icon

Pocity po kryoembryotransfere

bobulab
12. nov 2013

Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?

zuzzi08
15. nov 2013

@makovicka53 ja idem na krv až v pondelok a tiež aj na sono. Ale keď som si ten testík robila a výsledok / tak tomu nedávam veľkú nádej. Vlastne nulovú 😒

zuzzi08
15. nov 2013

@netilka a kedy si bola na zákroku?

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 v skratke? že tehotenstvo nema boliet....asi tak....tak ja už neviem, som zvedava potom 😒

bobulab
autor
15. nov 2013

@zuzzi08 kedy volas?

netilka
15. nov 2013

@zuzzi08 v utorok 5. 11., kontrola by mala byt teraz v utorok

kathrin17
15. nov 2013

@bobulab ja som nemala priznaky ziadne okrem prezilovania prsnikov....a test som spravila na 6.den po KET po vklade 5dnoveho embrya a uz tam boli krasne ciarky 🙂 drzim ti palce nech to dopadne najlepsie ako to len ide 🙂

zuzzi08
15. nov 2013

@netilka no tak? Nestresuj sa moja, zavolaj tam, alebo si môžeš aj sama zvýšiť dávky na 2x2x2. Pokiaľ krvácaš, tak môžeš tobolky jesť 3x denne po 1. Ale volaj, oni ti povedia čo a ako. Uvidíš že v utorok budeš vedieť viac. Radšej to nepodceň, niektoré tehu aj krvácajú a sú tehu.

zuzzi08
15. nov 2013

@bobulab ja idem na krv až v pondelok 18.11.

bobulab
autor
15. nov 2013

@kathrin17 no a ja praveže mam po veceroch a v noci brucho ako pred ms, takže asi s toho nic nebude, že?:(

magdus999
15. nov 2013

@zuzu1108 ďakujem za odpoveď, toto je môj 4.vklad a už veľmi chcem aby sa to podarilo, aj mňa sem-tam niečo pichne, ale už si to asi aj nahováram 😀 toto nik nepochopí 😖 dala si mi nádej, že sa to môže konečne podariť aj mne 😀

bobulab
autor
15. nov 2013

@zuzzi08 jaj, prepac, jaq že dnes....a co? ako s citis?

zuzzi08
15. nov 2013

@bobulab na rovinu? Žiadno, proste úplne nič. Ani špinenie celkom neprestáva. Nie je vo veľkom ale je. A ten test dnes vyšiel negatívne. Z centra mi však povedali, že pokiaľ som začala špiniť v utorok, môže to byť že až vtedy sa mi uhniezďovalo vajíčko a na test je skoro, Krv je vraj 100%.

zuzzi08
15. nov 2013

@bobulab a ty ako sa cítiš?

magdus999
15. nov 2013

@bobulab to fakt? tak to čo bol za odborník. Keď som mala jeden z vkladov, na 13-ty deň ma tiež začalo veľmi bolieť brucho, ráno sa ma pýtal doktor, že ako sa mám, tak mu vravím, že ma celú noc bolelo brucho a on že - žeby tehotenské bolesti? Takže je to normálne, ibaže ja som to dostala zo zadržiavaného menzesu utrošom, aj mi to povedali z výsledkov

bobulab
autor
15. nov 2013

@zuzzi08 To by sa ti utorok kalký den zahniezdovalo?...už som s toho zufala...bože...4 dni a je to:(

kathrin17
15. nov 2013

@bobulab bolesti ako pri ms su uplne normalne....to by som vobec nehadzala flintu do zita....pockaj, ked sa ti bude natahovat maternica ako mne...to su bolesti....je to sila 🙂

zuzzi08
15. nov 2013

@bobulab na deviaty deň takže podľa boha pravdy keď čítam o zahniezďovaní vajíčka je to od 5 do 10 dní.

bobulab
autor
15. nov 2013

http://ona.idnes.cz/poradna-gynekologa-mudr-jan..., prispevoky su tam 2...podpisana barbora...neviem, ja nemožem za to, že neovladam tie ich lekarske veci...precitajte si
@zuzzi08
@kathrin17
@magdus999

bobulab
autor
15. nov 2013

@zuzzi08 niekto mi vravel, že do 48 hod je rozhodnute...

bobulab
autor
15. nov 2013

@kathrin17 ja som už zufala, ja neviem, ci si to na 23 rokov zaslužim 😒

kathrin17
15. nov 2013

@bobulab mne dr povedal, ze ak sa vklada 5dnove embryo, tak sa zahryzne este v ten den, ale prve tri dni su velmi dolezite....potom uz tomu nepomoze nic....a ak mas take pobolievanie ako pri ms, tak by som sa istotne nebala mimomaternicoveho....to je sial, ze ta s tym vyplasil.....

bobulab
autor
15. nov 2013

@kathrin17 tak ja už neviem...nechcem ms....doteraz som bola chladna po tomto vklade, ale dnes mi drahý povedal, že preco niesom trocha optimisticka....ja som sa do toho prvý krat strasne dala, strasne som tomu verila...ale nic:(...teraz na mna prisla melancholia trosku

bobulab
autor
15. nov 2013

@kathrin17 ja ani neviem, kolko dnove bolo, nic mi nepovedali, len, že jedno ma 40 perc. fragmentaciu a druhe je 3 bunkove...

kathrin17
15. nov 2013

@bobulab ja to uplne chapem....ja som pri prvom vklade tiez bola natesena, verila som,ze to vyjde, aj som mala pozitivny test a o tri dni bolo po pozitive.....potratila som hned na zaciatku....a teraz som mala brutal obavy, ci to vyjde, ale zatial je chvala bohu vsetko v poriadku, i ked sa stale bojim a myslim,ze sa budem bat az do porodu, to je udel matky....moja zlata ale mm ma pravdu, ze pozitivne myslenie je velmi dolezite....

kathrin17
15. nov 2013

@bobulab no ja som mala az expandovanu blastocystu.....ty si mala velmi skore stadium ebrya.....po kolko vam ho mrazili?Hned na druhy den?

magdus999
15. nov 2013

@bobulab ja som sa v nedeľu špeciálne pýtala embryologičky, kedy sa zahniezďuje - takže max.do troch dní, preto tam ani neodporúčajú pohlavný styk, aby spermie neodplavili embryo napr.do vajcovodov. Kašli na nejakého doktora, ak je to veľmi zlé, zavolaj do CARu, určite s tým majú väčšie skúsenosti, hlavne sa netráp. Ja som presvedčená, že je to dobré 😀

@kathrin17 ako sa máte? všetko prebieha ok?

bobulab
autor
15. nov 2013

@kathrin17 ale už sa idem z toho zblaznit...ja som ani naznak pozitiva pri prvom nemala a ked som vraj zdrava, preco by som mala predmenstr. pocity ked mi dve vkladali?!to fakt sa ani jedno zas nechytilo?

kathrin17
15. nov 2013

@magdus999 aaaale mame sa aj dobre aj nie, uz tyzden spinim, tak sa dost bojim, ale zatial je vsetko v poriadku....uz mame 5cm 🙂 este tak 45 a mozme ist na svet 😀 jedina vyhoda je, ked mam doma domaci posluch srdiecka....aspon viem,ze drobcek je v poriadku a spinenie neviem odkial ide, ani dr na to neprisli....tak uvidime.....uz som pn 3 tyzdne....inak sa mame fajn....a ty ako moja?Ako to vyzera?

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 nie, neni nic zle, len po nociach ako pred ms 😒

kathrin17
15. nov 2013

@bobulab ked sa zacina natahovat maternica boli to presne tak isto ako pred ms....