icon

Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester

lostris151
19. apr 2019

Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!

lilly79
7. jún 2019

@susangha no môže sa pri vkladaní podráždiť niečo a tak, vraj je to bezne

zuzu8511
10. jún 2019

Tak baby chválim sa aj ja je to naozaj pravda konečne prvá poradňa za nami a všetko je v poriadku.drobcek sa riadne vrtel, takže je to riadne 7,6 cm sidielko.tak veľmi sa teším 😍😍😍

susanne08
10. jún 2019

@zuzu8511 teším sa s tebou 😍

zuzumajko
10. jún 2019

@zuzu8511 super blahozelam 😊😘

lilly79
10. jún 2019

@zuzu8511 super,tesim sa s tebou😍

susangha
10. jún 2019

@zuzu8511 paráda 🙂 teším a užívaj si to 🙂

zuzu8511
10. jún 2019

@susanne08
@zuzumajko
@lilly79
@susangha ďakujem baby 😍😍😍

lostris151
autor
21. jún 2019

Ahojte zlaticka, prajem vam krasny koniec prveho trimestra 😍🥰 myslim ze sme sa iz skoro vsetly prehupli. Ako si to uzivate, uz viete co to bude mate vybrate mena? Zacali ste nakupovat? 🙈😁🤰 ja sa uz pomaly chystam na izbicku, postielku skrinku nech si mam kam veci skladovat. S kocikom bude asi problem tak na to sa chystam, tu riesia babatka ze ich maju vo vajicku co ki pride pritiahnute. Tak hladam dalej, snad nieco najdeme 🙂 uz sa neviem dockat 🙂

zuzu8511
21. jún 2019

@lostris151 ahoj.ja som si povedala, že začnem nakupovať po 20 ty ale jasneze už obzerám všetko možné 🙈 už mám vybratu postieľku aj komodu.ja idem o týždeň v pondelok na ďalšiu poradňu a tam by nám už mohli povedať čo to bude 🙂 strašne sa teším na vsetko.ka,de ráno sa budím stým ,že si hľadám bruško či je to naozaj pravda 😍 niekedy si pripadám ako strelena koľko sa nahladkam toho svojho bruska,už to začína byť vidieť,že nie som tučná 😂😂

zuzumajko
21. jún 2019

@lostris151 ha, mam spraveny rozpocet na detsku izbu :D co nas bude stat ktora cast nabytku, co budeme musiet vyriesit (okna dostelovat, lebo sa mi zda ze prefukuju, malovka..).. a az ked toto vyriesime, budem kupovat oblecko a take veci 😂

susangha
23. jún 2019

ahojte 🙂 tak ja už mám aj vecičky aj kočík :D bolo mi poradené nech nakupujem ked sa budem dobre cítiť... skrz moju diagnozu, nechcem to nechávať na posledné mesiace, pretože si ich možno odležím, tak nech nemám stres 🙂 už len postielku, vaničku alebo vedierko a asi už budem mať všetko :D detskú izbu budeme riešiť až za pochodu, prvý rôčik bude malý v spálni

zuzu8511
24. jún 2019

@susangha jeej no super ty si šikovná 🙂 tak ty sa tešíš už teraz s tých krásnych detských vecičiek 🙂 ja som si povedala,že si už po každej poradni niečo kúpim 😍

susangha
24. jún 2019

@zuzu8511 ja som dostala množstvo od 2 kamarátiek 🙂 a jeden balík oblečenia som kúpila cez bazár 🙂 kupovať nové veci sa neoplatí ... dieťa to bude mať na sebe 2x a vyrastie z toho ... ale do pôrodnice som kúpila nové 🙂 aj kočík britax b- motion som kúpila cez bazár aj s vaničkou

susangha
24. jún 2019

a dnes idem na ten veľký morfologický ultrazvuk na gyno... držte palce nech všetko dobre dopadne 🙂

zuzu8511
24. jún 2019

@susangha držím palce ✊ všetko bude v poriadku a ty si pekne obzries svoj pokladík 🙂

