Po akej dobe v sanatóriu ste ostali tehotné?
Ahojte,
Chcela by som sa opýtať kedy ste sa dostali do vytúženého cieľa a to k bábätku? Po akej dlhej dobe v sanatóriu?
Lebo chodím od októbra a zatiaľ sme sa dozvedeli, že partner je zdravý ale "chybná" som ja. Tak len pre info sa chcem spýtať, že ešte ako dlho...
Viem na dobre sa čaká ale my už na ten malý zázrak čakáme skoro 2 roky.
@snazilka2021 a aky je problem u teba?
@ikonica na ľavej ťažší syndróm polycystických vaječníkov a na pravej strane ľahší... 🤷♀️ Zatiaľ poslaná na hematológiu, vyše 50 dní mešká menštruácia a mám čakať dokiaľ príde tak 🤷♀️ som zvedavá kedy sa jej uráči prísť. A následne mám sa objednať na PCT
@snazilka2021 a co uz si uz tie 2 roky poskusala? Neskusala si napr vitex? na upravu cyklu...
@ikonica 2 mes. Clostilbegyt, duphaston, Infolic, čaje na otehotnenie, kyselina listová, vitamín D... Mám pocit že už asi všetko.
@snazilka2021 a ten vitex? ja som sice nemala taky isty problem, ale mam pocit, ze prave ten mi zabral spolu s vitaminmi, coomega, materskou kasickou a uz nepamatam co vsetko este...
@snazilka2021 ahoj aj my už dlhšie čakáme skoro rok a pol, moj gynekológ stále tvrdí že dva roky sú bežná doba na otehotnenie. Ze až po dvoch rokoch to mame riešit.Tak neviem ako dlho to bude ešte trvat, do centra sa nechystame. Keď tak skôr skúsim zmeniť gyn a hľadať príčinu prečo sa nedarí.
@ikonica neskúšala som vôbec ten vitex ale skúsim... Ešte čo si všetko brala?
@lavienocka Ahojky, mne bolo povedané, že keď sa snažíme viac než rok tak treba vyhľadať odbornú pomoc...Ak nechcete ísť ihneď do centra, nepotrebuješ ani výmenný lístok od svojho gynekológa len tak pre info 🙂 skús sa informovať u nejakého iného gynekológa, držím prsty 🤞
@snazilka2021 ja mam na jednom aj na druhom ťažší 😒 bez liekov nemám menštruáciu už cca 20 rokov 😒 takže viem ta pochopiť. Ja idem na druhý KET dúfam ze ti budem môcť povedať čoskoro môj čas k bábätku ☺
@snazilka2021 este dcko, ecko, zinok, b komplex... Ale nie kazdy den vsetko... Prestriedala som to... Ta coomega je dobra pre kvalitu vajicok (co pre mna ako staru raketu bolo podstatne) 😁
@lavienocka centra sa neboj.. aspon ti porobia komplexne vysetrenia... nemusis hned ist do iui ci ivf... Aspon nas nenutili... Nakoniec sa podarilo prirodzene... Ja som mala skor problem donosit... Mam dvojrocnu kocku a druha verim, ze pride na svet v aprili 😉 a to uz budem mat o par mesiacov 40r. 🙈
@ikonica jeej pekne, ďakujem za rady a gratulujem aj k druhému bábätku. Vek je len číslo hlavne aby sme sa dočkali raz toho zázraku. ♥️Ja mam problém zase otehotnieť, tak snáď raz... 🙏🙏🙏☺️Určite si chcem tie vyšetrenia spraviť. 🙂
@snazilka2021 ďakujem aj ja tebe silno držím, nech sa nám naše sny splnia. 🙏🌹
Tak snáď aj ja čoskoro Vám napíšem ako dlho sa nám to zadarilo 🙂 prajem Vám nech nám ten nový rok donesie tie najkrajšie momenty v živote 🤱❤️😍
@snazilka2021 10 rokov sme navstevovali rozne centra kym som otehotnela prvy x....

Je to veľmi rôzna doba, pre každého iná. My sme otehotnenie začali po lekároch riešiť cca 0,5 roka po začiatku snaženia, prvý raz sme do centra prišli asi po 1,5 roku. Prvé IVF nevyšlo, zmenili sme centrum a tam sa to podarilo. Od začiatku snaženia po dve čiarky na teste to trvalo asi 2,5 roka.