Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
@zuzu8511 ano uz sa tesim, zajtra je den D 😍 ziesane pocity asi presne vies ako mi teraz je 😊 strasne sa tesim uz ale bojim sa ci je vsetko ok. Tak dufam. A vy ste aj videli uz gynekologa.. dal vam nejake rady alebo tak napr co sa tyka pohybi cvicenia jedla a tak.. ja este stale nie a este nemam ani termin 😂 jaj toto nove skotsko... ale otazok mam milion.
@lostris151 ahod držím palce, uvidíš všetko bude dobre✊💞
@lostris151 ja som za mojim bola včera,ale tak len kvôli tomu aby som mu povedala,že to vyšlo a dohodnúť sa ohľadom liekov a toho kedy mám za ním prísť.a ty berieš estrimax?lebo mne v care povedali,že od 8 týždňa ho mám vysadiť postupne.
@lostris151 a presne ti rozumiem ako ti je ja som poriadne ani nespala nič pred usg a bola som strašne nervózna a opadlo to zo mňa až keď som videla,že je náš pokladík v poriadku 😍
@lilly79 teraz ako som bola na usg posledné v care tak už tam chodiť nebudem predpísali mi ešte jednu krabičku progesteronu lebo estrimaxu mám dosť a povedali,že ďalší mi už má napísať môj gynekológ.ja mám užívať progesterón do 12.a čo robím?ani nič som tak strašne stále unavená,že skoro celé dni prelezim a prespím 🙈 ale verím,že má to čoskoro prejde.napriklad dnes mi je úplne hrozne ani jesť mi nechutí,boli ma hlava takže dnes to platí dupľom 🙈
@lostris151 tak ako si dopadla ?už máš aj ty fotecku?
@lostris151 ahoj,myslela som na teba a držím palce daj vedieť 💞🙏✊
@lostris151 supeeer gratulujeeeeem ❤️teším sa s tebou 😘ja si ešte musím pockat🙏💞✊
@lostris151 jeej no super 🙂 tak si sa dočkala aj ty 🙂 😍 je to pravda 😘 a za chvíľku čakáme aj tvoju fotecku @lilly79
Dakujem babenky 😍 je to rozhodne ulava 🙂 @lilly79 presne viem ako sa citis a neboj sa coskoro to budes mat aj ty za sebou a budes moct kludne tehulkovat ;)
@lostris151 snažím sa byť v pohode, ale sama vieš aké to je...dufam,ze bude💞🙏✊🍀inak ty si v kolkatom týždni?
@lilly79 ja som asi len 4 dni po zuzu teraz 6+5tt, dalsi usg mam 13.5 ten oficialny v nemocnici a potom by som mala dostat termin ku gynekologovi ale do Halifaxu z nejakeho dovodu, ako ok hlavne mesto tak snad kvalita vyssia ale neviem si predstavit ze pojdem rodit 1.5h od domu 🤷♀️ ale tak hlavne je aby som sa k tomu dopracovala a vsetko bolo ok a snad nebudem ako segra rodit v aute 😁😳
@lostris151 pekne ďaleko máš nemocnicu, ale presne nech je všetko v poriadku a nech už každá mame tie svoje zlatička v náručí 🙏💞✊🍀❤️
@lostris151 áno si 4 dni po mne.pani to je riadny kúsok cesty.uz nech je december a sme všetky šťastné s 👶 💞💞
Baby mne ten náš drobček dáva riadne zabrať už mám za sebou pohotovosť ráno som vstala s krvácaním ,tak strašne som sa zľakla a letela ako blesk za gyndosom.no povedal,že je všetko v poriadku ,ale ja mám stále taký zvláštny pocit 🙈😫 ja si už neviem predstaviť že by som o nho prišla 😭😭

@lilly79 za chvíľku budeš mať takú fotecku aj ty ;) a aj
@lostris151 💞😘