icon

Pocity po kryoembryotransfere

bobulab
12. nov 2013

Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?

bobulab
autor
14. nov 2013

@magdus999
@zuzzi08 Teraz sa ma kamaratka spýtala, ci kramy dostat nemožem a aj tak to vyslo...Ved je to na zváženie, ked moje vajicko tento mesiac ovulovalo a mne vkladali embryka...Co vy na to? Ved to moje teoreticky odist musi...A povedal vam niekto, že tehotna nie ste, ked zacne pred testom ms?lebo mne nikto nic take nevravel...Druha strana, nikto mi nezakazal od zaciatku stymulacie po vklad sexovat, co by bolo, keby prave tento mesiac motyka vystrelila?....Neviem...je to take cudne...co myslite?

magdus999
14. nov 2013

@bobulab inak aj mňa to napadlo, že čo robí moje prirodzene vytvorené vajíčko.....boh vie, treba sa spýtať odborníka, my môžme len hádať :D

bobulab
autor
14. nov 2013

@magdus999 ale preco nam to nikto nepovedal?

magdus999
14. nov 2013

@bobulab možno veria, že sa prirodzene oplodní a potom sa im umelo zvýši štatistika :D alebo budú dvojičky :D neviem, fakt len hádam.... treba sa na to ale určite opýtať, je to zaujímavá otázka

bobulab
autor
14. nov 2013

@magdus999 alebo trojicky

magdus999
14. nov 2013

@bobulab no to by bola iná haluz :D :D :D

bobulab
autor
14. nov 2013

@magdus999 no ved toto...pisala som jednemu ceskemu doktorovi nase otazky do poradne...som zvedava, kedya co odpise

zuzu1108
14. nov 2013

Baby a nepichali vam pregnyl pred vkladom ked videli ze máte dominantný folikul?
Inak uz sa stalo ze uchytili sa obe embrijka 😉 . Jedna kocka v Heliose v Brne mala aj svoje embrijko prirodzene oplodnene a druhé po vklade sa uchytilo. Čakali dvojičky . Ale neviem ako ďalej pokračovali.
Hlavne to nevzdavajte este @magdus999 este nemusíš nic citit
naozaj. @bobulab a pichanie je dobrý znak 😉 .

bobulab
autor
14. nov 2013

@zuzu1108 uvidime:D

zuzzi08
14. nov 2013

@magdus999 Ďakujem a podobne, určite to bude OK 😀

bekki18383
14. nov 2013

@zuzzi08 zuzzi ahoj takto nemozes hovorit urcite ti to vide malinke je uhniezdene uvidis neboj nic ziadne negativy neber 😉 vsetko dobre dopadne a v pondelok napises SOM TEHOTNA uvidis co som aj pocula aj citala tak spinenie je normalne a vraj to znamena ze sa hniezdi. ja mam len bolesti ako pri menzese ale nespinim vobec takze neviem. a menzes neviem kedy dostanem lebo uzivam estrofem aj utrogestan . ja som bola vo stvrtok na vklad a je to 8dni a testovat sa chcem az v pondelok tak uvidim ale umna je skor pravdepodobne ze to nevide 😒

makovicka53
14. nov 2013

@zuzzi08 aj ja idem zajtra na krv....

zuzzi08
15. nov 2013

@bekki18383 no vidíš, ty mi napíšeš, aby som myslela pozitívne a aha pozri sa na seba 😀 . Určite ti to víde, neboj na testíku aj keby neboli // tak krvička to určite ukáže. Ja som si dnes robila TT a vyšla mi iba / 😠 . Takže viem že nie som tehotná. Škoda, ale čakala som to. 🙂 . Možno nabudúce to bude lepšie 😎 . Držím ti palce a potom sa ozvi. V pondelok ti potvrdím môj ortiel z krvičky 😝 .

