Pocity po kryoembryotransfere
Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?
@zuzzi08 budem ti drzat palce dufam ze ti to urcite vide 🙂
@bekki18383 Ďakujem veľmi pekne, ale skôr nevyšlo ako vyšlo. Špiním už 4 deň, neustupuje to, takže počítam že je to MS iba utroš ju pribrzďuje 😠
@bobulab to je super. 😀 😀 😀 😀. Držím palce. Ozvi sa keď budeš vedieť výsledky ale ti si určite tehuľka. Na 100000000% 🙂 🙂 🙂 🙂. Mne sa dnes spustila mrcha naplno. Takže zajtra si urobím malý výlet do Martina a dohodnem ďalšie KET. Chcem ísť bez prestávky, t. j. hneď po mrche a potom to na 100% vyjde. 😀 😎 😎 😎 😎 . To si verím, pretože som sa psychicky odblokovala a to potom na koníka nepôjdem.
ahojte , s dovolenim sa k vam pridam 🙂 ja som dnes 8. den po KET, prvykrat som rano testovala, nasla som druhu ciarku, tak sa citim lepsie ako za poslednych 8 dni... 🙂 inak je tam teda trosku zvysena teplota, tak verim, ze nie od choroby, ale od tehu 🙂 no a k tomu obcas tlak v podbrusku.
toto bol druhy KET, po prvom som sa citila uplne normalne, ziadne bolesti ani unava alebo tak a nic z neho nebolo, tak verim, ze to co citim citit mam 🙂
@zuzzi08 to hadam nie uvidis zajtra budem drzat palce
@bekki18383 je to negatívne podľa sona na 100% takže krvička bude tiež. Už mám dohodnutý nový termín KET tak sa idem naň sústrediť. Ale ešte predtým umyjem všetky okná a poriadne upracem. Tých 14 dní zanechalo na dome svoje stopy 😀 😀 😀
@zuzzi08 ja síce ešte neviem výsledky, ale tento KET som to vzala trochu inak. Od skončenia menzesu som začala spomínané vínko, prestala úplne kávu - i keď milujem capucinko, káva zbytočne zakysličuje organizmus a načo robiť embryu zle 😀 prestala som bylinkové čaje, každá bylinka je síce na niečo dobrá, ale niečo môže utlmovať, takže iba ovocné a pekne kyselinu listovú, magne B6 a vitamín C aby som neochorela. Neviem, či mi to pomôže k pozitívnemu výsledku, ale mám vnútorný pocit, že som robila všetko dobre a určite to tentokrát bude dobré 😀 😀 😀 😀
No ak nie, to bude plaču 😝 ale nevadí, pôjdem znova a znova, kým sa nepodarí

@bobulab no aj ja ale vraj to moze byt stoho utrogestanu uvidime dufajme ze nam to vide 🙂