Pocity po kryoembryotransfere
Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?
@bekki18383 citam dalej, az potom som pochopila ako to myslis 😀. Na IUI sme boli len jeden krat,nejako som tomu neverila, vyskusala,nic moc. Preto som sla rovno na IVF) asi som vedela,ze to nebude take jednoduche...
@magdus999prosim ta a IVF je coja tie skratky niektore est neviem 😅
@bobulab jasa tym skratkam nerozumiem 🙂 tak sa omluvam este sa snimi zoznamujem
@bekki18383 neboj, napodobne...
@bekki18383 ako sa dnes citis? mame 7 den 😉
Straaaaaaaaasne ma picha v pravom boku 😒
@bobulab ahojcek no dobre ubolena vsetko ma boli stipe tak ako pred menzesom ja ale uz makam v praci a ty ako este ta picha v boku?
bekki18383 a bobulab ako sa máte? Ja som bola o 2 dni skôr na KETE a začala som včera špiniť na hnedo 😒 . Zatiaľ to nie je krv, ale moc tomu nedávam. Mňa bolelo snaď všetko, prsia, podbruško, kríže a teraz už nič. Takže svoje "stavy" prikladám k MS (mala som ju dostať včera a včera začalo aj to špinenie). Držím vám palce kočky, nech aspoň vy dobojujete do šťastného konca. V pondelok mám ísť na krv (šance si dávam takmer nulové), ale každopádne sa ozvem. Čakajte však odpoveď NEGATÍVNE ☹ ☹ ☹ ☹ .
Ahojte dievčatá, som 4.deň po KET, vôbec nič necítim, žiadne bolesti, pichania, nič....asi sa to opäť nepodarilo 😒

@magdus999 musi nam to výsť!