Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
@susangha ahoj tak ako si dopadla na usg? My máme dnes za sebou ďalšiu poradňu.vsetko je v poriadku a drobček rastie,zatiaľ to vyzerá na bambulku no dr.si nebol úplne istý lebo sa nechcela pekne ukázať a strašne sa vrtela 😍 sme sa s mužom nasmiali bolo to krásne.Ja som taká šťastná ,že nám to vyšlo a naša láska krásne rastie.kazdy deň sa teším z tohto šťastia 🍀
@zuzu8511 ahoj 🙂 tak včera sme boli na usg... a nastala teda zmena :D budeme mať dievčatko :D zdravé dievčatko 🙂 dokonca sa malá počas sona aj usmievala 🙂 vyzerá byť v brušku spokojná. síce som sa pripravovala na chlapca... ale potešila som sa aj dievčatku... už po odbere krvi som mala pocit, že to bude dievka a bola som prekvapená, ked mi bolo povedané niečo iné.... a nakoniec.. môj pocit nesklamal 🙂
Baby ja som včera prvý krát cítila našu bambulku normálne má tak slabucko kopla 🙂 najkrajší pocit na svete fakt až mi slzy vyhŕkli od radosti 😍😍
@susanne08 včera som bola 17+6 🙂 a dnes v noci a ráno som sa zobudila na to ,že cítim ako sa otáča 😍 je to neskutočne naozaj.no keď sme videli na usg aká to je vrtulka tak mi manžel povedal,že má až ľutuje ,keď bude toto vyvádzať aj keď bude väčšia 😂 ale ja sa na to veľmi teším 👏
@lostris151
@zuzumajko
@susangha
@susanne08 čaute baby.tak ako sa vám darí?už máme polovicu za sebou tak sa z toho teším 🙂 ako rastiete?my sa máme fajn ,len ma čím ďalej tým viac bolí brucho ako tam tá naša žabka rastie a kope 🙂 už sa riadne hýbe a dáva o sebe vedieť 😘z čoho sa ja strašne teším.zaciatkom augusta ma čaká ďalšia poradňa tak dúfam,že už budem na isto vedieť čo vlastne budeme mat a budem sa môcť pustiť do nakupovania 😂😂
@zuzu8511 kokos aj ja 😂 a pat pat sa mi strasne paci 😂 ale uz neobjednavam. Uvidim kedy pride toto. Su to rozne velkosti. Tie letne su na 6m, zlte satky dokonca 6-9m a tak..povedala som si, ze odinstalujem aliexpres po porode, lebo to uz bude menej peniazkov na sialenosti, akym teraz svoju penazenku vystavujem 😂 mas predstavu ako zariadis postielku? Fakt neviem kde pozerat veci do postielky 😕 nic sa mi nepaci 😕

@lilly79 ja sa mám fajn ,len som unavená viac ako na začiatku a až teraz mi býva trochu zle 🙈 v pondelok ma čaká poradňa a hádam nám povedia čo to bude.