Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@ashleyka ja plánujem PN aj počas stimulácie, chcem mať čo najviac kľud. Hlavne kolegyne vedia prísť do práce aj choré a nerada by som pred opu ešte riešila nejakú chorobu. Hlavne aj pri predošlej stimulácii som bola stále unavená a bolievala ma hlava a nafúknutá som bola ako melón. Majú nám sťahovať kancelárie a bude trošku zhon, tak by som sa rada tomu vyhla 😄
@ashleyka veru po opu som aj ja bola trochu vtedy, uvidíme ako to pôjde teraz keď mi pomenili lieky. Akože ešte sa pohrávam v hlave, že či by som to nedala aj bez PN, ale tie kontroly každých pár dní to je pre mňa kvantum priepustiek alebo dovolenky v ťahu keďže car mám +- 80km. A ono aj podvedome človek má pohodu keď nič nerieši a hlavne mám takú prácu kde je to o psychike a niekedy je ťažko si nechať chladnú hlavu.
@ashleyka mama spravi pre dieta naozaj vela 😀
@morciatko23 Že😊 naozaj aj do posledného
@emmitko Tak máme nakoniec 7❤️ 5 boli jednotkové a 2 dvojkové
@emmitko ja som to prvykrat dala bez PN aj stimulaciu aj vklad.. a doteraz lutujem, stale si hovorim ci by nemohlo byt inak… Pracu mam narocnu psychicky a este smeny 12 hodinove…tentokrat som sa dala vypisat uz mesiac pred vkladom-je pre mna dolezite aby som bola v pohode odychnuta nielen fyzicky aj psychicky… ak mas tu moznost urcite sa daj na PN
@ashleyka ja som mala len 2 z prvého IVF, prvý ket som potratila v 5+3tt a druhé sa neujalo. Ja som ani neplánovala vkladať 2 keďže mám inzulínovú rezistenciu a cukrovku 2 typu. Dvojičky sú samé o sebe nejaké riziko a neviem si to predstaviť ešte sa tomu dobrovoľne vystaviť.
@butterflyeffect tiež som sa tak rozhodla. Keď som sa rozprávala s doktorom tak ma chce dať PN na stimuláciu, len tým, že vklad má byť až v ďalšom cykle chce ma poslať do práce a potom zasa vypísať deň pred vkladom. Tak rada by som pred tým bola doma lebo úplne som bola inak naladená a aj oddýchnutá, telo už myslelo úplne inak ako po zhone z práce. Chcem sa ešte opýtať obvodného či má nenechá doma celý čas od stimulácie až po ten vklad. Keď vidím, že kola iných ľudí tú PN zneužíva a kadejako sú doma a keď ja to potrebujem a nedá sa tam mám nervy akurát 😂 lebo proste človek za to dáva nemalé peniaze a psychika robí svoje proste a keď denne komunikujem s cca 80 ľuďmi a počúvam niekedy aj kvalitný náklad tak ozaj by som radšej bola doma a v kľude
Baby, ktorú z vás teraz najbližšie čaká vklad? Ja som dnes 2. den po a odrátavam dni do odberu krvi. 🍀🍀
@morciatko23 cauko, mna caka az v piatok ... tak snad bude marec pre nas vsetky uspesny 😀
@adabise683 juuj, super, tak to držím palce 🍀
@morciatko23 držím prsty❤️✊🏻 my teda odložený ET tak až apríl😓
@ashleyka ďakujem. A za teba ma to mrzí, prečo ti to odložili? 😟 ale neboj, ani sa nenazdáš a bude tu deň D. Tiež som musela odkladať dva vklady, kvôli večným chorobám a ubehlo to rýchlo.
@morciatko23 kvôli ohss 😕 ale to nič,nejak vydržíme😊 no teraz to obdobie je strašné na choroby
@ashleyka aha, to je nanič. 😔 Ale neboj, to ubehne 🙂 ano, tie choroby su hroza, snad uz skoncia ked je uz teplejsie
Dievcata tak ja idem zajtra na to ... 4.45 zvoni budik tak snad nezaspim ... snad mi ten den zien "prinesie stastie" 😀
Ja az buduci tyzden 13.3
@adabise683 drž sa! A hlavne, nech sa ti to podarí 🍀🍀🍀
@butterflyeffect vtedy som ja akurát mala ísť na krv, no idem už v pondelok. Aj tebe prajem, nech ti vyjde 🙂♥️🍀
@morciatko23 dakujem velmi pekne 😘 embryjko vyzeralo dobre tak snad sa mu zapaci u mna 😀... uz "len" 12 dni cakat na krv ... drzim nam vsetkym palce dievcata 🥰 rada citam pribehy ktore dobre dopadli a verim ze kazda raz takym prispejeme
@adabise683 tak veľa šťastia! Ja neviem či vydržím do pondelka, a možno zajtra zbúcham test 😂😂😂
@butterflyeffect ahoj cakatelka, kedy si mala ket? 🙂
@lejduska ahoj, prave ze este len pojdem 13.3 predtym som mala 06/2023 ET ale skoncilo to MMT
@butterflyeffect ahaa,pardon zle som to pochopila. No to je vo chvila 🙂
@ashleyka sme na tom podobne aj nám odložili vklad😕 boli sme na sone v CAR, mala som malé folikuly, predpísali mi letrozol a čakáme na apríl

@ashleyka akože super počet, v prvom IVF bolo 17 oplodnených. Prvý deň sme mali čo sa ujali 3, a do 5 dňa došli 2. Akože nebolo mi všetko jedno celú dobu 🙈 ale tak dúfam, že ostane čo najviac ☺️ keď by som ich mala 16 tak ako ty, tak by sa mi o niečo lepšie dýchalo 😄 no mne povedali, že predpoklad je v ďalšom cykle po opu, ale uvidíme ako na tom budem. Ak to nebude dobre tak tiež to isto nebudú hrotiť. Vieš čo ja si stále hovorím... Bábo chceme už od r. 2020 a už ten 1/2/3 cykly nie sú už podstatné, hlavne nech sme na to fit. Aj
si bola PN počas stimulácie?