icon

Pocity po embryotransfere

maminka1986
30. júl 2015

Ahojte baby neviem či je táto téma vytvorená ale tak dala som ju ked tak ju zrušia :P
Tie ktoré ste boli na KET?aké máte pocity ?pripadne ET?
Kedy idete testovať ?Ktorý den? a ktroý den je dobre testovať ?
Mna napr včera v noci velmi prehánalo neviem prečo...
Bola mi zima,pichalo ma vo vaječnikoch,aj prsia boleli a kríže boleli...
je to moj prvý KET tak dufam,že bude uspešný...
Prosím prispievať hlavne dákymi pozitívnymi správami aj tie čo ste po a už mate detičky,
lebo nechcem čitať negativne skusensoti tých je viac než dosť dakujem za pochopenie a určite aj druhe baby budu radi 🙂

maminka1986
autor
1. aug 2015

@domuska11 jeej tak skoro už???užasnee.)))
dufik je ako utroš...znameho nemam nevadi pojdem utorok k dr mojmu ale neviem či ma bude pozerat odpspodu a urobi aj foto to asi nebdue vidno...fiiha 900 supeer
nie nešpinim už zaujimave...inak ja som mala tolko znameni že budem tehu ako sila a splnili sa 🙂)
celý čas som si spievala pesničku Cchcem znamenie od D. Rolins 🙂) už ked som bola po stimulke tak vyšla ta piesen a ozaj som znamenia mala..🙂
toto je večerný test teraz

domuska11
1. aug 2015

@maminka1986 uvidis ,,ze bude krasne hcg 🙂
Mne dali dufik ale az okolo 8tt.urcite budu robit sono od spodu a budu ho robit do nejakeho 13tt.je to citlivejsie a teda lepsia vidia drobca ;)
Tesim sa s tebou 🙂 je super vidiet ako test silnie a silnie 🙂
Vcera som ti pisala,ze ked uvidis // ciarky hned sa zacnes bat ci je vseko ok,aby bol v poriadku a zdravy,vsak uz mas ten pocit ?? 🙂

maminka1986
autor
1. aug 2015

@domuska11 ano mam strach pravdaže!!a aj sa tešim hlavne aby bolo všetko v poriadku a bolo zdravee 🙂
ahaa okolo 8 tt pane Bože neverim že o tom píšem neverim že som tehotná je to....neuveritelný pocit po tolkooom čase sklamani atd prajem to každej jednej babenke ktorá tuži po dieťatku
ano od spodu je to neprijemné ale človek vydrži :P ja pojdme k mojmu obvodnemu i kde by som mala ist do centra..neviem ani sama čo urobit u neho budem čakat na vysledky asi dlhšie :/ v martine su hned ten den len to mam 160 km dokopy...

jovanka81
1. aug 2015

@maminka1986 krasny testim ten si uschovaj na pamiatku...do centra sa naozaj nezen len zavolaj zebtest mas pozitivny a ze na krv by si isla k svojmu gyndosovi...ma oni ti povedia ze kedy mas prist k nim lebo tam musis este ist aby pitvrdili tehu oni a zveria ta uz do ruk gynekologa tvojho nastalo 🙂 inak letne statistiky v car su vzdy lepsie ako v inom rocom obdobi...niekedy maju aj 60% v juli a auguste 🙂

maminka1986
autor
1. aug 2015

@jovanka81 jasne to ano zavola im a vštko už som im písala 🙂)
testy odložim do albumu 🙂
podla man to orbi počasie je tplo krásne a človek ma inu naladu a všetko 🙂

domuska11
1. aug 2015

@maminka1986 kde chodis do centra??

martuska00
2. aug 2015

@maminka1986 dávala si si na seba pozor po vklade iba si ležala alebo si aj niečo robila

maminka1986
autor
2. aug 2015

@domuska11 chodim do Heliosu v Martine a ty??
@martuska00 no u nás bolo zaujimave to že ja som mala ET odložený kvoli operácii žlčnika inak by som šla na vklad už v máji -júni..takto sombola 22.7 na vklad o 10 30 ležala som asi 10 min a v den vkladu bol pohreb!!pride mi to zaujímave lebo umrela babka proste ked sme mali ist na vklad a v ten den bol vklad ked pohreb proste mne dali nový život do bruška a další život odišiel do tmaveho hrobu......šli sme sa hned najest vedla do toho penzionu a išli na pohreb -manželovi umrela babka tak sme išli z MT nie 80 km ale 130 lebo sme išli rovno odtial na pohreb celúú cestu som ležala v aute-sklopila som si sedačku a nohy hore vpredu aj som zaspala 🙂...u svokrovcov som sedela stale nohy hore na pohovke som mala nie na zemi, na pohrebe som stala cca pol hodku a išli sme ja na car čiže ako dost perný den domov sme došli o 22...
na druhý den som oddychovala nevrila len ležala skoro pred TVa aj treti den iba lažo plážo a potom som fungovala normalne nedvihala som nič ťažké ani nezmývala podlahy napr tam kde namahaš bruško a spávala som na bruchu-inak zaspat neviem :p takže tak a modlilla som sa 🙂

