Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
Do 12 tyzdna. Ja berem 2x1 a povedali mi ze potom mam postupne vysadit cize si dat 4-5 dni len vecer a potom nic uz
Presne do 12 týždňa, postupne vysadiť estrimax a utrogestan, mam aj presný harmonogram od koordinatorky
@susangha do konca 12 tt,vraj sa to berie podla sona tie týždne. Ja som do konca 8 brala 4-0-4,a potom do konca 12teho 2-0-2.potom vysadit. Na kontrole som bola 7+3 podla ms ale bodla utz bolo babo 7+0,tak az do konca tyzdna som brala 4-0-4 namiesto do stvrtku.-vysvetlenie k tomu ze podla sona sa to rata. Dalsiu kontrolu mam 10+0
Ahojte dievčatá, chcem vam aj vašim krpcom v brušku popriať veľa zdravíčka. Presne viem čo teraz prežívate keďže ja som to zažívala tiež. Teraz mam doma svojho vytúženého chlapčeka ktorý má tento mesiac rok. Podaril sa na prvý ET. Čakaju vás dosť stresujúce ale zavoren aj šťastné dni, týždne a mesiace a mi ženy to pre naše poklady všetko hrdo zvladneme.Ja keby som mohla tak počas tehotenstva sa presťahujem k svojmu gyn.do ambulancie😄. Teraz sa unas stal ďalší zázrak a mame v brušku zase pokladník. Sme na začiatku takže to budem zase prežívať aj ja s vami.Tak nám všetkým prajem krásne, zdravé a šťastné tehotenstvo a už nech mame tie naše lasky v naruci😘
no mne v repro-klinike povedali max do 14teho týždňa a v 13tom som bola u svojej gynekologičky a predpísala mi ešte jednu krabičku... tento týžden som v 15 tt a sestrička mi volala že predpisuje dalšie krabičky a povedala mi, že to treba užívať do 36tt... tak som z toho zmätená... fakt sa mi to nechce pravdupovediac. predtým hovorila, že je všetko v poriadku, tak teraz nechápem prečo to musím celú dobu užívať 😞 na kontrolu idem až budúci týždeň.. tak som v strese, či je všetko ok...
@susangha ahoj, som úplne na začiatku.4.4.mi začala posledná ms. Ale doktor tam zatiaľ videl len mini bodku. Ale krv a progesteron vyšli dobre. V stredu idem zas. Stále tomu nemôžem uverit. Lebo na prvého sme čakali 9rokov. A teraz som zrazu otehotnela prirodzene. Teraz sa nebudem vediet dočkať každej ďalšej kontroli.a vlastne čo si o tom myslíš je to ôk keď ešte nič moc nevidieť na ultrazvuku.?
@tmtm no myslím si, že je to ok... ja ked som bola 6+3 iným už na ultrazvuku bolo vidieť plod i srdiečko... no mňa vyplašili, že to umrelo... ale dali mi ešte týždeň šancu a na 7+4 už bolo vidieť 9mm krpca aj so srdiečkom 🙂 a to som bola na ivf... takže fakt to malo byť vidno už o týždeň skôr... takže určite byť tebou by som nepanikárila :D stať sa môže čokoľvek 🙂 hlavne keď si otehotnela prirodzene, mohla si mať neskôr ovulku a tým pádom to máš všetko posunuté takže ešte vačšia šanca že to bude ok.
Baby.. Aku mate teplotu? Ja mam 37,2 a teraz neviem ci je to viroza alebo je to normalne.
@lostris151
@lilly79
@susangha tak ako sa máte baby?ja som bola včera na odbery krvi a na poradňu pôjdem až 10.6. nekonečná to doba 🙈

ahojte baby, ktorá užívate utrogestan resp. progesteron? do kedy vám bolo povedané, že ho budete užívať? ja som sa dozvedela, že musím celé tehotenstvo.. no neviem prečo... ako ste na tom vy?