Pocity po kryoembryotransfere
Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?
@bobulab na rovinu? Žiadno, proste úplne nič. Ani špinenie celkom neprestáva. Nie je vo veľkom ale je. A ten test dnes vyšiel negatívne. Z centra mi však povedali, že pokiaľ som začala špiniť v utorok, môže to byť že až vtedy sa mi uhniezďovalo vajíčko a na test je skoro, Krv je vraj 100%.
@bobulab to fakt? tak to čo bol za odborník. Keď som mala jeden z vkladov, na 13-ty deň ma tiež začalo veľmi bolieť brucho, ráno sa ma pýtal doktor, že ako sa mám, tak mu vravím, že ma celú noc bolelo brucho a on že - žeby tehotenské bolesti? Takže je to normálne, ibaže ja som to dostala zo zadržiavaného menzesu utrošom, aj mi to povedali z výsledkov
http://ona.idnes.cz/poradna-gynekologa-mudr-jan..., prispevoky su tam 2...podpisana barbora...neviem, ja nemožem za to, že neovladam tie ich lekarske veci...precitajte si
@zuzzi08
@kathrin17
@magdus999
@bobulab mne dr povedal, ze ak sa vklada 5dnove embryo, tak sa zahryzne este v ten den, ale prve tri dni su velmi dolezite....potom uz tomu nepomoze nic....a ak mas take pobolievanie ako pri ms, tak by som sa istotne nebala mimomaternicoveho....to je sial, ze ta s tym vyplasil.....
@bobulab ja to uplne chapem....ja som pri prvom vklade tiez bola natesena, verila som,ze to vyjde, aj som mala pozitivny test a o tri dni bolo po pozitive.....potratila som hned na zaciatku....a teraz som mala brutal obavy, ci to vyjde, ale zatial je chvala bohu vsetko v poriadku, i ked sa stale bojim a myslim,ze sa budem bat az do porodu, to je udel matky....moja zlata ale mm ma pravdu, ze pozitivne myslenie je velmi dolezite....
@bobulab ja som sa v nedeľu špeciálne pýtala embryologičky, kedy sa zahniezďuje - takže max.do troch dní, preto tam ani neodporúčajú pohlavný styk, aby spermie neodplavili embryo napr.do vajcovodov. Kašli na nejakého doktora, ak je to veľmi zlé, zavolaj do CARu, určite s tým majú väčšie skúsenosti, hlavne sa netráp. Ja som presvedčená, že je to dobré 😀
@kathrin17 ako sa máte? všetko prebieha ok?
@magdus999 aaaale mame sa aj dobre aj nie, uz tyzden spinim, tak sa dost bojim, ale zatial je vsetko v poriadku....uz mame 5cm 🙂 este tak 45 a mozme ist na svet 😀 jedina vyhoda je, ked mam doma domaci posluch srdiecka....aspon viem,ze drobcek je v poriadku a spinenie neviem odkial ide, ani dr na to neprisli....tak uvidime.....uz som pn 3 tyzdne....inak sa mame fajn....a ty ako moja?Ako to vyzera?

@makovicka53 ja idem na krv až v pondelok a tiež aj na sono. Ale keď som si ten testík robila a výsledok / tak tomu nedávam veľkú nádej. Vlastne nulovú 😒