Ahojte 🙋🏻♀️, je tu niekto kto plánuje vklad teraz v marci? Ja som dnes prvý deň MS práve začínam s liekmi 🙂
ja idem štvrtok na ultrazvuk - 13 DC ...a dufam, ze mi povedia rovno, kedy mám prísť na vklad, lebo už nestíham ísť na dalsiu kontrolu do konca týždňa :-/
@paty82 ahoj 🙋🏻♀️,jeee držím palce 🫶🏼 tak ty budeš asi medzí nami prvá.. je to tvoj prvý KET či ?🙂
@abigail45 ahoj 🙋🏻♀️, ako sa cítiš po opu? 🙂
@michaelaj174 ahoj🙋🏻♀️, veď takýto deň je bežný na kontrolu a potom už rovno vklad naplánujú berieš aj lieky?🙂
Ja mám v pláne,ale vieš ako človek mieni a ten hore mení...vraj v native.... nedávam tomu šancu
Ahojte, aj my ideme na KET, piatok ideme na ultrazvuk tak uvidime na aky den dostaneme termin vkladu. Piatok budem 11 DC. Drzim palce kazdej jednej z Vas.
@ria999 to je rozhodnutie jednej arogantnej doktorky... ktorú nezaujíma nikoho iného názor,lebo je najmúdrejšia...darmo hovorím zakaždým, že mám dlhý cyklus. Vždy som to rátala tak , že mám 31 , lenže ma vyviedli z omylu, ráta sa od prvého dňa silného krvácania, tak v podstate mám 33 dňový cyklus...najprv dva dni špiním...no a ovuláciu mám 20 DC.... takže jasné, že 11DC nič nenájdu na ultrazvuku, a potom určite nebudem mať ideálnu krv...a stratím ďalší mesiac
@ria999 ja to mam take vselijake,ten moj cyklus…stavali sa mi ze som musela prist znova este na kontrolu…mam kratsi cyklus ale ovu mavam niekedy dost neskoro….Dufam,ze mi uz rovno povedia termin na plazmu a vklad 🤞🏻
@abigail45 ja som rovnako. Tiez po opu tyzden a cakam na MS
Ja čakám na MS a začínam so stimulkou a verím, že rovno do ET pôjdeme 🤞😀
Ahoj ja som bola na KET 3.3. posledný pokus .. držím každej palce ♥️
@paty82 my tak isto sme dali všetko len jedno čo ma najviac mrzí je presne genetika ktorú sme nedali 😔 .. ja mám teraz už 4 KET a aj to posledný
@kuggis a to kde chodiš do car? Prečo potom nezmenis dr keď ti nevyhovuje?🤔
@aglaonema držím palce ✊🏻🍀 .. koľko máš embrya?🙂
@janka1188 ahoj🙋🏻♀️ držím palce✊🏻🍀
Tie čo už máte KET za sebou chystáte sa aj testovať alebo vydržíte do krvi? 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ria999 Ahoj, ja som bola dnes na KET 😍