Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
Ahojte Splniecka! Tak ja som dnes uz ani nemusela testovat ☹ V noci sa krvacanie rozbehlo uplne na plno. Od pondelka som striedavo spinila a podvecer stale trosicku krvacala. Ten strach, napatia a aj obrovske sklamanie boli a vlastne aj su neuveritelne vycerpavajuce. Dakujem Vam za vasu podporu a vsetkym silno-presilno drzim palce!
@lienka_1 ahoj...tak uz som si to precitala ☹ je mi to velmi luto ☹ drzim palce, nech to co najrychlejsie stravis, lebo viem, ako sa citis ☹ my tiez nevieme, co nas este caka, cakame na testik, na 8den po KET vysiel negativne, tak uvidime...zatial nespinim ani nekrvacam ani nic, len brusko pobolieva stale ako pred MS...tak uvidime...MS by normalne mala prist 07.02.,na krvicku sme objednani 09.02....zajtra otestikujem zas, to bude 10 den po KET, ale ked pocitam aj den prenosu...drzkaj sa, myslim na teba 😉
takze som bola na kontrolu,dnes nas tam bolo pozehnane, je to hrozne, ze nas je tolko, co tuzime a nemame, ale dufam, ze sa to coskoro vsetko zmeni a budeme vsetky stastne maminy, v nedelu vecer pregnyl a utorok odber vajok, ide este niekto v utorok?
@lienka_1 moja ja to iste, sice nekrvacam ale dnes test negativny, ja som si to aj myslela, neviem preco, ale urcite sa tam nieco dialo, ked sme zacali spinit, len fazulky su slabe a neudrzalo sa, tak mi to povedal dnes dr. povedal, ze nemam vesat hlavu, ale ja tomu neverim, verim testom 😉 rychlo sa s tym zmierme a sup do dalsieho kola
@lienka_1 je my to velmi luto 😢 😢 😢 😢
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka_1 aj ja 😉