Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
ahojte babulkienky 🙂
melisska mno pomalicky ubiehaju, mohli by aj rychlejsie 😀
Petronelka, zial neustupuju...a ty ako? este debatis so zachodovou misou? 😝 kedy ides na utz? ja vo stvrtok, alebo piatok, uz nech to je a mame srdieckoooooooooooooo 😀 😀 😀
melisska, tak to nie je az take zle ...20 min, ale najradsej by som sla aj s manzelom , keby nieco ze som pri Samkovi 😒
ano v stredu kontrola, ja ratam, ze na tyzden bude odber v pondelok alebo utorok , streda najneskor 😵
dalidka, ahoj, ja by som necakala..ale to je na tebe 😉 melisska ma pravdu,sestricka vie , preco odporuca hned jedno za druhym 🙂
a v stredu sa tam nik nechysta do Splnu?
ahojte
kukulik pod na skype prosim
ahoj kukulik, aj vy zahradnicite? 🙂 hej hej, sestricka kazdemu hovori, ze najskor sa chyti ked ides jedno za druhym...
ahoooooooooooj moja, idem 😀
lyndus, tak trochen, to vlastne svokrovci,a le my sme sa kustik prizivili...a teraz su momentalne na lieceni, tak musime polievat aj ich cast 😀
hej hej, to prizivovanie poznam, my sa tiez tak u svokrovcoch prizivujeme 😀
😀 😀 😀 ...my mame taky fliacik a na nom len cibulu, hrasok, tekvicu, cuketu a zopar priesad kalerabov..tak sa to da 😀
mno my sme na tom este lepsie...svekrus nasadi, polieva, pozavara a my len vytahujeme kysle uhorky z pivnice hehehehehehehe... a este vyzierame hrasok a jahody, ked su 😀 😀 😀
Dobre ranko...posielam virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
dobre ranecko 😵 chytaaaaaaaaaaaaaam 😀
lyndus to je dobra svokra 😀 ...nasi svokrovci maju este aj viac , oni vsetko mozne aj nemozne,ale zase pre nich je to pasia, tak nech si sadia....len ked to treba stale polievat 😀 😀 😀 ale mame radost, ked to tak pekne rastie
ahojte babulky 🙂 krasne tehu ranecko zelame a tehu virusiky posielame TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :-hej hej kukulit, zlata svokra, oni tu zahradku maju presne tak isto, zivotabudic a pasiu, maju tam zemiaky, paradajky, uhorky, cuketu, cviklu, hrasok, mrkvu, cibulku a kopec inych hluposti 😀 a ovocne stromy, cernice, jahody, mno kopec toho je 😀 a sedenie s grilom tam maju postavene, takze zakazdym ked sme tam pogrilujeme nieco, popolieva sa, proste vikend v prirode...aj nam to dobre padne, ked niesme stale zatvoreny v byte 🙂
teda kukulik, prepac za ten preklep 😅
Ahojte všetky.Prajem vám krásny slneční deň. 🙂 😎
lyndus no akoby som citala o ich zahradke, presne tak 😀
inak ja uz mam teda riadny ovulacny hlien 😅 to znamena, ze hormon uz zabera 😀
lulocka aj tebe krasny dnik 😎
kukulik, aspon vies, o com hovorim hehehe... mno to je super, ja som to nikdy nevedela rozoznat, ja som mala vytok takmer permanenntne a ziaden doki si s tym nevedel rady, takze o beriem ako normu 😀 a ako sa citis?
citim sa celkom fajn, ale vzdy po pichnuti ma boli hlava vecer, rano uz pohoda, a vecer po pichnuti opat...uz si na to zvykam, nie to silna bolest..da sa 😀 vydrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim vsetko 🙂
ja som teraz vlastne v case mojej normalnej ovulky, tak asi preto sa to este zintenzivnilo 😝
jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sak sme nejake bojovnice, pre bobacikov secko 😀
Dobry den 😀 ja som len teraz vyliezla z postele 😀
Lyndus a zuzka chytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😵
Ahojte 🙂
Prave som prisla z dalsej kontroly, mala ma uz 3318g, je o tyzden az dva popredu, takze sa nam to veeeelmi blizi..... do utorka si mam vybavit predoperacne, v utorok dalsia kontrola a pomaly ideme na to..... 😵
vsetkym vam drzim palce 😵 😵 😵 😵
jeeeeeeeej katy, silne drzim palceky tesim sa na Haničku 😵
Vložila som do albumu dve nove fotky, nie do IVF, ale do druheho 😉 co vy na to? 😀 😵
Zase som tu sama ☹
ahoj melisska tehulka 🙂
varim si akurat kapustnicu, ale nemam nist udene, teraz na maso nemam moc chut, tak bude iba s bujonmi, taka kapustova polievka 😀 mno ako sa ti dari melisska, si sa vybuvala? 🙂
ahoj lynduska, nie som sama 😵
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dalidka dakujeme 😵
Ja som tiez IVF odkladala po neuspechoch na neskor, ale teraz mi uz sestricka povedala, aby som isla na to hned nie po pol roku 🙂 dalidka ona vie preco to hovori 😵