icon

Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester

lostris151
19. apr 2019

Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!

susanne08
5. jún 2019

@lilly79
Áno ten Nifty pro, lebo iba ten robí môj gyn.

zuzu8511
5. jún 2019

@lostris151 jeeej kráska teším sa s tebou ,👏👏

zuzu8511
5. jún 2019

@susanne08 to je super teším sa 🙂

lostris151
autor
6. jún 2019

@lilly79 ja som v 12tt akurat od zajtra zacinam 13ty 🙂 @zuzu8511 dakujem 🙂

susangha
6. jún 2019

@lostris151 teším a gratulujem 🙂 ❤❤❤❤❤❤ krásna fotečka

lilly79
6. jún 2019

Ahojte, od včera mam bolesti v podbrušku a začala som spinit, tak som išla k Dr ta ma vyšetrili a všetko bolo v poriadku 🙏💞🍀✊ no, ale teraz po pár hodinách som zakrvacala, utrogestan som zapila nevkladala, mate niektorá skúsenosť po vyšetrení, že by ste zakrvacala?

zuzu8511
6. jún 2019

@lilly79 ja si myslím ,že to môže byť po vyšetrení.keby niečo nebolo v poriadku tak by si to všimli.mna pobolieva podbrusko dosť často drobec sa tam rozvaluje 🙂 bude to dobre veď už máš tiež najhoršie hádam za sebou 🙂 ľahni si a v kľude oddychuj je to dobre uvidíš ;)

lilly79
6. jún 2019

@zuzu8511 strašne som sa zľakla teraz som 11+2tt tuším, lebo zabudla mi dat správu Dr. Volala som s jednou Dr a ta mi povedala, že ak pred niekoľkými hodinami bolo všetko v poriadku, to isté by mi povedali aj tera,, že si mám ľahnúť ukludnit sa tak ležím a vyzerá to tak, že to prešlo, musím si zaklopat🙏✊ja už nech mam za sebou ten prvý trimester, aj koli problémom co som mala mi robili často ultrazvuk. Už ich mám 6 za sebou

susangha
6. jún 2019

@lilly79 neboj... mna prvý trimester denne bolelo brucho a veľmi.. potom som nasadila magnézium a už je lepšie 🙂 skús to magnézium.

lilly79
6. jún 2019

@susangha akurát dnes sme riešili s Dr, že po tých viacerých operáciách co mam za sebou, mam určite v zrasty, takže aj z toho mam tu pichľavý bolesť, ale skúsim magnézium aké máš šumivé ci?

susanne08
6. jún 2019

@lilly79 kľudne si môžeš dať 400 magnézium. Vylož nôžky a oddychuj. Koľko máš teraz utrogestan denne?

lilly79
6. jún 2019

@susanne08 od dnes mam znižovať po jednej tabletke 4-0-4som užívala a dnes 4-0-3

lilly79
6. jún 2019

@susanne08 aj estrimax znižujem od dnes

zuzumajko
6. jún 2019

@lilly79 ja som krvacala v 7tt. Normalne ze zhluky krvi. A robil to krcok, musela som lezat a nenamahat sa.

zuzumajko
6. jún 2019

Inak, ahojte. Som po KET v reprofit brno, som v 13tt a modlim sa, aby sme to zvladli s babom do uspesneho konca...uzivala som estrofem 2x3 a utrogestan 4x2. Neskor mi to gyndos znizil na 1x3 a 2x2 a tento tyzden uz idem len 1x1 a 2x1 🙂 velmi vam vsetkym drzim palce!

susanne08
6. jún 2019

@zuzumajko vitaj my sme spolu písali v skupine Decembrovky😍

susangha
6. jún 2019

@lilly79 normalne magnezium z lekarne.. Tam ti poradia ktore ma najlepsiu vstrebatelnost. Sumaky su podla mna len marketing... Alebo si pochvaľujú aj magne b6

zuzumajko
6. jún 2019

@susanne08 caukyyy 😇😘

lilly79
7. jún 2019

@susangha magne B6 mam doma, 1tbl denne si mam dávať ci?

evushka007
7. jún 2019

@lilly79 ja mám mierne krvácania od 5 tt až doteraz (zajtra začínam 12ty tt). Kým tá krv neni červená a vo väčšom množstve malo by to byť ok. My sme každý týždeň u doktorky kvôli týmto krvácaniam, našťastie krv je u mňa hnedá čiže stará (až na jeden raz kedy mi praskol hematóm, to bola jasná) a bábo je ok 🙂

lilly79
7. jún 2019

@evushka007 ja som spinila, tak som bola u Dr a všetko bolo v poriadku 🙏🍀💞✊hematom nemám, ale potom som zakrvacala a zľakla som sa veľmi, dnes už iba špinenie. Na pohotovosť som nešla lebo som nechcela, aby mi opäť robili ultrazvuk som v 11+3tt asi a už mám 6 ultrazvukov za sebou. Dnes ani neordinuje žiadny Dr v ambulancii, čo je úplne zle. No len do nemocnice nechcem ísť lebo tam by mi určite robili ultrazvuk ďalší, neviem co robiť

susangha
7. jún 2019

@lilly79 asi áno... ako je to tam napísané? ak je tam maximálne 1denne tak iba 1

evushka007
7. jún 2019

@lilly79 ja ťa úplne chápem, mne robili už viac ultrazvukov ako tebe. Bola tá krv jasno červená?

zuzumajko
7. jún 2019

@lilly79 kontrolovali ti krcok? Mne krvacal krcok..aj som spinila z krcka. Mala som myomy, ale tie sa vstrebali

lilly79
7. jún 2019

@zuzumajko no vysetrovala ma s pákami aj palpacne a potom robila ultrazvuk zo spodu. Teraz už iba spinim, ale nie je to čerstvá krv našťastie

zuzumajko
7. jún 2019

@lilly79 lily tak neboj 🙂 ja som mala normalne az krvne zrazeniny. Uz som myslela, ze babo to nedalo :/ a to ten prekliaty krcok. Takze ak zrkadlami mrkla krcok, a skontrolovala babo a je oki, vobec sa nestresuj 🙂 ak by sa ti to zopakovalo a sla by si s krvacanim na pohotovost, spytaj sa na ascorutin. Ja som ho brala asi 4 dni 1x3 a vsetko preslo 🙂 drzim palceky 🙂

lilly79
7. jún 2019

@zuzumajko ja som išla k Dr zo špinenie a povedala, že to je z utrogestanu (že nekrvacam z maternice a tým, že si vkladám som mohla
podráždiť a preto spinim) ale zakrvacala som s krvou až niekoľko hodín po vyšetrení. Ležím a snažím sa byť v kľude a keď tak sa zastavím v pondelok u Dr, lebo dnes nikto neordinuje v ambulancii ado nemocnice nechcem ísť, keďze našťastie už nekrvacam🙏💞🍀✊

zuzumajko
7. jún 2019

@lilly79 aj ja som to asi mala z utrogestanu..ale tk ten krcok reagoval. Zavadzala som v rukaviciach. Doteraz uz len peroralne uzivam. Vaginalne som odvtedy neuzivala 🙂 drzim palce 🙂

lilly79
7. jún 2019

@zuzumajko dakujem

susangha
7. jún 2019

@lilly79 z utrogestanu? to samotný liek nejak dráždi? alebo nejak hlboko si si zavádzala a mechanicky podráždila?