aj tak do 6 mesiacov, ono sa to behom tej psychologickej prípravy ešte dá meniť, vidíš tie alergie to ma nenapadlo 😒 tak to by nebolo dobré, ja by som sa megyny nedokázala vzdať, to by som neprežila 😢 😢 😢
inak som čítala príbeh : adoptovali si novorodenca, mali si ísť pre neho do nemocnice myslím do Bratislavy, pani primárka im vyspievala, že aké je to dobré dieťatko, len spinká, natešení rodičia si ho doniesli domov a dieťatko vkuse plakalo a plakalo tak začali s ním chodiť po lekároch a keď už boli v koncoch, jeden lekár im povedal že dieťa má absťák, vraj matka musela byť feťáčka a v nemocnici im to zatajili a dieťa tam bolo na sedatívach aby len spinkalo, keď si preň prídu, takže aj takéto prípady sa stávajú, ale to je riziko, skončilo to tak že si diaťetko samozrejme nechali a teraz je z neho krásne okaté, šikovné, dievčatko 😉
Teda megy tak to je taky příběh 😔 no uvidíme.. co nám řeknou zítra a pak co bude dál.. 😉
baby tak vy fakt nenapíšete? wrtulka ostali sme tu sami 🙂 tak pekný večer a dobrú noc 🙂
Ale napíšeme 🙂 🙂 🙂 len nemáme veľa času.Ahojte 😉 😉 😉
V pondelok idem na laparoskopiu,hura a jupííí 😉 ,ale už sa trošku aj bojím.
No tak ten príbeh megynka tak to je sila ale verím tomu že drviva väčšina detičiek na adopciu su takehoto typu,je to hrozne,že tie krkavčie matky takto tríznia detičky a ešte nie su ani na svete,prečo je to takto na svete zariadené :-,raz som mala tu možnosť vidieť dieťatko počas apstinenčneho zachvatu a trhalo mi to srdce,bol to novorodenec. Isteže sa najdu aj super detičky ale tie sa rychlo rozoberu a myslim že stoja veľa, veľa penazí ale to je len moj nazor,nedajte sa odradiť prosím.
dobré ránko 🙂
wrtulka vidíš oni sa ozvú, babule jedny 😉 🙂
v555 si mi urobila radosť,že si sa ozvala, budem v pondelok držať palce, nech už máš tú laparku za sebou a z dobrými výsledkami a s tými deťmi je to tak, na adopciu idú prevažne deti narkomanov a alkoholikov a pod. ale to nezname ná že z nich nemôžu vyrásť šikovné detičky, treba sa im venovať, no jednoduché to asi nebude ale to človek neviem ani čo mu vyrastie z vlastného dieťaťa a mnohokrát sa mu snaží dať všetko možné aj nemožné a aj tak príde sklamanie
Dobré ránko..
tak dneska má manža "rande se zubatou" 😀 😉 ale jinak má schůzku s tou sociální pracovnicí tak uvidíme.. docela se těším co mi poví..no halvně co ona bude povídat jemu 😀
v555 no hurá už jsme si myslely že jsme tu zůstaly samy dvě 😔 tak držím palce na laparku a pak písni jak jsi dopadla!
pokud jde o ty dětičky tak asi to tak opravdu bude že to budou buď děti alkoholiček, nebo feťaček..
ale upřímně.. taky si myslím že pokud jsou zdravé tak se z nich se správnou péčí dají vychovat šikovní lidé...bez nějakých následků.. nebo aspoň s minimálními následky..
jde o to že např. já jsem taky byla hyperaktivní a byla jsem dilektik a nevím co ještě.. jde vlastně o poškození mozku.. a to mamka byla vzorná nepila, nekouřila, drogy nebrala nic.. prostě jen měla těžší porod..takže asi tak..
i když je jasné že to asi sranda nebude ale stojí to za to věřím tomu!
