Plánujete KET alebo ET v marci 2025?

ria999
3. mar 2025

Ahojte 🙋🏻‍♀️, je tu niekto kto plánuje vklad teraz v marci? Ja som dnes prvý deň MS práve začínam s liekmi 🙂

paty82
3. mar 2025

@ria999 Ahoj, ja som bola dnes na KET 😍

abigail45
3. mar 2025

@ria999 aj ja 🙋🏽‍♀️ som po OPU a aktuálne čakám na menštruáciu

michaelaj174
3. mar 2025

ja idem štvrtok na ultrazvuk - 13 DC ...a dufam, ze mi povedia rovno, kedy mám prísť na vklad, lebo už nestíham ísť na dalsiu kontrolu do konca týždňa :-/

ria999
autor
3. mar 2025

@paty82 ahoj 🙋🏻‍♀️,jeee držím palce 🫶🏼 tak ty budeš asi medzí nami prvá.. je to tvoj prvý KET či ?🙂
@abigail45 ahoj 🙋🏻‍♀️, ako sa cítiš po opu? 🙂
@michaelaj174 ahoj🙋🏻‍♀️, veď takýto deň je bežný na kontrolu a potom už rovno vklad naplánujú berieš aj lieky?🙂

paty82
3. mar 2025

@ria999 Ahoj, ďakujem krásne 😘 Už druhý KET, prvý bohužiaľ neúspešný...tak veríme, že tento sa už podarí 🙏😇

kuggis
3. mar 2025

Ja mám v pláne,ale vieš ako človek mieni a ten hore mení...vraj v native.... nedávam tomu šancu

ria999
autor
3. mar 2025

@paty82 ver že áno 🤗.. aj ste si doplácali niečo ku vkladu?
@kuggis a prečo ideš v native keď tomu nedávaš šancu?🤔 .. ja som tiež dúfala že ten hore mi dopraje ísť v native a keď som to skúsila som skončila s anovulacnym tak ako každým jedným cyklom a cystou takže poznám ten pocit 😏

teddy1991
3. mar 2025

Ahojte, aj my ideme na KET, piatok ideme na ultrazvuk tak uvidime na aky den dostaneme termin vkladu. Piatok budem 11 DC. Drzim palce kazdej jednej z Vas.

paty82
4. mar 2025

@ria999 my si platíme všetko už sami, keďže sme samoplatci 🙃 Ale priplácali sme si ICSI,MACS, MFSS, predĺženú kultiváciu, GERI inkubátor. Akurát sme nedávali genetiku.
A Ty ak som dobre pochopila chystáš sa na ďalší KET?

kuggis
4. mar 2025

@ria999 to je rozhodnutie jednej arogantnej doktorky... ktorú nezaujíma nikoho iného názor,lebo je najmúdrejšia...darmo hovorím zakaždým, že mám dlhý cyklus. Vždy som to rátala tak , že mám 31 , lenže ma vyviedli z omylu, ráta sa od prvého dňa silného krvácania, tak v podstate mám 33 dňový cyklus...najprv dva dni špiním...no a ovuláciu mám 20 DC.... takže jasné, že 11DC nič nenájdu na ultrazvuku, a potom určite nebudem mať ideálnu krv...a stratím ďalší mesiac

michaelaj174
4. mar 2025

@ria999 ja to mam take vselijake,ten moj cyklus…stavali sa mi ze som musela prist znova este na kontrolu…mam kratsi cyklus ale ovu mavam niekedy dost neskoro….Dufam,ze mi uz rovno povedia termin na plazmu a vklad 🤞🏻

mimicka2013
4. mar 2025

@abigail45 ja som rovnako. Tiez po opu tyzden a cakam na MS

aglaonema
4. mar 2025

Ja čakám na MS a začínam so stimulkou a verím, že rovno do ET pôjdeme 🤞😀

janka1188
5. mar 2025

Ahoj ja som bola na KET 3.3. posledný pokus .. držím každej palce ♥️

paty82
5. mar 2025

@janka1188 ahoj, aj ja som bola 3.3. na KET 🥰 Ako sa cítiš?

janka1188
5. mar 2025

@paty82 zatiaľ nič také nepociťujem sem tam ma v podbrušku zabolí inak nič a ty ako sa cítiš? ☺️

paty82
5. mar 2025

@janka1188 presne tak isto. V pondelok a v utorok ma bolelo podbruško tak viac...dnes už len tak trocha. Inak absolútne nič.

janka1188
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka1188
5. mar 2025

@paty82 a mala si nativ alebo riadený ket

paty82
5. mar 2025

@janka1188 Natív a Ty?

janka1188
5. mar 2025

@paty82 ja tiež pred mesiacom som mala riadený a nevyšlo to tak som chcela skúsiť v native

paty82
5. mar 2025

@janka1188 tak snáď nám tie "natívy" zapasovali a bude dobre 😍🍀

janka1188
5. mar 2025

@paty82 dúfam že áno 🙏🙏🍀🍀

ria999
autor
6. mar 2025

@paty82 my tak isto sme dali všetko len jedno čo ma najviac mrzí je presne genetika ktorú sme nedali 😔 .. ja mám teraz už 4 KET a aj to posledný
@kuggis a to kde chodiš do car? Prečo potom nezmenis dr keď ti nevyhovuje?🤔
@aglaonema držím palce ✊🏻🍀 .. koľko máš embrya?🙂
@janka1188 ahoj🙋🏻‍♀️ držím palce✊🏻🍀
Tie čo už máte KET za sebou chystáte sa aj testovať alebo vydržíte do krvi? 🙂

janka1188
6. mar 2025

@ria999 ďakujem ☺️tebe tiež 🍀 ja som včera skúsila testovať či mám v tele ešte ovitrille ale už je sneho biely. Ja mám v pláne 7 deň dúfam že vydržím 🫣 chodím ešte aj na infúzie tak aby som zase zbytočne peniaze nevyhodila

ria999
autor
6. mar 2025

@janka1188 to je dobre že si si odkontrolovala ja som už na 6 deň mala druhú čiarku tiež by som asi do krvi nevydržala 🙈 .. a na aké infúzie chodíš?

kiwi3
6. mar 2025

@ria999 ta genetika ta moc nemusi mrziet. tie nevhodne sa v drvivej vacsine neujmu a ani vysetrene nie su zaruka, ze sa ujmu. tiez som si myslela, ze to uz bude tutovka a nic.

paty82
6. mar 2025

@ria999 Ja sa snažím s testami vydržať ešte aspoň do budúceho týždňa 😉 aj som zvedavá, ale aj sa bojím 🥹

aglaonema
6. mar 2025

@ria999 žiadne už 🙈 mali sme dve, prvý vkladom vyšiel, len potom nastali komplikácie a stalo sa čo sa stalo a druhý vklad nevyšiel.. teraz ideme od začiatku stimulacia, OPU a potom hádam ET

kuggis
7. mar 2025

@ria999 chceli sme ísť do Brna, lenže sme skončili v Martine a tam to nefunguje tak , že máš svojho doktora

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre