icon

Pocity po embryotransfere

maminka1986
30. júl 2015

Ahojte baby neviem či je táto téma vytvorená ale tak dala som ju ked tak ju zrušia :P
Tie ktoré ste boli na KET?aké máte pocity ?pripadne ET?
Kedy idete testovať ?Ktorý den? a ktroý den je dobre testovať ?
Mna napr včera v noci velmi prehánalo neviem prečo...
Bola mi zima,pichalo ma vo vaječnikoch,aj prsia boleli a kríže boleli...
je to moj prvý KET tak dufam,že bude uspešný...
Prosím prispievať hlavne dákymi pozitívnymi správami aj tie čo ste po a už mate detičky,
lebo nechcem čitať negativne skusensoti tých je viac než dosť dakujem za pochopenie a určite aj druhe baby budu radi 🙂

magdus999
3. sep 2015

@brusnicova toto bol môj 8.transfer...každý bol iný, iba jeden bol úspešný a to dopadlo mimomaternicovo..... teraz ma stále bolí maternica, od druhého dňa 🙂 asi sa rozťahuje 🙂 a ďakujem za podporu 🙂

sisa393
11. sep 2015

ahojte neviem do ktorej temy napisat,ci mate niektora skusenosti bola som na ivf neuspesne, 1.9.2015 som dostala menzes po vysadeni utrosu,momentalne mam pocity akoby mala prist dalsia mrcha,bolia ma prsniky (ale da sa to zniest) ,mala som ruzovkasty vytok...moze byt zeby som mala mat dva krat mrchu a este tak kratko od seba? Dakujem za info :/

ria191
11. sep 2015

@sisa393 môže sa to stať ale u teba to skôr vyzerá na ovulaciu vtedy býva ruzovkasty výtok.

sisa393
14. sep 2015

@ria191 dakujem,hmm myslis ze po tyzdni od mrchy by uz bola?

brusnicova
7. okt 2015

no prvy transfer nevysiel,.....momentalne som po druhom,.......tak drzte palce

sono2
7. okt 2015

@sisa393 nemáš ovu? Ja som mala po neúspešnom pocit akoby som mala dve ovu. Jedna hneď po ms za chvíľu som mala deň od dna ma viac bolel ľavý zväčšený vaj, mala som aj ohss a z jedného dna na druhý to úplne prešlo. Ale cítila som ho poriadne pri chôdzi, normálne no proste ako maximálna ovu. Potom bola tá akože normálna ja som mala totiž vždy cyklus ako hodinky žiadne špinenie nič no a už štvrtý mesiac sa trápim som bola už aj na krv že či čo mám, ale všetko ok. Akurát teraz sa zdá tento mesiac že to je ok 6 dní do ms a žiadne špinenie. To som malaposledné mesiace mala už 7 dní pred ms a aj ms prišla vždy skôr. Tak ti chcem len povedať že mozes mať úplne zblbnuty cyklus kľudne aj pol roka. Ja už na hormóny nepôjdem. Predtým som mala nativ a nevedela som že nejaké ivf postupujem. Tento mesiac ideme zase takto skúsiť. Tie hormóny sú zaber na telo.

martinavargova1981
9. nov 2015

Ahojte, ja som teraz 7. den po prvom transfere. Mam kazdy den mierne bolesti v podbrusku, nemam ziadne spinenie, comu sa tesim, tak len dufam ze to dopadne dobre. Vo stvrtok ma caka prvy tehotensky test na klinike. Doma si ho nechcem robit, zbytocne sa stresovat. Tak prosim drzte mi prsty.

nikus47
25. nov 2015

@martinavargova1981 ahoj ako si dopadla?

romeo14
21. jan 2016

Ahojte, som 3den po ET a od včera ma boli lavy vajecnik. Vraj je to z hormonov ale ja som mala soft stimulaciu. Mali ste niekto podobny problém po softe?

martinavargova1981
22. jan 2016

@nikus47 ahoj, nam to nakoniec nevyslo. momentalne sa pripravujem na KET, mame len 1 zamrazene imbrio, tak uvidime ako to dopadne.

zabkazabka
24. jan 2016

@romeo14 ahoj ja som dnes 3den.po softe..tiez som mala taje pichanie..a bolia ma prsia..ty sa ako teraz citis?kolko si mala vajicok pri softe?

romeo14
25. jan 2016

@zabkazabka ahoj mala som 6 z toho 5 zrelych. A ty? Ta najvacsia bolest v podbrusku má presla po 2dnoch, teraz už len trocha a krize bolia a prsia.

