icon

Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester

lostris151
19. apr 2019

Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!

zuzu8511
26. jún 2019

@lilly79 ja sa mám fajn ,len som unavená viac ako na začiatku a až teraz mi býva trochu zle 🙈 v pondelok ma čaká poradňa a hádam nám povedia čo to bude.

lilly79
26. jún 2019

@zuzu8511 drzim palce 🙂 ja mam akurat o dva tyzdne krv,potom i dalsi tyzden tlak+moc a az 7.8 morfologicky ultrazvuk. Nekonecne cakanie stale.Ty si uz v kolkatom tyzdni?

zuzu8511
26. jún 2019

@lilly79 to teda to čakanie stále je hrozné 🙈 som v 16 tt. Ja som bola na krv tento týždeň.a chcem ísť na 4 D usg len neviem či mi ho spraví už teraz alebo až o mesiac.

lilly79
26. jún 2019

@zuzu8511 kolkaty krat ti brali krv? Mne zatial iba jeden krat🤔

zuzu8511
26. jún 2019

@lilly79 druhý krat

lilly79
26. jún 2019

@zuzu8511 potom daj vediet ako si dopadla✊🙂

zuzu8511
26. jún 2019

@lilly79 dám ;)

zuzu8511
8. júl 2019

@susangha ahoj tak ako si dopadla na usg? My máme dnes za sebou ďalšiu poradňu.vsetko je v poriadku a drobček rastie,zatiaľ to vyzerá na bambulku no dr.si nebol úplne istý lebo sa nechcela pekne ukázať a strašne sa vrtela 😍 sme sa s mužom nasmiali bolo to krásne.Ja som taká šťastná ,že nám to vyšlo a naša láska krásne rastie.kazdy deň sa teším z tohto šťastia 🍀

susangha
8. júl 2019

@zuzu8511 ahoj 🙂 tak včera sme boli na usg... a nastala teda zmena :D budeme mať dievčatko :D zdravé dievčatko 🙂 dokonca sa malá počas sona aj usmievala 🙂 vyzerá byť v brušku spokojná. síce som sa pripravovala na chlapca... ale potešila som sa aj dievčatku... už po odbere krvi som mala pocit, že to bude dievka a bola som prekvapená, ked mi bolo povedané niečo iné.... a nakoniec.. môj pocit nesklamal 🙂

zuzu8511
8. júl 2019

@susangha jeej tak to je super 🙂 no ja som tak bola v tom ,že bude chlapček a prekvapenie.no ešte to nieje uplne iste tak uvidíme či tiež nebudeme o mesiac na tom tak ako ty 🙂 ale ja som sa dievčatku aj potešila 🙂

susangha
8. júl 2019

@zuzu8511 hlavne aby sa to zdravé narodilo a bolo 🙂

zuzu8511
8. júl 2019

@susangha presne tak to je jasné 😍😍

zuzu8511
11. júl 2019

Baby ja som včera prvý krát cítila našu bambulku normálne má tak slabucko kopla 🙂 najkrajší pocit na svete fakt až mi slzy vyhŕkli od radosti 😍😍

susanne08
12. júl 2019

@zuzu8511 super😍 ktorý si tt a deň? ja mám Placentu vpredu aspoň na poslednej poradni to tak bolo, tak uvidíme tiež sa neviem dočkať aké to bude.

zuzu8511
12. júl 2019

@susanne08 včera som bola 17+6 🙂 a dnes v noci a ráno som sa zobudila na to ,že cítim ako sa otáča 😍 je to neskutočne naozaj.no keď sme videli na usg aká to je vrtulka tak mi manžel povedal,že má až ľutuje ,keď bude toto vyvádzať aj keď bude väčšia 😂 ale ja sa na to veľmi teším 👏