zuzzi08
15. nov 2013

@makovicka53 daj vedieť ako si dopadla. Držím ti palce, bude to 100% OK 🙂

magdus999
15. nov 2013

@bobulab tak to som aj ja zvedavá, čo ti napíše 😀

magdus999
15. nov 2013

@zuzu1108 fakt? tak to je milé prekvapko, že rovno dvojičky 😀 ja viem, že to nemusí nič znamenať, len som nejak z toho nervózna, už mám toho akurát tak dosť tento rok

zuzu1108
15. nov 2013

@magdus999 Mi hovor 😒 . Ja som brutal nervozna 😅 . Mna dnes prestali nejako boliet prsia. Bola som na krvi a poobede buďem vediet.

zuzzi08
15. nov 2013

@zuzu1108 držkám palce 🙂 .

magdus999
15. nov 2013

@zuzu1108 veľmi, veľmi držím palce, musí sa to konečne jednej z nás podariť 😀

zuzu1108
15. nov 2013

@zuzzi08 @magdus999 dakujem baby 🙂 . Hned pisem ako budem vediet hodnotu .

magdus999
15. nov 2013

@zuzu1108 intenzívne na teba myslím 😀 ty si teraz pekne zalej čajík a kukni niečo v telke - ak tam niečo je alebo na prechádzku, aby ti to ubehlo

zuzu1108
15. nov 2013

@magdus999 tak uz viem vysledky 1484 😵 🤐 . Apicham fraxioarine od dnes.

zuzzi08
15. nov 2013

@zuzu1108 gratulujeeeem 😀

zuzu1108
15. nov 2013

@zuzzi08 Dakujem 🙂 .

magdus999
15. nov 2013

@zuzu1108 úprimne gratulujem a sa teším, som rada, že sa moja predtucha splnila, že konečne sa to musí jednej z nás podariť 🙂 aké si mala pocity počas týchto dní, aj ťa niečo pobolievalo? ja som dnes piaty deň a nič......
jáááj, ale sa teším s tebou

makovicka53
15. nov 2013

@zuzzi08 zalataa dakujem ti 🙂 ja tebe tiez....no krv volaju az o 15h 🙂 a ty na sone ako?

netilka
15. nov 2013

@zuzzi08 Ahoj, ja som na tom takisto, len 1 ciarka na teste a dnes som zacala krvacat. Rozmyslam, ci pojdem vôbec do centra, kedze uz vysledok viem.

zuzu1108
15. nov 2013

@magdus999 No prve dni ani nic, potom ma jeden den zacalo pichat ale to tak chvilami. Do konca ma ani prsia nboleli. Ale som ciila take nafuknute brucho. Potom to opat preslo asi na 7-8mi den nic, to som panikarila uz ze asi nic z toho 😅. A ked som chodila tak som citila taky zvlastny tlak na strane ale aj to preslo. Takze to je velmi individualne a prsia ale mozu boliet hkavne z utrosu. Jaaj a ked som to citila tak vacsinou v noci. A na 5ty den nemusis mat taketo pocity 😉 . To ja sa tak pozorujem 😕 .

zuzzi08
15. nov 2013

@netilka to je mi ľúto, ale aj tak tam nejaká malá nádej je. Kam chodíš do centra? Neviem či som sa ťa to už pýtala. Treba tam zavolať (neviem koľký deň po zákroku si) nech ti zvýšia utrogestan. Mne dali 2x2x2 ako som začala špiniť. Ešte vydrž krv môže byť pozitívna. Prajem veľa šťastia moja.

netilka
15. nov 2013

@zuzzi08 chodim do Heliosu MT, ale naozaj rozmyslam, ze zavolam, ze nepridem na kontrolu. A ty nekrvacas, len ti vysiel neg. test? Myslim, ze to je ten lepsi pripad, este mozes mat krv pozitivnu. Ale pri krvacani, ako ja, uz asi tazko. Zazila som si to uz nespocetne velakrat, takze viem, ze tam sanca uz nie je.