icon

Pocity po kryoembryotransfere

bobulab
12. nov 2013

Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?

bekki18383
16. nov 2013

@bobulab no aj ja ale vraj to moze byt stoho utrogestanu uvidime dufajme ze nam to vide 🙂

bekki18383
16. nov 2013

@zuzzi08 budem ti drzat palce dufam ze ti to urcite vide 🙂

zuzzi08
16. nov 2013

@bekki18383 Ďakujem veľmi pekne, ale skôr nevyšlo ako vyšlo. Špiním už 4 deň, neustupuje to, takže počítam že je to MS iba utroš ju pribrzďuje 😠

bobulab
autor
17. nov 2013

@zuzzi08 ja stale nic...

zuzzi08
17. nov 2013

@bobulab to je super. 😀 😀 😀 😀. Držím palce. Ozvi sa keď budeš vedieť výsledky ale ti si určite tehuľka. Na 100000000% 🙂 🙂 🙂 🙂. Mne sa dnes spustila mrcha naplno. Takže zajtra si urobím malý výlet do Martina a dohodnem ďalšie KET. Chcem ísť bez prestávky, t. j. hneď po mrche a potom to na 100% vyjde. 😀 😎 😎 😎 😎 . To si verím, pretože som sa psychicky odblokovala a to potom na koníka nepôjdem.

bobulab
autor
17. nov 2013

@zuzzi08 ale este je len 11 den a citim brucho ako pred ms:(

bobulab
autor
17. nov 2013

@zuzzi08 tebe prisla ms napriek tomu, že užívas utroš a estrofem? kolký si den po transfere?

zuzzi08
17. nov 2013

@bobulab áno, prišla aj napriek tomu (ja užívam iba utorš). Som momentálne 13 deň po KET (nerátam deň vkladu)

zuzzi08
17. nov 2013

@bobulab mňa bolelo brucho ak pred MS stále a aj bolí 😠

bobulab
autor
17. nov 2013

@zuzzi08 tak o dva dni ma to tesne chytí.... ☹...najviac to v noci citim

bobulab
autor
17. nov 2013

@zuzzi08 tesne pred tesom, ako ty...

zuzzi08
17. nov 2013

@bobulab ale neboj sa, čítala som u mnohých žien, že nočné bolesti sú tie "dobre". Žiadny stres, čistá hlava a drž sa. Ty máš kedy krvičku? Ja zajtra ale nejdem tak preto, ale ako som už povedala dohodnúť ďalšie KET 😝

bobulab
autor
17. nov 2013

@zuzzi08 ale mas aj krv....my ideme stredu

zuzzi08
17. nov 2013

@bobulab na krv idem zajtra aj na sono 🙂

zuzzi08
17. nov 2013

@bobulab takže v stredu budeš vedieť tú super novinu a dúfam, že sa mi ozveš 😎 😎 😎 😎 . Vidím, že to tam je 🙂 🙂 🙂

mirush79
17. nov 2013

ahojte , s dovolenim sa k vam pridam 🙂 ja som dnes 8. den po KET, prvykrat som rano testovala, nasla som druhu ciarku, tak sa citim lepsie ako za poslednych 8 dni... 🙂 inak je tam teda trosku zvysena teplota, tak verim, ze nie od choroby, ale od tehu 🙂 no a k tomu obcas tlak v podbrusku.
toto bol druhy KET, po prvom som sa citila uplne normalne, ziadne bolesti ani unava alebo tak a nic z neho nebolo, tak verim, ze to co citim citit mam 🙂

bobulab
autor
17. nov 2013

@mirush79 a ako si sa po vklade citila?

mirush79
17. nov 2013

@bobulab tesne po vklade asi nic extra, na druhy den ma zacalo pobolievat podbrusko, v podstate odvtedy tak narazovo citim tlak

bobulab
autor
17. nov 2013

@mirush79 aj ja a ako pred ms a najme v noci 😒

bekki18383
17. nov 2013

@zuzzi08 to hadam nie uvidis zajtra budem drzat palce

zuzzi08
18. nov 2013

@bekki18383 je to negatívne podľa sona na 100% takže krvička bude tiež. Už mám dohodnutý nový termín KET tak sa idem naň sústrediť. Ale ešte predtým umyjem všetky okná a poriadne upracem. Tých 14 dní zanechalo na dome svoje stopy 😀 😀 😀

magdus999
18. nov 2013

@zuzzi08 veľmi ma to mrzí, že sa nepodarilo 😠 treba sa riadne naladiť na ďalší pokus, hlavne pozitívne myslieť a budeš mať krásne Vianoce 🙂 veľmi držím palce - po menzese popíjaj každý večer pohár červeného vínka, mne to spravilo super výstielku 🙂 a aspoň bolo doma veselo 😀

zuzzi08
18. nov 2013

@magdus999 Ďakujem moja, ja už začínam od dnes 😀 😀 😀 😀 .

bobulab
autor
18. nov 2013

@zuzzi08 dnes si vysadila utros?

magdus999
18. nov 2013

@zuzzi08 ja síce ešte neviem výsledky, ale tento KET som to vzala trochu inak. Od skončenia menzesu som začala spomínané vínko, prestala úplne kávu - i keď milujem capucinko, káva zbytočne zakysličuje organizmus a načo robiť embryu zle 😀 prestala som bylinkové čaje, každá bylinka je síce na niečo dobrá, ale niečo môže utlmovať, takže iba ovocné a pekne kyselinu listovú, magne B6 a vitamín C aby som neochorela. Neviem, či mi to pomôže k pozitívnemu výsledku, ale mám vnútorný pocit, že som robila všetko dobre a určite to tentokrát bude dobré 😀 😀 😀 😀
No ak nie, to bude plaču 😝 ale nevadí, pôjdem znova a znova, kým sa nepodarí

magdus999
18. nov 2013

@bobulab a ty ako? čo máš nové? stále pobolieva?

bobulab
autor
18. nov 2013

@magdus999 celu noc ma brucho pichalo:(

zuzzi08
18. nov 2013

@magdus999 super určite si urobila maximum aby sa drobčekovi u teba zapáčilo. Takže beriem si z teba príklad a hlavne pozitívne myslenie, to je najdôležitejšie. 😝 . Držím palce aj na nohách a určite to bude pozitívne. Výsledky máš kedy?

bobulab
autor
18. nov 2013

@magdus999 ty si mala dnes test?

magdus999
18. nov 2013

@bobulab no určite sa ti maternica rozťahuje, pozri sa na to z tejto strany, nie ako na niečo zlé. Test mám až o týždeň v pondelok a ty? robila si doma tt?