icon

Pobočka Iscare vo fakultnej nemocnici - Martin

mrazik29
5. máj 2010

Ahojte,
pripájam sa k názoru, že pobočka Iscare FN v Martin je výborná, nakoľko som sa po 1.IUI-intrauternej inseminácií stala mamičkou. 🙂 Je to neuveriteľné ale pán Doc. MUDr.Stanislav Tomáš, Phd a jeho tím sestričiek mi dali tú možnosť byť mamou. Záver manželovho spermiogramu - teratozoospermia, ja som tiež nebola v poriadku, hlavne moje vaječníky. Je mi jedno, že si niekto myslí, že je to reklama, ale títo ľudia si ju zaslúžia, chcem sa im poďakovať, lebo vďaka nim sa môj život a môjho manžela mení.Čo sa týka financií bola som veľmi milo prekvapená, nakoľko poznám sanatória, kde z Vás ťahajú len a len peniaze a nič sa s vami nedeje. Píšem to hlavne kvôli tomu, že keď veríte existuje možnosť, je možnosť stať sa mamičkou, ja konečne po niekoľkých rokoch.

mrazik29
autor
5. máj 2010

toto je odozva na príspevok s názvom Iscare, a.s. - Martin

zuzana_18
6. máj 2010

Ahoj mrazik,tak na prvý krát vám vyšlo IUI?Tak to GRATULUJEM!Tiež mám ten istá názor na doc.Tomáša aj celý jeho tím.Nám ale povedali,že IUI je úplne zbytočné,máme problém obidvaja.Môžeš napísať konrétne aký máš problém?Máš PCOS?A v koľkom si mesiaci?
Ďakujem a držím palce s bábätinkom!

mrazik29
autor
11. máj 2010

Ahoj,
ďakujem k blahoželaniu, som síce mesiac tehotná ale verím že všetko dobre dopadne a budeme mať zdravé krásne babätko. Môj manžel nemože mať deti, kým prídu spermie ku mne tak odumrú, ale pár asi 0,1%sú mobilné. U mňa bol problém s vaječníkmi mám ich ,,rozbité,,veľa folikulov.Ale ak môžem podporiť treba veriť, byť kľudný, nemyslieť na nič zlé a prajem veľa veľa šťastia.A bábätko príde.. len treba veriť