Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
@lostris151 jeeej kráska teším sa s tebou ,👏👏
@lostris151 teším a gratulujem 🙂 ❤❤❤❤❤❤ krásna fotečka
Ahojte, od včera mam bolesti v podbrušku a začala som spinit, tak som išla k Dr ta ma vyšetrili a všetko bolo v poriadku 🙏💞🍀✊ no, ale teraz po pár hodinách som zakrvacala, utrogestan som zapila nevkladala, mate niektorá skúsenosť po vyšetrení, že by ste zakrvacala?
@zuzu8511 strašne som sa zľakla teraz som 11+2tt tuším, lebo zabudla mi dat správu Dr. Volala som s jednou Dr a ta mi povedala, že ak pred niekoľkými hodinami bolo všetko v poriadku, to isté by mi povedali aj tera,, že si mám ľahnúť ukludnit sa tak ležím a vyzerá to tak, že to prešlo, musím si zaklopat🙏✊ja už nech mam za sebou ten prvý trimester, aj koli problémom co som mala mi robili často ultrazvuk. Už ich mám 6 za sebou
Inak, ahojte. Som po KET v reprofit brno, som v 13tt a modlim sa, aby sme to zvladli s babom do uspesneho konca...uzivala som estrofem 2x3 a utrogestan 4x2. Neskor mi to gyndos znizil na 1x3 a 2x2 a tento tyzden uz idem len 1x1 a 2x1 🙂 velmi vam vsetkym drzim palce!
@lilly79 ja mám mierne krvácania od 5 tt až doteraz (zajtra začínam 12ty tt). Kým tá krv neni červená a vo väčšom množstve malo by to byť ok. My sme každý týždeň u doktorky kvôli týmto krvácaniam, našťastie krv je u mňa hnedá čiže stará (až na jeden raz kedy mi praskol hematóm, to bola jasná) a bábo je ok 🙂
@evushka007 ja som spinila, tak som bola u Dr a všetko bolo v poriadku 🙏🍀💞✊hematom nemám, ale potom som zakrvacala a zľakla som sa veľmi, dnes už iba špinenie. Na pohotovosť som nešla lebo som nechcela, aby mi opäť robili ultrazvuk som v 11+3tt asi a už mám 6 ultrazvukov za sebou. Dnes ani neordinuje žiadny Dr v ambulancii, čo je úplne zle. No len do nemocnice nechcem ísť lebo tam by mi určite robili ultrazvuk ďalší, neviem co robiť
@lilly79 ja ťa úplne chápem, mne robili už viac ultrazvukov ako tebe. Bola tá krv jasno červená?
@lilly79 lily tak neboj 🙂 ja som mala normalne az krvne zrazeniny. Uz som myslela, ze babo to nedalo :/ a to ten prekliaty krcok. Takze ak zrkadlami mrkla krcok, a skontrolovala babo a je oki, vobec sa nestresuj 🙂 ak by sa ti to zopakovalo a sla by si s krvacanim na pohotovost, spytaj sa na ascorutin. Ja som ho brala asi 4 dni 1x3 a vsetko preslo 🙂 drzim palceky 🙂
@zuzumajko ja som išla k Dr zo špinenie a povedala, že to je z utrogestanu (že nekrvacam z maternice a tým, že si vkladám som mohla
podráždiť a preto spinim) ale zakrvacala som s krvou až niekoľko hodín po vyšetrení. Ležím a snažím sa byť v kľude a keď tak sa zastavím v pondelok u Dr, lebo dnes nikto neordinuje v ambulancii ado nemocnice nechcem ísť, keďze našťastie už nekrvacam🙏💞🍀✊

@lilly79
Áno ten Nifty pro, lebo iba ten robí môj gyn.