icon

Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester

lostris151
19. apr 2019

Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!

zuzumajko
28. júl 2019

@zuzu8511 ja zvazujem take mantinelove bankusiky. Vyzeraju byt celkom ok co sa tyka pevnosti. Len musim najst variantu, pri ktorej mi nevyoadnu oci z ceny plus farebnu kombinaciu 😂🙈 strasne nechcem ruzovu

zuzu8511
28. júl 2019

Zuzumajko tieto bodinka na Vianoce asi vyhrávajú 🙂

susanne08
28. júl 2019

@zuzumajko
@zuzu8511 ahojte tehulky😍 no veru už máme polku za sebou. Neuveriteľné, tak sa tešíme už nech je december! My budeme mať chlapčeka👶 výsledky aj ostatné v poriadku, konečne si užívam 2. Trimester 👣❤️ tiež mám niečo uložené cez aliexpress, na konikovi aj na Fb 🙈 miminu.Cz sa mi páčia mantinely aj deky. Perinku chcem klasickú, už mám tabuľku čo treba kúpiť asi koľko to bude stáť. Tiež rozmýšľam nad vianočným body 👍

zuzumajko
28. júl 2019

@susanne08 jejda ja mam chaos v tom co vsetko kupit 😕 ako si to vsetko dala dokopy? 🙈😁

susanne08
28. júl 2019

@zuzumajko ešte to nemám na komplet, ale čo to som už dostala tak si zapísala. Keď to budem mat ti môžem preposlať. Ale nemám ešte seba v tabuľke, ani kurzy, laktacnu koľko pýta. Je toho dosť a Svokor už mi ide na nervy keď povie že keď môj muž bol malý, bože pred 40 rokmi bude porovnávať kočíky a načo monitor dychu, tak dom mu už splechla aby nemusel a načo to asi majú aj
Nemocniciach a bol ticho.

zuzumajko
28. júl 2019

@susanne08 vies co? Povedz svokrovi ze pred 40 rokmi sa aj rodilo ako na beziacom pase a nikto nepil vodu plnu hormonov, nejedol maso plne hormonov a zeleninu plnu pesticidov. Ludska rasa slabne, je uplne logicke sledovat babo. To je to iste, ako ze nevieme otehotniet prirodzene. Tieto reci milujem, tykokos 🙄🙄
Musim aj ja zacat s tabulkou, docerta teda 😂 uz len 18tyzdnov do dna D 😁😂❤

susanne08
28. júl 2019

@zuzumajko presne! Dobre si to napísala, múdry jak rádio 🙈 a keď som potratila tak som sa s ním pohádala tak že k nám nechodil 2 mesiace, aj muž mu povedal svoje.... kočík že sa chce s mojimi rodičmi poskladať, no aj celý by ho vedel zaplatiť. No comment. Boli sme s mužom skúšať nosiče v Petržalke, odporúčam a bude aj Nosicsky festival v tržnici. No elektroniku bude muž študovať, monitor dychu a tak. No okolo 3000€ to bude a to mam co to z bazoš tak potom sumy prepisujem. Kočík chcem nový 😍 no napr neviem či aj pančuchy treba kúpiť malému a to vrstvenie oblečenia sa uvidí tiež, lebo ja som zimomriva aj cez leto mám nohy studené a muž opak. Tak to tak za pochodu. No teším sa na nákupy s maminou a sestrou. A cez jeseň nám to rýchlo utečie, kurzy, cvičenia, aniball, študovať o kojeni a neviem co vsetko a zrazu Rodiť budeme 👍😜

zuzu8511
28. júl 2019

@susanne08 wau tak to ťa obdivujem,že máš tabuľku.mne zatiaľ manžel nechce nič dovoliť kúpiť,že počkáme do augusta a potom sa do toho pustíme 🙂 ale tak ja dosť veci zdedim po sestrách ;) ale jasne, že prehladane už mám asi všetko 🙂

susanne08
28. júl 2019

@zuzu8511 no ja som tabuľkova🙈 ale som neverila že výbavička toľko stoji i keď jasné že človek potom predá a zase kúpi čo treba. Ja tiež mám kúpené len body z lidl Bio bavlnu, a potom z bazošu 3 veci, tehu pás do auta vankúš a tak. My tiež tak august September. Ktovie ako sa potom bude cítiť a chcem si to užiť poriadne aj keď len pokukat detské obchody.