zabkazabka
25. jan 2016

@romeo14 ja som mala 4 a zrele jedno..aj jedno take ubohe embrijko bolo..dnes som trochu zacala spinit tak neviem ci daco z toho bude..kedy mas testovat?

romeo14
26. jan 2016

@zabkazabka Budem Ti velmi drzat palce nech Ti to vyjde. To spinenie moze byt aj uhniezdovanie vraj. Ja mam ist na krv bud.utorok, ale jasne ze test si spravim skor.

zabkazabka
26. jan 2016

@romeo14 a prsia ta bolia este??mna uz prestali...

romeo14
26. jan 2016

@zabkazabka praveze aj mna prestali boliet dnes

zabkazabka
26. jan 2016

@romeo14 a dufam ze je to dobre znamenie??kolky si den po et?

romeo14
26. jan 2016

@zabkazabka siedmi den. Test zatial negativny, je to tazke cakanie..

zabkazabka
27. jan 2016

@romeo14 a mas nejake priznaky??ja som mala asi 5den po et taku krvnu srazeninku...nechapem co to bolo...prsia ma uz nebolia...predtym ma pobolievali..este sem tam brucho citim..

romeo14
27. jan 2016

@zabkazabka aha no ja som krv.zraz.nemala, hlavne len hrozna bolet 1vajecnika po ET cca 2dni, ale teraz ziadne priznaky. Tak uz len cakat..

zabkazabka
27. jan 2016

@romeo14 ja mam sem tam to spinenie ale malinke...kedy ides znovu testovat?kedy si bola na et?

maminka1986
autor
12. sep 2019

@jovanka81 ahoj ako si potom dopadla? pozeram ze mas dvojicky?? Kolky ket vyšiel? 🙂

maminka1986
autor
12. sep 2019

@magdus999 ahoj bola si potom tenotna?? 🙂
A dali ti 2 embrya?

magdus999
12. sep 2019

@maminka1986 ano a su z toho 3 rocne dvojicky 😁 za posledny rok som dokonca 4x spontanne otehotnela a potom.potratila a pri kazdom som mala ine pocity, ci fyzicke prejavy

maminka1986
autor
12. sep 2019

@magdus999 no teda ale to muselo byť vycerpavajuce tolko potratov :/
No hlavne ze mas detičky zdravé aj môj ma 3r a 5 mes 🙂
chceme ist na ďalší ket

lily411
12. feb 2020

Ahojte . dnes momentálne pred chvíľou som začala mať menstruacne bolesti, chvíľami prejdú, ale ide mi to až do nohy a boli ma v ,,nej" ... do ms mám ešte 6 dní, a nemavam tak dlho pred ňou bolesti ... stretli ste sa s týmto niektorá??? :( ...som 7dpt ...5dpt vyšiel slabý duch na teste...vkladali mi 8 a 12 bunkove na 3dpo... poradíte? :(

jovanka81
13. feb 2020

@lily411 test ti robil ducha, ale to je ešte vplyvom hormónov z pregnylu, ten si si pichla 36 hodín pred odberom vajíčok, Nuz, moja skúsenosť je, že nádej zomiera posledná. Tie kŕče sú v poriadku, po toľkých hormónoch je v podstate možné všetko. Skus test zajtra ráno sk bude silnejsi ako ten prvý, je to tam 🥰

lily411
13. feb 2020

@jovanka81 ahoj . Ja som mala ovitrelle, prvé dve ivf pregnyl 10000iu a ani len náznak dusika :/ preto som taká vselijaka . Ale jasne telo reaguje rôzne. Dnes bolesti zatiaľ nikde nemám ani vytok žiadny, ms ma prísť okolo 17ho tak zrejme už len budem čakať čo sa stane ... Ak ms nepríde do ďalšieho týždňa skúsim test. Ja nie som moc optimista takže beriem to s triezvou hlavou . A ďakujem za reakciu ❤

lily411
13. feb 2020

@jovanka81 a ty si tehu ostala ?

marienka987
10. apr 2021

Dobrý deň a ja mám nejakú otázku som 4. Den po vklade embrya Od prvého dňa mám také bolesti pod bruchom ,žiadny výtok Neviem čo to znamená teraz to je uz tretí pokus prvý pokus nam visiel a druhi nie teraz je to uz treti pokus pri prvom vklade som vôbec nemala žiadne príznaky 2. Klade takisto A 3. Vklad teraz mám taký pichanie ako vo vaječníkoch Mali ste to Niektorá z vás