icon

Platba a proces refundácie v Gynfiv Žilina

19. mar 2025

Ahojte , baby v gynfiv Žilina to ako chodí? Sme poistenci v unione a čo dáva Union 1200 na IVf tak to aj tak my musíme zaplatiť a potom nám to poisťovňa vráti? V heliose nám to rovno odrataali z platby tak neviem či aj v gynfive alebo ako ..a napr v heliose sme platili ket 350 a v cenníku majú asistovanej hatching cca 200eur ale my sme vždy platili iba tých 350 že hento automaticky robili pri blastocystach...to robia tak aj v gynfive?

Strana
z2
baskustek
24. mar 2025

@jankazufala a kde si sa objednala, v ZA? Dr mi hovorila, že majú spoluprácu s nejakou ambulanciou, vraj ma objednajú skôr. To je v nemocnici? A stačí tam prísť raz a potom prídu výsledky?

baskustek
25. mar 2025

@bendik3 aj teba poslali na genetiku?

jankazufala
Autor odpoveď zmazal
baskustek
25. mar 2025

@jankazufala a výsledky prídu poštou?

jankazufala
25. mar 2025

@baskustek ano postou

jana2281
28. apr 2025

Ahojte, poradí mi niekto? Po troch potratoch nám gynekológ odporučil asistovanú reprodukciu. Keďže sme zo Žiliny odporučil Gin-fiv ale rozhodnúuť sa máme sami. Má niekto skúsenosť s úhradou plnej sumy bez asistencie zdravotnej poisťovne? Sme už vekovo mimo limit - mne je 43 a manželovi 45 preto kvôli veku nemôžeme dlhšie čakať. Potrebovali by sme vedieť koľko to všetko cca stojí. Ďakujem za odpoveď.

jankazufala
28. apr 2025
@jana2281

Ahojte, poradí mi niekto? Po troch potratoch nám gynekológ odporučil asistovanú reprodukciu. Keďže sme zo Žiliny odporučil Gin-fiv ale rozhodnúuť sa máme sami. Má niekto skúsenosť s úhradou plnej sumy bez asistencie zdravotnej poisťovne? Sme už vekovo mimo limit - mne je 43 a manželovi 45 preto kvôli veku nemôžeme dlhšie čakať. Potrebovali by sme vedieť koľko to všetko cca stojí. Ďakujem za odpoveď.

@jana2281 pisem ss

Strana
z2