wrtulka tak som zvedavá aký dojem urobí " zubatá " na tvojho manžela a hlavne som zvedavá čo mu bude hovoriť, keď to bude tak na 3/4 hodinku hneď na začiatku 😉
pekný dník všetkým 🙂 u nás stále prší ale manžel má dovolenku tak si spolu s megynou hrkútajú v pelechu 😀 🙂
Holky megy 😵
tak to se manža s megynkou mají dobře hned bych si to s nimi vyměnila 😀 😵
tak už mi volal manža.. prý paní byla strašně moc milá.. dala mu všechny /hodně/ formuláře.. pověděla mu tak v kostce to co jsme si už načetli na netu.. asi předpokládají že žadatelé o adopci neumí číst 😀 😉
například mu řekla průměrně dle požadavků samo .. ale jaké mívají mladí lidé požadavky tak se čeká průměrně kolem 4-5 let 😔
wrtulka neboj, možno to bude skôr, minulý týždeň som tu v jednej téme čítala, že si doniesli domov dvojtýždňové bábätko a to už po 15-tich mesiacoch 🙂 tak ja si myslím že to možno pôjde aj skôr, je to individuálne, ale tiež ľutujem že sme tú žiadosť nepodali skôr, ale veď ešte dovtedy budete mať aj svoje,neboj a potom vám zavolajú že majú pre vás dvoch krásnych súrodencov a hneď budete mať plný domček detí a bude šťastná aj pesina a číča že sa majú s kým hrať 😵 😉
no a manžel s megynou si pospali ešte do 9:00 a teraz som im volala že čo robia, tak drahý varí obed a že sa potom uložia a ešte pospinkajú 😀 🙂 si to spolu pekne užívajú 😀
teda manža ti vaří obídek? To se máš a co budete mít dobrého?
Já vím tohle je řekněme maximální čekačka.. a čím dáš benevolentnější požadavky tím můžeš dostat mimčo nebo mrňouska dřív 😵
Jo já vždycky chtěla 3 bylo by to super.. mít jedno svoje a dvě adopčátka.. to by se mi nakonec ten sen splnil.. o plném domečku dětí 😀
no a jinak mě by bylo 32 když žádost podáme brzo.. když počítám 4 roky čekání.. to není tak hrozný co myslíš?
wrtulka to budeš mať vek akurát, úplne super ti to vychádza 🙂
manžel varí polievku - som sa neopýtala akú a robí zapekané cestoviny so smotanou a šampiónmi, on v pohode uvarí hocičo, ja zasa radšej upečiem 🙂 a neboj ten sen sa ti splní 😉
megynka doufám a doufám že i vám se splní sen 😉 😵 😵 a brzo!
ja dúfam , že sa nám splní všetkým,ja som po tom ako sme podali tú žiadosť taká kľudná a spokojná 😵
Ahojte!
megynka-tajnou ulohou žiadosti o adopciu je ukludnenie celeho človeka,hlavne psychiky a tebe to zabralo,takže už len čas a všetko príde.
K tym detičkam na adopciu už len tolko,velmi ich lutujem ale určite najdu tych spravnych rodičov,či su to už detičky narkomaniek,alkoholičiek alebo romiek.Stale su to detičky,ktoré sa na svet nepítali a treba im dať šancu v živote.Ved aj medzi nami sa najdu deti,ktorym rodičia daju do vienka velmi dobry zaklad,staraju sa o ne,študuju ich a čo z nich vyrastie????Je to velmi ťažké,ja som nie raz povedala,nie je ťažké otehotnieť/aj ked ja mam s tym nenormalny problem tak ako vy/,nie je ťažke vynosiť a porodiť miminko ale je velmi ťažké vychovať ho do tejto doby a udržať od všetkych tych zlych vecí čo sa naskytnu v živote,su to veci lakavé ale veľa krat smrteľné a to si maloktoré dieťa uvedomí.Na to proste rodič,ale myslim si že je to sakra ťažka vec teraz,v tomto životnom štyle.
ahojte dievactá, chcem sa k vám pridať, práve som sa dozvedela, že ani 3.IVF nám nevyslo a nemáme ani mrazáciky, mali sme PK, aj lepidlo, ICSI...po dvoch neuspesných IVF som zmenila centrum a ani tu to nevyslo. Zajtra idem na konzultáciu, co dalej, neviem, ci m,i odporuci este nejaké vysetrenia, alebo pojdeme na to znovu a kedy...som sklamaná....vsetci tvrdia, že som zdravá žena, drahý je tiež v poriadku, mala som krásne blastocysty a aj tak sa nechitili.....vsetkým vam prajem vela pozitívneho myslenia, vela síl do dalsieho boja a som s vami...držím vám palceky, dzfam, že raz to dotiahneme do konca. pekný den
chyba: nechytili---- 😉 som alergická na tvrdky, hop
Ahojky Sobka .. moc tě u nás vítám..
to je mi moc líto že vám nevyšlo 3IVF s krásnými blastocystami ☹ jaká máte vyšetření? nemáš třeba protilátky proti embriím nebo tak něco?Kam jsi chodila do centra?
