icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

sonkam
26. mar 2024

@tessa165 nie v takýchto hodnotách sa to udáva

babushkaem
26. mar 2024

@tessa165 nezabudaj, ze v krvi toho hcg je viac nez v moci 🙂

tessa165
26. mar 2024

@babushkaem @sonkam vdaka baby, inak niesom uplne sialena to len ze je toho na mna moc a testy sa mi zdali 3 dni rovnake a slabe.... , joj keby toto vyslo ..... no vo stvrtok mam ist na krv tak sa uvidi

babushkaem
26. mar 2024

@tessa165 akoze, po tomto co vystrajam ja a zeriem si tu nevry kazdym testom aj ked je to uplne zvytocne aj cele testovanie, tak ta uplne chapem :D toto niekto nepochopi, kto si tym celym nepresiel, a pozitivny test este nie je vsetko, tym to cele sialenstvo iba zacina :D

tessa165
26. mar 2024

@babushkaem neboj viem mne jedno v 10 tt vzali a tak krasne mu bilo srdiecko, mmt :(

babushkaem
26. mar 2024

@tessa165 to bolo z mojej strany len take konstatovanie. ja som nikdy nelovila duchov na teste, a ked teraz pomaly mikroskopom hladam ducha tak na seba kukam, ze ci mi uz nacisto preplo, ale robim to nadalej.. a ja som len teraz maly celkovo prvy et v zivote a keby si mam rozhodnut, ci si pichat injekcie alebo cakat na test, tak aj dvadsat injekcii si radsej budem pichat ako tieto nervy

tessa165
26. mar 2024

@babushkaem ja si picham injekcie 2x denne popri tom cakani :DDDD aby mi ten cas lepsie presiel :D, ale rpavda ze som si vzala tieto 2 tyzden volno prvy tzyden sme boli na chalupe a teraz sme dosli zas tu takze chodim aspon na prechzdky a uzivam slniecko tak niektore dni zbehnu rychlo

adabise683
26. mar 2024

@veronika905 divcata tak ja som dnes 18 dpt a celkove hCG je 7005 tak to je snad na dobrej ceste 😍

sonkam
26. mar 2024

@adabise683 určite áno 😍

emmitko
26. mar 2024

Baby môj chlap si dnes asi zvrtol nohu. Zajtra OPU a sme na úrazovej chirurgii. Myslíte, že ak by mu robili RTG, že by to nejako mohlo ovplyvniť spermie?

sonkam
26. mar 2024

@emmitko veď ho prekryjú pri RTG. To by nemal byť problém. Veľa zdravia

makrelkam
26. mar 2024

@adabise683 krasne cislo😍

adabise683
26. mar 2024

@makrelkam dakujem 😍 5 krat som pozerala ten vysledok ci dobre citam 😆 viem ze som este len na zaciatku, ale pre mna je to po 7 rokoch velky posun dopredu

marika3108
26. mar 2024

Dievčatá štvrtok idem na krv len neviem či treba ísť na lacno alebo nie?

sonkam
26. mar 2024

@marika3108 netreba

babushkaem
27. mar 2024

@tessa165 @sonkam tak baby, dnes 7dpt a nič, ani ťuk. Zajtra alebo v piatok ešte urobím digitálny ale nejako ružovo to nevidím.

tessa165
27. mar 2024

@babushkaem no ukaz, posudim :D

babushkaem
27. mar 2024
tessa165
27. mar 2024

@babushkaem no veru nevidim nic:(, este tomu daj jeden den , budem drzat palce

sonkam
27. mar 2024

@babushkaem 😥 ale tak možno sa ešte ukáže

babushkaem
27. mar 2024

pochybujem baby, to už by sa určite ukázal.. Toto bol prvý ET, ešte mám tri embrya v mrazaku, tak zbehnem na hemato atd, ci mi netreba nieco na riedenie krvi alebo co..

tessa165
27. mar 2024

@babushkaem nedavali ti uz v car nieco preventivne? niektore zvyknu... ale obehaj si tie vysetrenia urcite, ked nie pre ine aspon pre dobry pocit ze je vsetko v poriadku

babushkaem
27. mar 2024

@tessa165 nie, nič, tak počula som, že na prvý krát to málo komu výjde.. že skôr ten KET. a čo teda všetko mám obehať?

tessa165
27. mar 2024

@babushkaem hm reproimuno, endokrinologiu, hemato, genetiku,... neviem ja mam este nk bunky z maternice,
tieto posledne su skor uz u mna zo zufalstva ze to neslo ema, era alice a hystereskopiu okrem toho viac ako pol roka chodim k fyzio na cvicenie na uvolnenie panvoveho dna a aj na mobilizaciu...
neviem ci som nezabudla ale tie psoledne to ti netreba velmi su to predrazene vysetrenia a vacsinou vyjdu ok.. to je uz ozaj zo zufaltva

sonkam
27. mar 2024

@babushkaem tak ako píše
@tessa165 isto by som si obehala tie vyšetrenia. Unk bunky nemusíš hneď riešiť ak nechceš a hematku hlavne takú ktorá rieši aj syndróm lepivych doštičiek

tessa165
27. mar 2024

lepive som zabudla napisat , dakujem :D @sonkam

babushkaem
27. mar 2024

@tessa165 endo mam, lebo mam problem so ŠŽ, tak pojdem reproimuno a hemato pre zaciatok

tessa165
27. mar 2024

@babushkaem urcite aj tu genetiku pre zaciatok

sonkam
27. mar 2024

@tessa165 akoze na genetike páru málo kedy niečo nájdu, jedine ak mutácie ale tie vedia aj na hematke vyšetriť takže zas je dobré ju mať vyšetrenu tu genetiku ale je to také že pokiaľ nemáš v rodine nejaké predispozície tak sa tam nič neukáže na tom karyotipe

tessa165
27. mar 2024

@sonkam ja pre čisté svedomie