zuzumajko
28. júl 2019

@susanne08 kokso zuzi, to je mega vela! A ked este spocitam, ze my ideme komplet menit detsku. Doteraz tam bol rolldoor este po predchadzajucich majiteloch bytu ale babo bude najskor potrebovat vela priestoru. Ideme vymenit podlahu lebo tamta uz nie je uplne ok..no, my mame kocik z druhej ruky od kamosky, chvalabohu 😀 postielka a prebalovak (chcem ho schvalne, bojim sa ze budem ubolena a nebudem sa schopna zohybat) spolu cca 280e 🙈 no, ja pancusky asi kupim, ale skor chcem malu obliekat do overalikov, legin a tak. Desim sa detskej vybavy, lebo zimne babatka potrebuju viac 🙈😕 mame jeden fusak ku kociku, kupili sme m nemu este taku deku, ktorou ho vieme vystlat 🙂 ach jaj..toto bude este des 😅 inak, moj muz je v tomto tiez taky..ze detsku zacneme riesit az koncom augusta, a potom az ked budu skrine chcem realne nakupovat oblecko 🙈😀

zuzumajko
28. júl 2019

@zuzu8511 ani mne extra zatial 😀 vcera som mu oznamila, ze som nakupila par veci na aliexprese 😅 skaredo na mna pozrel 😂 ale potom som mu ukazala kolko stali a ake su krasne a bol ticho (neviem ci to vzdal alebo co 😂) a dnes sme boli v ikea mrknut postielku a prebalovak a nasli sme uzasnu zostavu skrin pre dieta s takym sedenim medzi nimi. Tak to ho celkom chytilo ale inak mi tiez zakazuje pozerat a kupovat veci 😂😂 vo stvrtok som mu este oznamila, ze moze ist po praci po kos na plienky za 12e ktpry som kupila tu na konovi 😂 skoro ho vykotilo 😂😂😂 uz len naplne do kosa kupit. Zo zaciatku ho fakt bude nutne mat, viem kolko babatka kakaju a cikaju ked sa narodia 😂😅

susangha
29. júl 2019

@zuzumajko ahoj. Prosim posli link na to vianocne oblecko. Dakujem

zuzu8511
29. júl 2019

@zuzumajko ja som si postieľku a komodu s prebalovacim už vybrala na nete za 210 e už len čakám kedy si to budem môcť objednať 😂

zuzumajko
29. júl 2019

@susangha neviem ci to pojde, lebo to riesim cez apku ale paci: € 5,34 15%OFF | 2016 Christmas Newborn Baby Girl Boy Snowflake Romper Pants Leggings Hat 3pcs Outfits Infant Bebek Clothing Set 0-18M
https://s.click.aliexpress.com/e/bxp8XiI8

zuzumajko
29. júl 2019

@zuzu8511 😂 no my mame v rodine odskusany jeden typ z ikea tak sme sli len riesit ake je to velke a tak 😁 jedine co ma vytaca je, ked vsetci vravia ze prebalovak netreba riesit. No mam kamosky, ktore po porode ani zohnut ani nic. Najlepsie sa im stalo rovno. Takze ja nedebatujem uz ohladom prebalovaku. A kde si nasla ty? 🙂

zuzu8511
29. júl 2019

@zuzumajko detské postieľky a príslušenstvo tam som si vybrala.ja som zo začiatku tiež veľmi nechcela riešiť ,ale komodu som chcela tak či tak ,tak prečo nie rovno aj s prebalovacim predsa aj keď okupes tak je to lepšie ;)

zuzu8511
29. júl 2019

@zuzumajko tento komplet sa mi páči akurát v bielom asi,ešte sa neviem rozhodnúť 🙂

zuzu8511
29. júl 2019

@zuzumajko táto postieľka sa mi páči ,lebo sa dá dať preč bok a dať tam zábranu takže tam bude môcť bambulka spať aj dlhšie 🙂

zuzumajko
29. júl 2019

@zuzu8511 fakt krasne kombo!! Cakas do konca augusta a potom objednas? 😁😂 ja tak totiz cakam 😂 ze koniec augusta a riesim 😂