susanne08
24. jún 2019

ahojte, my budeme mať chlapčeka Miška, na veci mám tabuľku, na konikovi zatiaľ uložené čo sa mi páči, o kočíkoch mám už prehľad,ale to pôjdeme ešte pozrieť a vyskúsať🙂 zatiaľ mám len bodynka čo boli v LIDL a nič viac. krpec bude s nami v spálni a v roldor mám kopu miesta, tak asi len samostatný prebalovací pult kúpim. postieľku manžel chce vyrobiť, kedže máme vyššiu postel a aj matrac. kočík keď budem vedieť aký tak pozriem bazos, najradšej by som kúpila iba hlboký a na to lepšiu autosedačku (maxi cosi, cybex, atď) a neskôr poriadny sportiak a ten chcem určite nový🙂

zuzu8511
24. jún 2019

@susanne08 jeej tak to je super 🙂 ja tiež pôjdem nejaké kočiare popozerať a potom pozriem bazos ;)

susanne08
24. jún 2019

@zuzu8511 no my sme boli predeti.sk pozrieť pôvodne postieľku ale ja hneď kočík som skúšala 😂 inak predavačka v pohode ukázala mi aj drahé čo som bola zvedavá aké sú a potom napr. Anex ma sklamal a mám ho na zozname... Športový ukázala easywalker harvey2 (zamilovala som sa) len tá hlboká časť čo sa dá dokúpiť, sa mi zdá že mu tam bude fúkať.... I keď suseda vraví že bude mať Fusak a len tvárička mu bude trčať a že čerstvý vzduch potrebuje... Tak neviem. Ešte chcem do Nitry tam majú poľské značky čo sa mi páčia. A tebe sa aké značky kočíkov páčia?

susanne08
24. jún 2019

Ozaj dievčatá ste v skupine Decembrovky? Ja som a sem tam sa kadečo užitočné dočítam👍

zuzu8511
24. jún 2019

@susanne08 ja ti ani neviem aký kočiar sa mi páči.a vôbec neviem čo je dobré :( neriešila som to lebo som mala sľúbený kočiar od sestry no nejak z toho zišlo.takze ešte len teraz začínam hľadať a riesit.a áno už som v decembrovkach aj ja 🙂

susanne08
24. jún 2019

@zuzu8511 ja keď som musela ležať tak som čítala o kocikoch, super je aj skupina kocikovo a potom je aj kočíkova poradňa tam jej potom asi napíšem keď budem mať 2 favoritov. 😍

zuzu8511
24. jún 2019

@susanne08 ďakujem za radu 🙂 pozriem si to.

susangha
24. jún 2019

@zuzu8511 ahojte, tak mám po ultrazvuku, no som sklamaná... bol tam zastupujúci doktor a ani nič nepovedal, trvalo to asi 5 minút, malý sa hýbal a všetko bolo rozmazané... dokonca mi povedal doktor, že to bude dievča.. a doteraz sme boli v tom, že chlapec... ale asi počkám, čo povie moja doktorka, ked sa vráti... bo sestrička spomínala, že dnes pán doktor vidí u každej dievčatá :D 7.7. idem do HC dr.Brešťanakému na ten platený 4D ultrazvuk aj s partnerom... tak možno tam mi to pohlavie potvrdia...

zuzu8511
24. jún 2019

@susangha ťa naťahujú aby si mala prekvapenie 🙈 ja som stále na vážkach či chcem vedieť čo to bude 😋

susangha
24. jún 2019

ja nemám rada prekvapenia.. som rada, ked viem všetko dopredu.. 🙂 a rada by som mala chlapca... ...a autodráhu 😂😂😂😂😂

zuzu8511
24. jún 2019

@susangha ja by som chcela dievčatko a copiky 😍 no mám tusaka,že bude chlapček 🙂 ale viacmenej mi to je jedno hlavne ,že je a nech je zdravé 😍

susangha
24. jún 2019

@zuzu8511 ano ano...nech je to zdravé 🙂

lilly79
26. jún 2019

Ahojte,tak mam uz vysledky z nifty testu .
Vysledky su v poriadku a budeme mat zdrave dievcatko🙏🍀💕 co sa tyka testov u gyn boli v norme 🍀✊velmi som stastna.Dufam,ze vsetko bude nadalej v poriadku ✊💕
Musim si potom vybavit u dr vychadzky,kebo uz nemam ani co nosit pomaly. Uz konecne od minuleho tyzdna mam aj ja knizku.

zuzu8511
26. jún 2019

@lilly79 jeej tak to je super.gratulujem a teším sa s tebou 👏

lilly79
26. jún 2019

@zuzu8511 dakujem 🙂 a ty ako sa mas?