lilly79
12. júl 2019

@zuzu8511 jeeeej supeeer 🙂

zuzu8511
28. júl 2019

@lostris151
@zuzumajko
@susangha
@susanne08 čaute baby.tak ako sa vám darí?už máme polovicu za sebou tak sa z toho teším 🙂 ako rastiete?my sa máme fajn ,len ma čím ďalej tým viac bolí brucho ako tam tá naša žabka rastie a kope 🙂 už sa riadne hýbe a dáva o sebe vedieť 😘z čoho sa ja strašne teším.zaciatkom augusta ma čaká ďalšia poradňa tak dúfam,že už budem na isto vedieť čo vlastne budeme mat a budem sa môcť pustiť do nakupovania 😂😂

zuzumajko
28. júl 2019

@zuzu8511 ahojky 🙂 no, nase male kope teda o 106 😅 ma cca 340g a cakame dievcatko, asi Alzbetku 🥰 pomaly riesime, ako zariadime detsku izbu a ja uz veselo nakupujem z aliexpresu oblecenie 😅

zuzu8511
28. júl 2019

@zuzumajko mňa už tiež ten Aliexpress riadne pokúša no zatiaľ sa držím až mi to do hlavy nejde 🙂 krásne meno ste vybrali ,my budeme mať asi Sonicku 😍

zuzumajko
28. júl 2019

@zuzu8511 no ja som sa opustila v piatok a sobotu a fakt nadherne oblecko som pokupila. A nalepky na stenu, lebo muz nechce lepit tapety 🤷🏼‍♀️😂 tak reku vymalujeme na bledu daku (zltu, zelenu, mozno staroruzovu) a dopinkame nalepkami 🙂 a jednu deku som tam kupila pre babo 😂

zuzu8511
28. júl 2019

@zuzumajko daj nejaké foto 🙂

zuzu8511
28. júl 2019

@zuzumajko ja sa trošku bojím tej kvality no pozerala som tam nejaké tie zimné overaly ,alebo niečo také 🙈lebo sú fakt krasne

zuzumajko
28. júl 2019

@zuzu8511 tak toto som kupila 😂 a este tu deku 😂😂

zuzumajko
28. júl 2019

@zuzu8511 no,ja citam recenzie. Pri vacsine su aj realne obrazky od objednavatelov, takze si to viem porovnat 🙂

zuzu8511
28. júl 2019

@zuzumajko jeho tie sú fakt krásne a tie vianočné som pozerala aj ja 🙂 ja mám na FB už uložených milión stránok s oblečením ,ktoré chcem objednať 🙈😂

zuzumajko
28. júl 2019

@zuzu8511 kokos aj ja 😂 a pat pat sa mi strasne paci 😂 ale uz neobjednavam. Uvidim kedy pride toto. Su to rozne velkosti. Tie letne su na 6m, zlte satky dokonca 6-9m a tak..povedala som si, ze odinstalujem aliexpres po porode, lebo to uz bude menej peniazkov na sialenosti, akym teraz svoju penazenku vystavujem 😂 mas predstavu ako zariadis postielku? Fakt neviem kde pozerat veci do postielky 😕 nic sa mi nepaci 😕

zuzu8511
28. júl 2019

@zuzumajko toto chcem na Vianoce ja 🙂

zuzu8511
28. júl 2019

@zuzumajko postieľku vôbec neviem ako zariadiť.paci sa mi sice dosť tých veci do postielok no príde mi to trochu cenovo prestrelene vzhľadom na to,že to je viacmenej len o tom ako to vyzerá.ale asi to nebudem preháňať kúpim len základ a radšej investujem do iných veci 🙈

zuzumajko
28. júl 2019

@zuzu8511 to je zlateeee 😍❤ no presne, len ja viem ze mantinely bude potrebovat cim bude vacsia a aktivnejsia. Tak riesim ze ake, aby boli aj dost deckuvzdorne. Nechcem aby sa udrela ked sa bude prehadzovat a tak 🙈

zuzu8511
28. júl 2019

@zuzumajko to áno to máš pravdu.asi zbehnem do pl a nejaké tam hádam vyberiem.lebo z netu mi už šibe ako stále niečo pozerám 🙂