zuzu8511
29. júl 2019

@zuzumajko no neviem či vydržím do konca augusta ale tak to mám v pláne 🙂 ja by som to už najradšej mala v spálni 🙈

zuzumajko
29. júl 2019

@zuzu8511 to poznam 😂😂 aj ja so sebou bojujem

susanne08
29. júl 2019

@zuzumajko my tiež chceme prebalovací pult kvôli krížom. aj postielku mať vedľa postele (no v obchode, že nám bude monitor dychu pískať, tak to ešte musíme naštudovať) vidíš kôš na plienky musím aj ja, to je super cena! ja som tak bola pre fusak a hraciu deku, tiež niekto že fusak teraz? ja že za nový 165eur nedám.
@zuzu8511 krásne aj ja od nich asi budem brať, cena bielej postielky bez všetkého 60 eur. za toľko by to ani muž asi nevyrobil. podla mňa je komoda praktická. drogeriu, plienky oblečenie dam do šuflíkov, veľké veci v druhej izbe do rolldor a presne zohýbať sa no nič moc. a to dufam že budem rodiť normálne. dúfam, že naďalej bude všetko OK aby som mohla s tým aniballom trénovať.

zuzumajko
29. júl 2019

@susanne08 za kos to je supis cena ale naplne su aj tak drahe 😂 ale to neva. Chcem ho pouzivat prve mesiace, ked bude malinka najviac prebalovana 🙂 potom mi to uz bude asi jedno, ked to bude menej kakanic 😅 ja tiez premyslam nad hracou dekou z bazara a napadla mi este vibracna sedacka. Viem ze je trosku kontroverzna, ale ak mi to babo upokoji ked ani na rukach nebude chciet byt...

susanne08
29. júl 2019

@zuzumajko ja tiež rozmýšlam nad hojdacím/vybračným kresielkom, určite chcem nosiť nech nemám ruky vyťahané ako opica. tak uvidím či obe kúpime. tie tehotensko-nosičské bundy sú tiež iná pálka. ja som za 30 eur kúpila presne hraciu deku, ktorá sa mi páčila v obchode, nová je 76,-.

susangha
29. júl 2019

tak baby... ja už mám nakúpené a podostávané tuším všetko :D ... ako sa vraví... nikdy nevieš a radšej byť pripravená skôr ako vôbec 🙂 čo sa týka hniezda.. to som kupovala - red castle - cocoonababy.. má to dobré recenzie, odporúčania... jediné, čo z dôležitých vecí ešte nemám je monitor dychu a musím si ísť k exšvagrine po perinku 🙂 kôš na plienky som kupovala diaper champ - dá sa použiť s vreckami aj bez.. ale nekupujú sa do neho špeciálne. dajú sa použiť akékoľvek 🙂 postielku mám ešte po mne s bratom - 40 ročnú - bola doslova hermeticky zabalená, takže vyzerá ako nová :D len ju otec prebrúsil.. tak sa teším, že moja malá bude spinkať v mojej postieľke 🙂

zuzu8511
29. júl 2019

@susanne08 prečo by vám mal monitor dychu pískať keď ho budete mať v postieľke vedľa seba?to je hlúpost.

zuzu8511
29. júl 2019

@susanne08 ja tiež uvažujem nad tým kresielkom aj keď by som veľmi nechcela malú na také veci učiť ,no keď sa inak nebude dať tak som za 🙂 ale to taktiež zdedim 🙂

zuzu8511
7. aug 2019

@susangha
@susanne08
@zuzumajko tak babenky mám za sebou usg a budeme mať na 99 % dievčatko 😍 veľmi ma to potešilo aj keď mi to bolo viacmenej jedno 😘 mala je v poriadku a zdravá a to je základ aj keď ja som prácou zdeformovaná a kým ju nebudem mať v náručí tak nebudem spokojná 🙈

zuzumajko
7. aug 2019

@zuzu8511 juch aka je rozkosnicka 🥰🥰 preco mne nespravil nas gyndos na morfe taku krasnu fotecku princeznej?

susangha
7. aug 2019

@zuzu8511 tesim sa s tebou ❤️