martuska00
2. aug 2015

@maminka1986 mala si to pekne perné ,babka vám poslala niečo z hora

maminka1986
autor
2. aug 2015

@martuska00 no to áno 🙂 zvládla som to ale ...takže podla mna nezaleži že len ležať...proste nemahat sa ale nie ležať ale tak zaleži ako kto je to individualne

domuska11
2. aug 2015

@maminka1986 my iscare mt 🙂 dnes si testovala?? Cakam uz od rana na test ;)

maminka1986
autor
2. aug 2015

@domuska11 ahaa iscare .)) tam sme chceli ist potom ma kamoška ukecala Helios..jeeej ty si podarenáá no ešteže mam..čiarka je rovnaká pošlem 🙂

domuska11
2. aug 2015

@maminka1986 ja som zas odisla z heliosu 🙂esteze mame na vyber :D

maminka1986
autor
2. aug 2015
maminka1986
autor
2. aug 2015

@domuska11 NO som to odoslala hore skoro 🙂) no pridu mi rovnaké

domuska11
2. aug 2015

@maminka1986 cosi.silnie.najdem svoje a poslem ti.ale bud v klude,silnie 🙂

maminka1986
autor
2. aug 2015

@domuska11 tak som asi slepááá 🙂)) oki

domuska11
2. aug 2015

@maminka1986 nejde mi pridat foto :( idem varit obed a poobede sa na to pozriem ;)

maminka1986
autor
2. aug 2015

@domuska11 dobre ok ja som už dovarila .)

domuska11
4. aug 2015

@maminka1986 ahoj.no ako ste dopadli?? 🙂

maminka1986
autor
4. aug 2015

@domuska11 ahoj ahoj dobre videli na sone že som tehu a hcg 685 alebo 658 teraz neviem 🙂))))

domuska11
4. aug 2015

@maminka1986 jeeej super.blahozelam tehula 🙂 vidis ja som ti vravela,ze bude hcg krasne 🙂
My sme mali okolo 850 jednotiek.tak uz len nedh vsetko dobre dopadne ;)

maminka1986
autor
4. aug 2015

@domuska11 jeeej ešte viac dobrááá 🙂)dakujeeem si zlatáá
no píšu mi baby či to nebudu dvojičky ale mylsim že nie..unavená bývam fest nechápem

domuska11
4. aug 2015

@maminka1986 noo hcg je vysoke ale skor si myslim,ze sa hned uhniezdilo po vklade.a tym,ze je hcg vysoke tak je drobec silny 🙂
Ale dvojkh mozu byt,aj ked pri blastocyste je to menej prevdepodobne 🙂
Nam dnes povedali,ze to vyzera na dievcatko ;)
Mne nevolnosti prisli az okolo 8tt.

maminka1986
autor
4. aug 2015

@domuska11 ahaa jeeej aj ja chcem dviečatko a mam taký pocit že aj bude...proste ja som mala vela znameni ked som mala ostat tehotná ale do do sukromnej správy jedine rozpišem 🙂)) juj mne stači najprv jedno...tak dobre ked to takto je ako píšeš....
...takže mylsim že aj u mna bude dievka 🙂))ved potom ti dám vedeť xixix
no mne sa len drieme fuuurt a som 5 tt len
a gratulujem juuj dievčatko

domuska11
4. aug 2015

@maminka1986 spinkaj kolko sa ti da.odpocivaj.hladkaj brusko 🙂 uz bude len dobre !!
Ja som tiez dufala v dievcatko ale uz som rozmyslala aj nad chlapcom 🙂 drzim palce!

maminka1986
autor
4. aug 2015

@domuska11 dakujem si zlata robim to..chvalabohu alebo...neviem ako to nazat ale momentálne som nezmestnana..a neviem akoby som rpacovala niekde...
dakujem...každá žena chce dievčatko väčšinou ved tie náádherne veci čo maju na ne bodaj by nie.))

meggie393
17. aug 2015

Ahojte ...chcem sa iba opytag ci vkladali niekomu uz 2-bunkove embryjko (mne ano),na druhy den od odberu...za jeden den sa vyvinulo o jednu bunku...mysljm si,ze to bolo velmi skoro,ale ina moznost nebola kedze sa uchytilo len jedno vajko ... :/ ..som 4.den po ET a neustale ma tlaci v pravom vajecniku,sem tam mi to az do nohy streli..to asi nevesti nic dobre vsak??dakujem za rady :/

jovanka81
17. aug 2015

@meggie393 hlavne ziadne negativne scenare....2 bunkove ..to som este npocula, ale preco nie? kludne s amoze uchytit, len pohoda apozitivne myslenie...o tyzden ocikas test a bude to jasne ._)

domuska11
17. aug 2015

@maminka1986 cau mamina 🙂 ako sa mas?? ;)
My uz mame motyliky v brusku 🙂 presne na 18tt zacali,len ked da ocino ruku na brusko princezna prestane kopcovat :D respekt :D
♥ ste uz mali na sone?