Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
trochu spinim, je to po ET normalne?
@majka27 prave na to spinenie som sa lekara pytala...pozeral na mna jak puk 😀 lebo si myslel, ze sa pytam na spinenie po odbere...mi povedal, ze som vravel, ze spinit mozete...a ja, ze viem, len sa pytam ci moze byt aj teraz po vklade...a on ze ano...takze nebooojaaaaaj...vravel, ze on nam krcok nesledoval, tak nevie aky je....ale ze je to moznee 😉
Dnes sa nechce nikomu písať?Čo všetky pospávate? 🙂
tak nejako 🙂
@deni5 xixi...no veru...asi na nas vsetky prisla jarna unava...ja tu cely den kukuckujem medzi spankami 😉 no zatial som vonku nebola...som nejaka ospala a dala som si predsavzatie, ze par dni urcite budem lenosit...este sa vonku nachodim a hadam to aj pomoze drobatku sa v klude zakusnut 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzlik7 sestrička to veeľmi dobre povedala 🙂 uvidíš aké silné bude ako začne kopať 😀
@majka27 no paráda asi by ma trafilo 😠 ..tak ale čo už domov sa musí a oddýchnuť tiež 🙂
@deni5 jasne že bude dobre 🙂