icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

linamihi
15. mar 2024

@morciatko23 blahozelam srdecne a silno drzim prsty nech len prosperuje🍀

linamihi
15. mar 2024

@adabise683 , @makrelkam Ahojte baby co ste po vklade, drzim vam silno silno palce. ❤️ Ja idem na vklad teraz v pondelok. Dali ste si aj embryoglue?

makrelkam
15. mar 2024

@linamihi dakujem podobne drzim palceky, nech to vyjde🙂 ja som nemala, resp ani mi nikto nic navyse neponukol🤷‍♀️

butterflyeffect
15. mar 2024

@linamihi ja som davala, pri prvom nam v centre vraveli ze netreba, vklad vysiel ale bolo to MMT takze teraz mi urcite odporucali

morciatko23
15. mar 2024

@linamihi ďakujem, si zlatá ♥️

adabise683
15. mar 2024

@linamihi Dakujem velmi pekne 🥰 Budeme aj my drzat tebe palcev pondelok 🍀 Ja som embryoglue nemala, ale v den vkladu a 4 dni po som si na podporu uhniezdenia pichla este ovitrelle ...musim teda cakat do vysledku krvi (pojdem v stredu) bo z mocu by mohol kvoli ovitrelle ukazovat dve ciarky aj kebyze tehotna nie som..

lauri13
Autor odpoveď zmazal
veronika905
autor
16. mar 2024

@adabise683 mala som len 4mm povedali mi že mám PCOS, bola som bez liekov, mala som predpísaný ovitrelle a utrpgestan ale nestihla som ich ani užívať , teraz mám predpísaný letrozol od 3DC a kontrolu 12DC čiže začiatkom apríla tak uvidíme

veronika905
autor
16. mar 2024

@ashleyka práve toto, úplne som bola nastavená na to že už to konečne bude 😕nie nebrala som nič ale teraz mi dali letrozol od 3DC

adabise683
16. mar 2024

@veronika905 tak drzim palce aby nabuduce slo vsetko lepsie 🍀

babushkaem
16. mar 2024

Ja som bola na odbere vcera, dnes pisali mail, ze sa spravne odplodnilo 5 vajicok, cize na vkald idem asi v stredu. Ak vsetko dobre dopadne 🤷🏻‍♀️

adabise683
18. mar 2024

Dievcata tak ja som dnes 10. dpt a aj ked viem ze este stale moze test ukazovat ovitrelle, mam stale nadej bo tam stale 2 ciarky su 😍 minuly vklad o takomto case som mala len jednu ciarku tak verim ze som sa minimalne posunula troska dopredu ..na krv idem az v stredu

sonkam
18. mar 2024

@adabise683 jej super držím palce a verím že to ovitrelle už nebude 😍✊🏼🙏🏼

butterflyeffect
18. mar 2024

To cakanie je hrozne 🫣 ja som dnes 5 DPT, test snehobiely, ja viem ze skoro ale pri ET som uz na 5DPT mala ducha… mne uz sa v noci aj o testoch s 2 ciarkami sniva🤣 som dom na PN tak hlava pracuje na 100%

adabise683
18. mar 2024

@sonkam dakujem velmi pekne 😍 dufam veru aj ja ale samozrejme este to beriem s rezervou

adabise683
18. mar 2024

@butterflyeffect veru je to narocne..ale 5dpt je ozaj este skoro..drzim palce aby sa ciarka coskoro objavila 🍀

butterflyeffect
18. mar 2024

@adabise683 dakujem 🤗

sonkam
18. mar 2024

@adabise683 to verím ja som tiež tak nevedela po gonasi či je to ešte injekcia či nie. Tak nech len pekne tmavnu //

makrelkam
18. mar 2024

U mna to vyzera zatial fajn😍ciarky silneju aj na digitalnom uz mam +2-3(som 12 den po KET). Krv v stredu, tak uvidime ake budu cisla.
Ale trapi ma jedna vec, picham si fraxiparine a uz 2-3 dni mam strasne svrbenie, zacalo to na bruchu a teraz mam pocit, ze sa musim skrabat vsade. Citala som, ze to nejaka reakcia na fraxi, alebo nejake pecenove testy zle(ale v 5.tt to este asi nemoze byt?!).
Stretli ste sa s tym niekto? Co robit len vydrzat? Fraxi pichat musim, pri minulom tehotenstve ma nic nesvrbelo🤔

makrelkam
18. mar 2024

@butterflyeffect drzim palce a ozajlen vydrzat☺️ja som mala uplne slabulinke nic na 5den a 6 a 7 den to nejako vyrazne nestmavlo, takze panika bola🙃teraz uz pekne vyrazne ciarky (12den), tak verim v pekne cisla na krvi🤭

adabise683
18. mar 2024

@makrelkam drzim palce 🍀 ja idem tiez v tu stredu na krv 😀

sonkam
18. mar 2024

@makrelkam držím palce čo sa týka toho fraxi, povedz o tom tým kto ti to predpísal, väčšinou sa takto prejavuje alergia naň a potom sa mení za clexan . Mňa tie niekedy po vpichu svrbi a mám aj červeny fľak ale zatiaľ sa to dá tak neriešim,tak sňať sa to nerozbehne

makrelkam
18. mar 2024

@adabise683 potom pis☺️ocakavam priaznive vysledky🤞😌

makrelkam
18. mar 2024

@sonkam ono je to vydrzatelne, len aby to nejako neskodilo. Urcite to spomeniem v stredu na kontrole😌

sonkam
18. mar 2024

@makrelkam uškodiť to neuškodí len to proste zmenia na clexan potom ak ťa to bude trápiť stále.

lejduska
18. mar 2024

@makrelkam zmenia ti na clexane, mala som tak v tehu reakciu na fraxiparine a zmenili, a teraz mi rovno dali clexane

butterflyeffect
18. mar 2024

@makrelkam dakujem ja idem na krv uz piatok to je 9 DPT, ale aj dovtedy mi pride daleko 🫣

butterflyeffect
18. mar 2024

@makrelkam ja som pri prvom ET zas clexane nemohla a menila som za fraxik, pri clexane samotny vpich bolestivy a potom ako ked vcela ustipne dobrych 20 minut, povedala som lekarke a bez problemov vymenila- myslim ze rovnake zlozenie len ina firma. Teraz nepicham vobec tentokrat my dali len anopyrin. Picham ale prolutex a robi sa mi z neho modriny a boli ma z neho brucho ako keby som mala udrete…

makrelkam
18. mar 2024

Mate uz aj nejake priznaky? Mna obcas poriadne pichne v podbrusku, a hlavne ked rychlejsie vstanem

sonkam
18. mar 2024

@makrelkam mňa bolia krize a je mi rano-vecer zima na nohy ... Prvé 3 dní má pichalo v ľavom vaječníku ale to už prešlo