Pocity po kryoembryotransfere
Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?
@zuzzi08 no jasné, treba sa proste tak nastaviť, spraviť nejakú pozitívnu zmenu v životospráve a ísť s tým, že je to všetko ok. Ja si napríklad od vkladu hovorím, že som tehotná. Však teoreticky som, embryo vo mne a basta. Aj manžel sa prihovára brušku, ako keby to bola hotová vec 😀
@bobulab xixi to fakt? aj môj manžel tvrdí, že nemám robiť testy, ale ja si spravím cez víkend, nechcem byť posledné dni ako na ihlách, to budem len nervózna a čakanie na výsledky bude nekonečné. Spravím test, nech viem, aspoň budem mať čas sa zmieriť s negatívnym výsledkom, ak by náhodou bol.
@bobulab moj drahý povedal, že po takýchto zakrokoch by mali zakazat ženam robit si teh. testy doma....a myslim, že nieco na tom bude. Prvý krat som test robila. Najprv som bola nma važkach , ale ked sa ma spítal, ci to nevieme vedet skor, tak som spravila, ale potom sme to lutovali....
moj drahý povedal, že po takýchto zakrokoch by mali zakazat ženam robit si teh. testy doma....a myslim, že nieco na tom bude. Prvý krat som test robila. Najprv som bola nma važkach , ale ked sa ma spítal, ci to nevieme vedet skor, tak som spravila, ale potom sme to lutovali....
@magdus999
@bobulab no ja si ho vždy robím, keď som sama doma, alebo spí.......potom som sa k nemu schúlila, poplakala a on už vedel, alebo sama poplakala a jemu len povedala, že na krv nejdem, lebo výsledok viem, tak pochopil a hneď sa pýtal, kedy chcem ísť ďalej, vôbec sme sa o tom nebavili, hneď sa preorientoval na ďalší pokus a vravel, že ten ďalší bude určite úspešný
@zuzzi08 tak to mi je strasne luto ☹ ale musis pozitivne mysliet a urcite ti to uz vide 🙂 ja na krv vo stvrtok a netestujem sa bojim sa vysledku 😕 teraz sa vybur na upratovani a potom pojdes znovu
a kedy sa moze ist na dalsi KET? HNED PO MENZESE? baby a sex ako u vas funguje? ja sa bojim aby sa nieco nestalo nechcem zbytocne si nejako ublizit len moj uz nemoze vydrzat 😀
@bekki18383 pýtala som sa, bez sexu do testu...zatial....
baby....dnes ma brucho v noci vobec nebolelo 😀 ...prvý krat od vkladu a zajtra krv.....žeby dobre znamenie?
@bekki18383 ahoj, na KET môžeš hneď ďalší cyklus, sexovať neodporúčajú prvé tri dni, potom môžeš neobmedzene, vždy sa rozhodne do troch od dní od vkladu, potom už je to jedno, lebo je embryo zahryznuté 🙂

@magdus999 nerobila...my už len den a ideme na to.....