Jinak já už vidělá ty formuláře co musíme vyplnit jako žádost o adopci 😔 a jsem z toho taková rozpačitá.. nejvíc z toho že mi musí dát zaměstnavatel posudek 😔 😔 😔 ach jo co je jim do toho.. co si o mě myslí zaměstnavatel.. navíc ten můj ..nemáme dobré vztahy a bojím se co tam je schopný napsat.. ach jo..
ahoj sobka, vítam ťa tu 😉 je mi to tiež ľúto že vám to nevyšlo,ale dúfam že raz sa nám to všetkým podarí, držím ti palce a prajem veľa síl do ďalšieho boja, nesmieme to vzdať a určite sa raz podarí, tak sa tešíme na info od teba ako budete ďalej pokračovať
v555 fakt mi to podanie žiadosti dosť pomohlo, som si istá že všetko bude ok a dieťatko príde 😉 a stou výchovou to máš pravdu 😉
wrtulka, my sme od zamestnávateľa mali mať len potvrdenie o príjme ale posudok si vyžiadajú asi neskôr,ja dúfam že ti tam tvoj zamestnávateľ nebude písať blbosti a robiť zbytočné problémy, to by už bol riadny blb
megy doufám že zase takový blb to není..uvidíme ale kecy si určitě neodpustí..a to na ty kecy opravdu nejsem zvědavá 😔
víš zase mě trochu mrzí to že my normální lidi .. normální fakt nepijeme, nekouříme, drogy nebereme, makáme jak černí, rekonstruujeme dům.. prostě nemáme skoro čas ani na sebe.. milujeme ty svoje dvě zlatíčka..a musíme projít takovou prověrkou jako bysme byli nějací trestanci snad..
kdybysme děti mít mohli tak je to každýmu jedno jeslti fetujeme nebo co 😔 😔 😔
wrtulka to máš pravdu, ale povedz si že to robíš pre svoje deti a nejak to musíš vydržať, ja tiež budem musieť asi trošku zatnúť zuby a vydržať lebo nás tiež upozornili na nepríjemné otázky zo súkromia, človek by niekedy najradšej kričal od hnevu ako to v živote chodí, ale budeme musieť vydržať a potom už bude dobre,jednoduché to nebude ale veď už sme všeličo vydržali tak zvládneme aj toto,musíme aby sme boli konečne šťastné a potom na všetko zlé zabudneme 😉
ahojte, ja som z kosíc, chodím momentálne do gyncaru a vsetky vysetrenia mame, aj hemato, aj genetiku aj imuno..vsetko je o.k.....mala som zapalené vajcovody, tak som si ich prted týmto 3IVF dala odstránit a tak som chcela predist vsetkým možným problémom , no aj tak sa embrzjka nechytili....asi nemam kvalitne vajicka, alebo co, no uvidíme...baby, preco tu uvažujete nad adopciou, ked sa smiem opýtať? už nechcete skusať dalej, 4IVF, a dalsie a dalsie...soft metodou, alebo tak nejak...?mate nejaké zdravotne problemy? dakujem za privítanie, pa

ahoj wrtulka a všetci 🙂
u nás trošku popršalo, je stále zamračené, no počasie nič moc ☹ usilovne pracujem 🙂
včera sme mali s manželom presne takú istú pohodičku 😅 bol na cvičáku sám, ja som vymrzla cez obed vongu s Megynou a tak on ju ešte zobral na cvičák ale len tak aby sa vylietala so psami a oni mali tú brigádu, chcela som ísť aj ja ale fakt mi bola hrozná zima 😖 no a keď prišli, Megy sme pekne okupkali, zaľahla a spala až do rána a my sme si dali po poháriku vínka 😉 🙂 krásny večer to bol 🙂