Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@tessa165 nezabudaj, ze v krvi toho hcg je viac nez v moci 🙂
@babushkaem @sonkam vdaka baby, inak niesom uplne sialena to len ze je toho na mna moc a testy sa mi zdali 3 dni rovnake a slabe.... , joj keby toto vyslo ..... no vo stvrtok mam ist na krv tak sa uvidi
@tessa165 akoze, po tomto co vystrajam ja a zeriem si tu nevry kazdym testom aj ked je to uplne zvytocne aj cele testovanie, tak ta uplne chapem :D toto niekto nepochopi, kto si tym celym nepresiel, a pozitivny test este nie je vsetko, tym to cele sialenstvo iba zacina :D
@babushkaem neboj viem mne jedno v 10 tt vzali a tak krasne mu bilo srdiecko, mmt :(
@tessa165 to bolo z mojej strany len take konstatovanie. ja som nikdy nelovila duchov na teste, a ked teraz pomaly mikroskopom hladam ducha tak na seba kukam, ze ci mi uz nacisto preplo, ale robim to nadalej.. a ja som len teraz maly celkovo prvy et v zivote a keby si mam rozhodnut, ci si pichat injekcie alebo cakat na test, tak aj dvadsat injekcii si radsej budem pichat ako tieto nervy
@babushkaem ja si picham injekcie 2x denne popri tom cakani :DDDD aby mi ten cas lepsie presiel :D, ale rpavda ze som si vzala tieto 2 tyzden volno prvy tzyden sme boli na chalupe a teraz sme dosli zas tu takze chodim aspon na prechzdky a uzivam slniecko tak niektore dni zbehnu rychlo
@veronika905 divcata tak ja som dnes 18 dpt a celkove hCG je 7005 tak to je snad na dobrej ceste 😍
@adabise683 určite áno 😍
Baby môj chlap si dnes asi zvrtol nohu. Zajtra OPU a sme na úrazovej chirurgii. Myslíte, že ak by mu robili RTG, že by to nejako mohlo ovplyvniť spermie?
@adabise683 krasne cislo😍
@makrelkam dakujem 😍 5 krat som pozerala ten vysledok ci dobre citam 😆 viem ze som este len na zaciatku, ale pre mna je to po 7 rokoch velky posun dopredu
Dievčatá štvrtok idem na krv len neviem či treba ísť na lacno alebo nie?
@marika3108 netreba
@babushkaem no ukaz, posudim :D
@babushkaem no veru nevidim nic:(, este tomu daj jeden den , budem drzat palce
@babushkaem 😥 ale tak možno sa ešte ukáže
pochybujem baby, to už by sa určite ukázal.. Toto bol prvý ET, ešte mám tri embrya v mrazaku, tak zbehnem na hemato atd, ci mi netreba nieco na riedenie krvi alebo co..
@babushkaem nedavali ti uz v car nieco preventivne? niektore zvyknu... ale obehaj si tie vysetrenia urcite, ked nie pre ine aspon pre dobry pocit ze je vsetko v poriadku
@tessa165 nie, nič, tak počula som, že na prvý krát to málo komu výjde.. že skôr ten KET. a čo teda všetko mám obehať?
@babushkaem hm reproimuno, endokrinologiu, hemato, genetiku,... neviem ja mam este nk bunky z maternice,
tieto posledne su skor uz u mna zo zufalstva ze to neslo ema, era alice a hystereskopiu okrem toho viac ako pol roka chodim k fyzio na cvicenie na uvolnenie panvoveho dna a aj na mobilizaciu...
neviem ci som nezabudla ale tie psoledne to ti netreba velmi su to predrazene vysetrenia a vacsinou vyjdu ok.. to je uz ozaj zo zufaltva
@babushkaem tak ako píše
@tessa165 isto by som si obehala tie vyšetrenia. Unk bunky nemusíš hneď riešiť ak nechceš a hematku hlavne takú ktorá rieši aj syndróm lepivych doštičiek
@tessa165 endo mam, lebo mam problem so ŠŽ, tak pojdem reproimuno a hemato pre zaciatok
@babushkaem urcite aj tu genetiku pre zaciatok

@tessa165 nie v takýchto hodnotách sa to udáva