icon

Pocity po kryoembryotransfere

bobulab
12. nov 2013

Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?

Strana
z8
magdus999
19. nov 2013

@bobulab som rada 😀

bobulab
autor
19. nov 2013

Ahojte, zajtra testujeme. Dnes som prvu noc brucho necitila. Avsak, písala som embryologicke, ktora robí v druhom BA centre a pýtala som sa jej na kvalitu mojich embrií. V centre mi na 3 bunk. povedali, že je krasne. Ona mi vsak napísala toto: embryá, ktoré sa vkladali neboli moc dobrej kvality, na druhej strane ide len o morfologické hodnotenie a genetická výbava embrya je neznáma. Vyslo to niektorej z vas ak jej vkladali 3 bunkove pri KET spolu s jedným so 40 perc. fragmentaciou? prosim, dajte vediet.

bekki18383
19. nov 2013

ahojte koceny tak ja sa dnes testovala a nic ziadne 2 ciarky a to som 12den po vklade takze tiez stoho nic nebude ☹ vo stvrtok idem na krv a dam si urobit aj sono takze to budem vediet isto uz nevadi pojdeme este raz mame este 2embrya bobulab drzim ti palce 🙂

mirush79
19. nov 2013

ahojte. tak tlaky pretrvavaju, dnes som desiaty den po transfere a na teste dve ciarky, tak to vyzera zatial dobre... 🙂

zuzzi08
20. nov 2013

@bobulab myslím na teba prajem super správičku 😎 😎 😎 Dúfam, že sa ozveš a potešíš ma 🙂 . Držím palčeky, určite ste už na ceste tak aj príjemnú cestu 🙂 .

magdus999
20. nov 2013

@bobulab aj ja držím palce, nech sa podarí 🙂

zuzzi08
21. nov 2013

@bobulab, tak ako si dopadla? Čo oslavujete? 😀

bobulab
autor
21. nov 2013

@zuzzi08 nie...negativne

magdus999
21. nov 2013

@bobulab tak to sme dve.....fňuk

zuzzi08
21. nov 2013

@bobulab @magdus999 to ma veľmi mrzí. ☹ ☹ ☹ ☹

bobulab
autor
21. nov 2013

Dalsi pokus po troch kraloch, lebo mi doktorka k estrofemu, utrogestanu a kyseline predpisala prednizol, ktrý sa musi uživat min mesiac pred utrogestanom.....So stimulaciou zacnem podla terajsej ms kolo vianoc...

netilka
21. nov 2013

@magdus999 A uz si si robila test, ked vies výsledok? Ak si dobre pamatam, na krv ides az v nedelu, ci nie?
@bobulab
@zuzzi08
Baby, nevzdavajte to! Ja uz bojujem vyse 5 rokov, mam za sebou urcite viac vkladov ako vy dokopy (spolu uz 12) a stale nic. A aj ked ma casom bojovnost opustila, znova som sa nastartovala a znovu bojujem. Mam este zamrazene embrya. Moja kamartka otehotnela az na 5. stimulaciu a na jej 19 vklad, obdivujem ju.

magdus999
21. nov 2013

@netilka waw, waw...... áno, robila som si test a dobre si pamätáš....obdivujem ťa, ako to zvládaš? ja viem, že zajtra bude lepšie, dnes to veľmi bolí

fakt ťa veľmi obdivujem, si silná žena, ale to určite vieš - neskúšala si cvičiť Mojžišovej metódu? rozmýšľam nad tým

netilka
21. nov 2013

@magdus999 Aj ja som si robila test na 11. den ako ty a vtedy som zurila, kricala, plakala, lutovala sa.... proste, vsetky emocie sa miesali. No a na 12. den sa mi zacal menzes a do MT na kontrolu som uz ani nesla. Myslim, ze je potrebne dat si aspon mesiac pauzu, vygruntovat dom, zamestnat sa niecim inym a ist znova do toho, ved mas este 8 embryii a urcite jedno z nich bude geneticky silne a zahryzne sa. Ono je to vacsinou tak, ze niekomu sa to podari na prvy sup a niekomu az na viackrát. Osud. Aby sme videli, kolko toho dokazeme uniest. Nie, Mojzisovej metodu som necvicila.

magdus999
21. nov 2013

@netilka určite si idem dať pauzu, pôjdem v januári (možno), nechcem si kaziť vianoce takýmito výkyvmi psychiky, na tieto sa obzvlášť teším, po 11 rokoch v obchode budem doma 🙂 Už som sa prihlásila aj na Mojžišovej metódu, aspoň si konečne dám dokopy chrbticu a prídem na iné myšlienky, keď ju budem cvičiť 😀 ďakujem za podporu, fakt ďakujem

zuzzi08
21. nov 2013

@netilka, ja sa nevzdávam mám toho za sebou veľa potrat, 2x mimomaternicové tehotenstvo, 8 vkladov a to všetko za to stálo. Mám doma úžasného drobčeka, ktorý o dva týždne oslávi svoje druhé narodeniny 😀 . Takže ja sa nevzdám 😎

bekki18383
21. nov 2013

ahojte baby takze krvny test dopadol negativne nevadi december januar pojdeme zas 🙂

lucia18121
Autor odpoveď zmazal
Strana
z8