Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
baby teším sa z vás a evushka... tiež držím palce... hlavne pozitívne myslenie a bude dobre 🙂
Ahojte, tak dnes na kontrole všetko v poriadku🙏💞🍀maličké sa hýbali, bolo to nádherné😊 13.6 idem na odbery a 17.6 mam kontrolu mam doniesť moc a ultrazvuk mi budu robiť a mala by som už dostať aj knižku. Termin pôrodu mam 24.12 teraz som 10+6tt
už nech všetky mame za sebou prvý trimester🙏🍀✊
@evushka007 ja verím ,že to najhoršie už máš za sebou veď už si celkom pekný týždeň ,ešte týždeň vydržíte a budete za vodou 🙂 drž sa a oddychuj
baby.. dnes mi volala sestrička 🙂 testy dopadli v poriadku 🙂 tie vrodené vady.... a rozhodla som sa, že na genetické testy - ten odber plodovej vody nejdem... bojím sa... načo riskovať
@evushka007 držím palce✊určite bude všetko v poriadku uvidis 😊
@lilly79 potom sem šupni info, som zvedavá lebo ja som tiež prípad ala vek nad 35 a ivf za sebou, tak možno by sme tiež do toho šli.
Žienky mám výsledky z Nifty testu, výsledky sú v poriadku budeme mať zdravého chlapčeka, pohlavie potvrdené na 99,43%. To som zvedavá ako vidu tie Slovenske čo sa štandard berú krv.
@lostris151juuuj teším s tebou 😊 ty si v ktorom tt? Ja od zajtra znižuje estrimax a utrogestan. Potom už iba fraxiparin mi ostáva, neviem ako dlho ho budem pichat 10.6 idem k hematologicke, tak sa spýtam.
Pľo

@evushka007 držím palce veľmi ✊✊✊