Platba a proces refundácie v Gynfiv Žilina
Ahojte , baby v gynfiv Žilina to ako chodí? Sme poistenci v unione a čo dáva Union 1200 na IVf tak to aj tak my musíme zaplatiť a potom nám to poisťovňa vráti? V heliose nám to rovno odrataali z platby tak neviem či aj v gynfive alebo ako ..a napr v heliose sme platili ket 350 a v cenníku majú asistovanej hatching cca 200eur ale my sme vždy platili iba tých 350 že hento automaticky robili pri blastocystach...to robia tak aj v gynfive?
@jankazufala a výsledky prídu poštou?
@baskustek ano postou
Ahojte, poradí mi niekto? Po troch potratoch nám gynekológ odporučil asistovanú reprodukciu. Keďže sme zo Žiliny odporučil Gin-fiv ale rozhodnúuť sa máme sami. Má niekto skúsenosť s úhradou plnej sumy bez asistencie zdravotnej poisťovne? Sme už vekovo mimo limit - mne je 43 a manželovi 45 preto kvôli veku nemôžeme dlhšie čakať. Potrebovali by sme vedieť koľko to všetko cca stojí. Ďakujem za odpoveď.
Ahojte, poradí mi niekto? Po troch potratoch nám gynekológ odporučil asistovanú reprodukciu. Keďže sme zo Žiliny odporučil Gin-fiv ale rozhodnúuť sa máme sami. Má niekto skúsenosť s úhradou plnej sumy bez asistencie zdravotnej poisťovne? Sme už vekovo mimo limit - mne je 43 a manželovi 45 preto kvôli veku nemôžeme dlhšie čakať. Potrebovali by sme vedieť koľko to všetko cca stojí. Ďakujem za odpoveď.
@jana2281 pisem ss

@jankazufala a kde si sa objednala, v ZA? Dr mi hovorila, že majú spoluprácu s nejakou ambulanciou, vraj ma objednajú skôr. To je v nemocnici? A stačí tam prísť raz a potom prídu výsledky?